تاریخ : شنبه, ۱۵ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 4 January , 2025
2

ناگفته های مصطفی زمانی از بازی در تیک آف + عکس

ناگفته های مصطفی زمانی از بازی در تیک آف + عکس

مصطفی زمانی بازیگر نقش حضرت یوسف (ع) ناگفته هایی از نقش آفرینی در فیلم سینمایی تیک آف ساخته احسان عبدی پور گفت.

ناگفته های مصطفی زمانی از بازی در تیک آف + عکس

مصطفی زمانی در تیک آف به ته خط رسید

مصطفی زمانی بازیگر جوانی که با ایفای نقش در فیلم حضرت یوسف (ع) در بین مردم به چهره ای محبوب تبدیل شد در فیلم های زیادی به ایفای نقش پرداخته است که از جمله آنها میتوان به فیلم سینمایی تیک آف اشاره کرد.

فیلم سینمایی تیک آف به کارگردانی احسان عبدی پور و تهیه کنندگی طهورا ابوالقاسمی با استقبال بی نظیری از سوی مخاطبان روبه رو شد. رضا یزدانی ، پگاه آهنگرانی ، مصطفی زمانی ، سوگل قلاتیان و حمزه مقدم و مهتاب کرامتی از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به نقش آفرینی پرداخته اند . فیلم سینمایی تیک آف با بازی مصطفی زمانی و پگاه آهنگرانی از چهارشنبه ۶ اردیبهشت در گروه سینمایی ماندانا اکران شد.

جوان ناشناس بازیگر نقش حضرت یوسف (ع) حالا چهره ای شناخته شده است که با حضور در نقش های جدی و تأثیرگذار، استعداد خود را در این حوزه به نمایش گذاشته است. او که امروز در جمع بازیگران حرفه ای قرار دارد، همواره سعی کرده فیلم ها و نقش های متفاوتی را تجربه کند، اما در این میان، گاهی پیش می آید که دست به انتخاب های عجیب و دور از ذهن بزند.

او این روزها فیلم سینمایی تیک آف به کارگردانی احسان عبدی پور را بر پرده سینماها دارد که در آن، نقش فائز، جوان ناکامی را بازی می کند که روزگاری خانواده ای مرفه داشته ولی به دلیل بی کفایتی و ندانم کاری پدر، تمام زندگی و اموالشان را سر میز قمار می بازند و به خاک سیاه می نشینند. به بهانه اکران فیلم تیک آف با زمانی گفت وگو کرده ایم که در ادامه می خوانید.

گفتگو با مصطفی زمانی به بهانه بازی در فیلم تیک آف

وقتی سراغ بازیگری آمدید، چه دورنمایی از هنر داشتید؟ آیا فکر می کردید در این حرفه ماندگار شوید؟

در گذشته بازیگری برایم جدی نبود. البته بچه که بودم، تقلید صدا می کردم یا در نمایش های مدرسه نقش هایی را به عهده می گرفتم، اما عاشق و شیفته بازیگری نبودم و قبل از انتخاب شدنم برای نقش یوسف (ع) اصلا بازیگری برایم جذاب نبود. ما در جایی از شمال زندگی می کردیم که خیلی از بازیگران آنجا می آمدند، اما من هیچ وقت نرفتم کنارشان عکس بگیرم. کلا نسبت به دنیای بازیگری بی تفاوت بودم.

بعد که در این حرفه تثبیت شدید، معمولا حساب شده نقش هایتان را انتخاب کردید، اما در آثاری مثل یک عاشقانه ساده هم بازی کردید که هیچ نتیجه مثبتی برای شما به همراه نداشت. چرا چنین نقش هایی را انتخاب کردید؟

هر کدام از این نقش ها فرصتی بود تا نقش یک عاشق، معتاد و خلافکار را تجربه کنم. هیچ وقت نمی خواستم در یک چهارچوب خاص بازی کنم.

همکاری با آقای عبدی پور، کارگردان فیلم تیک آف چگونه بود و چطور شد که نقش فائز را به شما پیشنهاد دادند؟

دستیار آقای عبدی پور، من را از قبل می شناخت و پیشنهاد بازی در نقش فائز هم از طرف او بود. وقتی فیلمنامه را خواندم، نقش و کلیت کار را خیلی دوست داشتم، اما تنها مشکل، صحبت کردن با لهجه جنوبی بود که آقای عبدی پور گفتند، تو می توانی و من هم به گفته ایشان اعتماد کردم و کار را شروع کردیم.

مصطفی زمانی

مصطفی زمانی در فیلم سینمایی تیک آف

در بین آن چند جوانی که در پی از بین بردن عقده های زندگی شان هستند، شخصیت دیگری هم بود که دوست داشتید به جای فائز آن را بازی کنید؟

من فائز را دوست داشتم و از اول هم قرار بود همین نقش را بازی کنم.

فائز پسر تنها و سرخورده ای است که به آخر خطر رسیده. چطور به این نقش رسیدید و برای رسیدن به آن چقدر با آقای عبدی پور تعامل داشتید؟

همان طور که گفتم، بزرگ ترین مشکل من برای این نقش لهجه جنوبی اش بود که آن هم با توجه به این که خود احسان جنوبی است، تمام دیالوگ ها را با لهجه بوشهری با من تمرین کرد تا توانستم از پس آن برآیم، ضمن این که تمام مدتی که برای پیش تولید فیلم به جنوب رفتیم، غیر از یک روز، من با لهجه جنوبی حرف می زدم. لهجه جنوبی خیلی شیرین است و دوستش دارم؛ حتی الان هم با احسان جنوبی حرف می زنم.

ما به ازاهای بیرونی شخصیتی مانند فائز را از نزدیک دیده اید؟

به نظرم، ما به ازای بیرونی یک کاراکتر زمانی معنا پیدا می کند که در فیلمنامه چیزی نباشد، اما ما به ازای شخصیت فائز در فیلمنامه بود و زوایای این نقش بخوبی در متن ترسیم شده بود. فائز در لحظه زندگی می کرد و اساسا چیزی برای از دست دادن نداشت. او گذشته اش را پاک کرده بود و آینده هم اصلا برایش مهم نبود. به همین خاطر تمام تصمیماتش را در یک لحظه می گرفت.

پس جای دلسوزی داشت!

نه، اصلا. شخصیتی که آنقدر آزادانه تصمیم بگیرد و عمل کند، جای دلسوزی ندارد. کاری به خوب و بد بودن فائز ندارم، اما او در کارنامه من جزو شخصیت هایی است که دوستش دارم.

مصطفی زمانی

مصطفی زمانی و رضا یزدانی بازیگران تیک آف

نحوه ارتباط و تعاملتان با بازیگران دیگر فیلم (پگاه آهنگرانی، رضا یزدانی و سوگل قلاتیان) چطور بود؟

با خانم آهنگرانی از قبل در چند کار همکاری داشتیم و بخوبی با هم آشنا بودیم، اما با خانم قلاتیان اولین کارمان بود و طبیعتا روزهای اول کمی این همکاری سخت بود. با رضا یزدانی و حمزه مقدم هم لهجه و دیالوگ ها را تمرین می کردم و کلا همکاری خوبی با هم داشتیم.

رضا یزدانی که از شما و کمک هایی که برای درآوردن شخصیت شیرزاد به او کردید، خیلی تعریف می کرد؟

رضا پسری خوب و بازیگوش و کودک درونش بشدت فعال است. ما هر شب دیالوگ ها را با هم تمرین می کردیم و وقتی سر صحنه می رفتیم، دیگر چیزی برای تمرین نبود و فقط اجرا داشتیم.

با توجه به این که شما بازیگری را از تلویزیون آغاز کردید، بازی در مدیوم های مختلف برایتان چه تفاوتی دارد؟

هیچ فرقی ندارد. من علاقه مند به بازی در شخصیت هایی هستم که عمرم را به هدر ندهد، اما به هر حال فضای سینما فضای آزاد و رهایی است و بازی در آن راحت تر است.

در حال حاضر، مشغول چه کاری هستید؟

الان مشغول بازی در سریال شهرزاد هستم و تا این سریال تمام نشود، اجازه کار در پروژه دیگری را ندارم.

روی خط جایزه

مصطفی زمانی، بازیگر جوان سینمای کشورمان از همان ابتدا استعداد خود را نشان داد و بازی در نقش یوسف پیامبر آنچنان دیده شد که همین اولین بازی، پله ای شد برای پرتاب. او در بازیگری تا جایی پیش رفت که در همین چند سال فعالیت توانست برای فیلم جیب بر خیابان جنوبی، جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشن خانه سینما، برای فیلم قصه عشق پدرم، جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد، برای بازی در فیلم کیفر کاندیدای بهترین بازیگر مرد سال از نگاه منتقدان، برای بازی در فیلم بدرود بغداد، کاندیدای بهترین بازیگر نقش اول مرد و چند جایزه دیگر شد. از آثار شاخص زمانی می توان به جامه دران، خط ویژه، یک روز بخصوص، من همسرش هستم و سریال هایی مانند در چشم باد اشاره کرد.در سریال در چشم باد، زمانی نقش پسر بیژن (پارسا پیروزفر) را بازی کرد.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=99989

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0