عادتی غلط که بلافاصله بعد غذا انجام می دهید
افراد عادتهای گوناگونی دارند وقتی عادت جدیدی پیدامی کنیم ترک ان بسیاردشوار است اما برخی عادتهای روزمره هستند که به سلامتی صدمه می زنند و تغییر آن زمان نیاز دارد .در این بخش سلامت نمناک ۷عادتی که به سلامتی آسیب می رساند را شرح میدهیم.
مسواک زدن دندان ها درست بعد از غذا خوردن
غذاها و نوشیدنی های اسیدی به مینای دندان ولایه زیرین عاج صدمه میزند وقتی درست بعد از غذا خوردن مسواک بزنید اسیدها به عمق فرو میرود و بیشتر به عاج دندان صدمه میزند.
جلوگیری از عطسه کردن
وقتی هنگام عطسه کردن دهان را می بندید یا دماغ را می گیرید فشار درون جمجمه بالا می رود و به واسطه ی آن اختلال در جریان خون مغز ایجاد می شود و به هم فشردگی رگهای خونی و بافت های عصبی را در پی دارد در نتیجه ممکن است احساس سردرد، آسیب رگهای خونی و مشکلات شنوایی پیدا کنید.
استفاده بیش از حد از عطر
عطر و ادکلن های تجاری از مواد مصنوعی درست شده و استفاده بیشاز حد ان باعث گیجی حالت تهوع خواب آلودگی می شود ،همچنین مواد مصنوعی مضر درعطر باعث خارش چشم و گلو میشود.
نگهداری غذا در ظروف پلاستیکی
ظروف پلاستیکی از مواد شیمیایی تشکیل شده است وقتی غذاها را در نایلون یاظروف پلاستیکی نگهداری کنید مواد شیمیایی به غذاها نفوذ می کند و تاثیر منفی روی غدد داخلی می گذارد، غذاها را در ظروف سرامیکی یا استیل نگهداری کنید.
استفاده از تلفن همراه هوشمند قبل از خواب
نور آبی تلفن همراه مانع ترشح هورمونی به نام ملاتونین می شود این هورمون در تنظیم خواب نقش دارد و اگرقبل از خواب با تلفن همراه بازی یا هر کار دیگری انجام دهید خواب خوبی نخواهید داشت چرا که سطح ملاتونین پایین می آیدو باعث افسردگی ، چاقی ، بیماری قلبی و ضعف سیستم ایمنی بدن می شود.
استفاده از صابون های آنتی باکتریال
صابون های آنتی باکتریال دست ها را استریل می کند اما استریل کردن فرصت را برای ورود باکتری های مضر در بدن ایجاد می کند ،برخی از باکتریهای مفید روی سطح پوست زندگی و نقش مهمی را در محافظت بدن ایفا می کند وقتی دست رابا این صابونها بشویید بدن را در خطر باکتری های مضر قرار داده اید.
پوشیدن شلوارهای تنگ
برخی ها می خواهند طبق مد پیش روند اما برای بدن مناسب نیست، شلوار تنگ به بدن می چسبد و نمی گذارد هوا به راحتی مبادله شود به همین خاطر درعصبها مشکلاتی ایجاد می شود.
منبع : namnak.com
حتما بخوانید : اسامی مسکن های گیاهی جایگزین ژلوفن و ایبو پروفن
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=11768
- 307 بازدید
- بدون دیدگاه