تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

راهی برای آنکه از دخالت مادرشوهر در امان باشیم!؟

راهی برای آنکه از دخالت مادرشوهر در امان باشیم!؟

دخالت های مادرشوهر در زندگی مشترک می تواند موجب ایجاد اختلاقات شدید بین زن و شوهر شود پس باید برای داشتن یک زندگی خوب با رفتارهای صحیح از دخالت مادرشوهرتان جلوگیری کنید.

راهی برای آنکه از دخالت مادرشوهر در امان باشیم!؟

روش هایی برای درامان ماندن از دخالت مادرشوهر

زمانی که با همسرتان ازدواج می کنید بدانید باید بتوانید با خانواده او تعامل داشته و روابط عاطفی درستی برقرار کنید اما اجازه ندهید تا دلسوزی مادرشوهر و دیگران به دخالت های بیجا منجر شده و زندگی شما دچار مشکل شود.

یکی از پیچیده ترین روابط ها رابطه عروس و مادرشوهر است که از گذشته تا کنون حساسیت زیادی در این رابطه وجود داشته است. مادرشوهر در بسیاری از مواقع می تواند برای پسر و عروسش یک حمایت کننده بزرگ باشد اما گاهی دخالت های مادرشوهر در زندگی ممکن است برای زوجین جوان مشکلاتی به وجود آورد و زندگی آنها را حتی به سمت طلاق و جدایی پیش ببرد.

پدر و مادرشوهر بعد از ازدواج شرعاً حق دخالت ندارند و وظیفه شان چیزی بیش از راهنمایی های ضروری و خیر خواهانه در قبال زندگی فرزند شان نیست و نباید موجبات تیره شدن روابط زوجین را فراهم کنند ، فرزندان نیز باید به همان نسبت به والدین خود احترام بگذارند و از رهنمودها و تجربیات آنها استفاده کنند و صبر و حوصله به خرج دهند نه آنکه با ناپختگی و عجله با این مسائل برخورد نموده و مسائلی این چنینی که اغلب مقطعی و زودگذر هستند را تبدیل به مشکل نمایند.

در ادامه این بخش از نمناک شما را با راهکارهایی آشنا می کنیم که می توانید با بکارگیری آنها از دخالت های مادر شوهرتان در امان بمانید.

دخالت مادرشوهر

چگونه از دخالت مادرشوهر در زندگی جلوگیری کنیم؟

اگر مادرشوهرتان در زندگی شما دخالت می کند باید بدانید که :

همسر خود را مقصر ندانید

همسر خود را در قبال رفتار مادرش مقصّر ندانید. اگر شما به خاطر رفتار مادر همسرتان از دست همسر خود عصبانی شوید، مشکلات شما و همسرتان بیشتر می شود و رابطه شما تیره و تار خواهد شد.

مادر همسرتان را همانگونه که هست بپذیرید

شما نمی توانید در مدت کوتاهی که به خانواده همسرتان راه یافته اید اخلاقیات آنها را مطابق میل خود تغییر دهید بنابراین آنها را همانگونه که هستند بپذیرید اگر چه در تعاملات خود آداب اجتماعی مورد نظرتان را رعایت نمی کنند و برای نشان دادن عشق و علاقه به همسر خودبه آنها احترام کامل بگذارید و از خطاها و آزار آنها چشم پوشی کنید.

ارتباطات خود را کاهش دهید

برای جلوگیری از دخالت مادر شوهر در زندگی سطح ارتباط خود را کمتر کنید اما هیچگاه قطع ارتباط نکنید البته باید توجه کنید که میزان سطح کاهش ارتباط باید به گونه ای باشد که موجب مشکلات بیشتر نشود.

رهایی از دخالت مادر شوهر

کاهش ارتباط با خانواده همسر برای رهایی از دخالت مادرشوهر

روش های مقابله با دخالت مادر شوهر

با همسر خود همراه و همدل باشید

شما باید در مقابل مسائلی که در زندگی برایتان به وجود می آید جبهه مشترکی داشته باشید تا اگر مشکلات زیادی در زندگی شما بر اثر دخالت والدین به وجود آمد، از یکدیگر حمایت کنید و به همسر خود دلگرمی دهید و توانایی روحی خود و همسرتان را برای تحمّل مشکلات زندگی افزایش دهید.

حفظ حریم کنید

در زمان عقد هنگام رفت و آمد به خانه همسر خود باید همه چیز را مدیریت کنید مثلا:

  • حریم ها را حفظ کنید .
  • زمان های مشخصی را به دیدن خانواده همسرتان بروید بهتر است این زمان ها خیلی نزدیک نباشد و میزان و سطح رفت و آمد خود را کنترل کنید.
  • میزان ارتباطات کلامی خود را مشخص کنید و با آنها در کمال احترام برخورد کنید و حرمت ها رعایت کنید تا در صورت بروز اختلاف و پیش آمد ن حرف و حدیثی بتوانید جلوی گسترش آن را بگیرید .این اختلافات بهتر است با کمک خود و همسرتان خاتمه یابد و به گوش پدر و مادرتان نرسد.

در کمال احترام و ادب رفتار کنید

برای مقابله با دخالت مادر شوهر، با احترام به مادر همسرتان پاسخ بدهید و با او در کمال احترام و ادب رفتار کنید . مراقب لغاتی که انتخاب می کنید و طرز حرف زدنتان باشید. هیچگاه نباید از یاد ببرید که این زن شوهرتان را بزرگ کرده است، از شما بزرگتر است و احترام او واجب است.هیچ وقت با مادرشوهرتان بددهنی نکنید یا مثل بچه ها با او حرف نزنید.

با او بیشتر صحبت کنید

رابطه ی متمدنانه ای را با مادرشوهرتان برقرار کنید . شما به خاطر شادی همسرتان و حفظ ازدواجتان هم که شده باید سعی کنید با مادر شوهرتان رابطه خوبی برقرار کنید. اگر اختلافی بین شما و مادرشوهرتان وجود دارد از طریق گفتگو و برقراری رابطه می توانید، جو را آرام کنید.

به مادرشوهرتان بگویید:“دوست دارم رابطه ی بهتری با شما داشته باشم. فقط به من بگویید که چه کاری می توانم انجام دهم تا شما با من راحت تر باشید.” شاید فکر کنید این سوال غرورتان را لگدمال می کند اما با پرسیدن چنین سوالی در واقع پرچم سفید صلح را به مادرشوهرتان نشان داده اید و زندگی خود را نجات داده اید.

بی طرفانه و بدون قضاوت کردن با مادرشوهرتان صحبت کنید تا متوجه شوید که چه سوءتفاهم هایی بین شما وجود داشته است.بعد از به وجود آمدن رابطه ی دوستانه ای بین شما و مادرشوهرتان ، به تدریج و به آرامی نگرانی هایتان را با او در میان بگذارید تا به جای آن که مادرشوهرتان را علیه شما شود با شما متحد گردد و از دخالت های مادرشوهرتان به نفع خودتان بهره برداری کنید.

رابطه عروس و مادر شوهر

بهبود رابطه برای مقابله با دخالت مادرشوهر

جلوگیری از دخالت مادرشوهر در زندگی با این روش ها

اجازه دهید که مادرشوهرتان مدتی با همسرتان تنها باشد

بسیاری از مادرها با ازدواج کردن فرزندشان می ترسند که مبادا فرزندانشان را از دست بدهند. یک بازدید یا تماس تلفنی در هفته کمک موثری به برطرف شدن این ترس می کند اما حتما لازم نیست که شما او را در این بازدید همراهی کنید بلکه گاهی اجازه دهید همسرتان بدون حضور شما به دیدن مادرش برود و مدتی با او تنها باشد.

میانجی گری به شیوه درست

حرف های مادر شوهرتان را به همسرتان منتقل نکنید

به جای مطرح کردن حرف های مادرشوهرتان به همسرتان، یاد بگیرید که چگونه مؤدبانه و در کمال احترام به او پاسخ دهیم تا در هنگام اختلافات پای همسرمان به ماجرا باز نشود تا بازی جدیدی در زندگی شما شروع نگردد.اگر از همان ابتدا اجازه دهید که در زندگی شما دخالت کنند کنترل آن بعد از ازدواج سخت می شود بنابراین این موارد بستگی به رفتارهای خودتان دارد.

ما در ارتباط با اطرافیان به سه سبک رفتاری برخورد می کنیم:

۱٫ سبک پرخاشگرانه:

در این سبک ما با احساسات خود آشنا نیستیم و مدام در کلمات خود از متلک استفاده می کنیم و لحنمان تند است و همواره به دنبال مقصر هستیم و به اطراف می نگریم تا یک مقصر بیابیم:«تو این کار را کردی»، «این طوری گفتی» و…

۲٫ سبک منفعلانه:

افرادی که از این نوع سبک استفاده می کنند در برابر دیگران بیشترین پاسخشان سکوت، لبخند یا تأیید است؛ اما بعد ناراحت می شود، بدگویی می کند و از دیگران انتظار حمایت از خود را دارد . این فرد عصبانیت های پنهانی دارد که با مدل های بیمار گونه بروز می دهد.

سبک رفتار با اطرافیان

رفتارهایی که منجر به دخالت مادرشوهر می شوند

۳٫ سبک قاطعانه:

افرادی که از این نوع سبک استفاده می کنندکاملاً به حس های خود آگاهند و به دیگران و خودشان بی احترامی نمی کند و با کلام و رفتارشان وارد حریم کسی نمی شوند اما ناراحتی های خود را مطرح می سازند و می توانند به راحتی نه بگویند.

سخن آخر:

باید بدانید که شما با همسرتان پیوند زناشویی بسته اید ونمی خواهید همیشه با مادر همسرتان زندگی کنید پس با او به خاطر همسرتان و احترامی که برای او قائلید و همچنین پایداری زندگی مشترکتان رابطه خوبی برقرار کنید و به خانواده همسرتان احترام بگذارید زیرا اینگونه تربیت و شخصیت خانوادگی خود را نشان داده اید .

قدر این دوستی را بدانید ودر صورت بروز مشکلات در زندگی با توکل بر خداوند و استعانت از پروردگار به زندگی خود ادامه دهید و به جدایی اصلاً فکر نکنیدزیرابه مرور زمان مشکلات بر طرف خواهد شد.ا گر همسرتان بداند که شما مورد تأیید والدینش هستید، به شما اطمینان بیشتری می کند و وابستگی اش به شما بیشتر خواهد شد.

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=62388

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0