تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
5

خشم شایع ترین بیماری در بین همسران

خشم شایع ترین بیماری در بین همسران

کنترل خشم و عصبانیت یکی از راه های ارتباط موثر و محبوبیت بین زوجین است که راهکارهایی برای آنها به داشتن زندگی پر نشاط و شاد کمک می کند.

خشم شایع ترین بیماری در بین همسران

توصیه هایی برای کنترل خشم در زندگی زناشویی

با توجه به تاثیرات مخرب رفتارهای پرخاشگرانه در خانواده و به خصوص رابطه زوجین در ادامه راهکارهایی برای مدیریت خشم ارائه می شود.

از قدیم گفته اند دعوا نمک زندگی است، اما در برخی اوقات این نمک ها بیش از حد شده و جر و بحث ها موجب عصبانیت زوجین می شود در این میان همسران در مقابل عصبانیت برخوردهای متفاوتی انجام می دهند، بعضی مانند طرف مقابل عکس العمل نشان می دهند؛ گروهی شروع به گریه و زاری کرده و قهر می کنند و برخی نیز سکوت اختیار کرده و موقعیت را ترک می کنند.

این همیشه سرما نیست که باعث بیماری آنفلوانزا می شود؛ خیلی اوقات وقتی شرایط باعث می شود «داغ کنیم» هم، آنفلوانزا می گیریم! باورتان نمی شود؟ فرض کنید شما خانم یا آقایی هستید که عاشقانه هر کاری برای همسرتان انجام می دهید تا او خوشحال و راضی باشد و مطمئنید که همسرتان نه تنها قدر فداکاری های شما را می داند که در فرصتی مناسب درصدد جبران همه از خودگذشتگی های شما بر می آید، اما اگر همسر دلبندتان ناخواسته و ندانسته، انتظارهای شما را برآورده نکند، چه اتفاقی می افتد؟
قطعا فردی که عاشق همسر و زندگی اش است، وقتی دچار آنفلوانزای خشم می شود، آرزو دارد بتواند زندگی مشترکش را نجات دهد و خشمش از بین برود تا دوباره روزهای عاشقانه و پرحرارت اوایل زندگی اش را تجربه کند. گاهی وقتی فرد از همسرش دلخور می شود، ممکن است سکوت کند و موضوع را به گذر زمان بسپارد اما مطمئن باشید این کار نه تنها دردتان را دوا نمی کند بلکه باعث می شود مشکلتان عمیق تر و فاصله تان بیشتر شود. خوشبختانه برای این بیماری درمان هم وجود دارد اما روش ها با توجه به جنسیت بیمار، متفاوت است.

خشم

کنترل خشم و عصبانیت

خانم ها برای درمان آنفلوانزای خشمشان باید به این موارد دقت کنند:

۱- اگر تلاش زیادی کرده و خیلی از خودتان مایه گذاشته اید اما در مقابل چیزی دریافت نکرده اید، فقط خودتان مسئول هستید، نه هیچ کس دیگری! یادتان باشد در چنین مواقعی درس عبرت بگیرید، بدون لجبازی و کاملا منطقی، تلاشتان را کمتر کنید و به قول معروف «اندازه نگه دارید» شاید اصلا زیاده روی می کنید و خودتان متوجه نیستید!
۲- درست مثل فردی که دچار آنفلوانزا شده، به خودتان برسید تا درمان شوید. مثلا خوب است کمی تفریح کرده و حجم کارها (و خدماتی که در خانه ارائه می دهید) را کم کنید. در عوض خود را از لحاظ جسم و روان تقویت و سعی کنید حسابی شارژ شوید.
۳- خود را نوازش کنید. درواقع خوب است کمی وقت بیشتری برای خود بگذارید، با خود خلوت کنید و از فرصت هایتان برای لذت بردن و استفاده از امکانات و شادی های زندگی بهره بگیرید. این زمان ها را فقط و فقط به خود اختصاص دهید. حتی خوب است به همسرتان اجازه دهید از شما مراقبت و به شما رسیدگی کند. به این ترتیب لذت گرفتن خدمات را هم تجربه می کنید و حالتان قطعا بهتر خواهدشد.
وقتی آقا بیمار می شود…
معمولا آقایان وقتی احساس کنند از آنها قدردانی نشده، دچار آنفلوانزای خشم می شوند و اولین کاری که می کنند، قطع کردن حمایت هایشان از خانواده است. اما خوب است قبل از این کار به این موضوع هم فکر کنند که شاید همسرشان دچار آنفلوانزای خشم است و به همین دلیل نمی تواند قدردان زحمات او باشد. به این ترتیب اگر آقا هم به این نکته توجه نکند، زوج همزمان دچار آنفلوانزای خشم می شوند و اگر سریع آن را درمان نکنند، شرایط بحرانی و حساسی به وجود می آید. پس بهتر است آقا قبل از ناراحت شدن و تن سپردن به آنفلوانزای خشم، کمی به همسرش محبت کند و کارهای هرچند کوچک اما لذت بخش برای همسرش انجام دهد تا خانم دوباره طعم عشق و محبت را بچشد.
به این ترتیب اولین قدم برای برگرداندن خانم به زندگی عاشقانه برداشته می شود و مطمئن باشید همسرتان رفتار محبت آمیز شما را بی پاسخ نخواهد گذاشت و اقدام های خود را آغاز می کند. یادتان باشد از آنجایی که محوریت فکر خانم ها همسر و فرزندان هستند، بیشتر از آقایان در معرض ابتلا به آنفلوانزای خشم هستند چرا که وقت کمتری به خود اختصاص می دهند و به تدریج حس می کنند عین یک ماشین، مدام در حال سرویس دهی به اعضای خانواده هستند و هیچ کس قدر زحمات مداوم آنها را نمی داند. اینجاست که خانم خسته از رفتار دیگران، کم کم بی حوصله و بی توجه می شود و متعاقب این رفتار، همسرش هم دلزده و خسته می شود و در نهایت شرایط پیچیده ای ایجاد خواهدکرد.

آقایان برای درمان آنفلوانزای خشمشان باید به این موارد دقت کنند:

۱- دقت کنید که خانم ها نیاز دارند هرازچندگاهی در قبال زحماتشان، دریافتی داشته باشند تا بتوانند همچنان سرپا بمانند. فرض کنید کپسول گازی دارید که بعد از خالی شدن، دوباره باید پر شود. کپسول عشق خانم ها هم باید مرتب پر شود چون وقتی خالی است، توان ارائه سرویس دهی عاطفی و… برایشان سخت است.
۲- سخت نگیرید؛ با کارهای عاشقانه کوچک علاقه تان را به او نشان دهید؛ یعنی عشقتان را با کارهای عملی، کاربردی و رمانتیک تر ابزار کنید.
۳- شما مسئول ابتلای همسرتان به آنفلوانزای خشم هستید چون همین کارهای کوچک اما مهم را فراموش کرده اید. سعی کنید او را درک کرده و مطمئنش کنید که از این به بعد بیشتر به این مسائل توجه می کنید.
همه ما به سادگی درگیر کارهای روزمره و مادی می شویم و به راحتی در دام غفلت می افتیم؛ غفلتی که شاید تا آخرین روز زندگی خود یا همسرمان ادامه داشته باشد و وقتی یادمان می افتد از زن یا شوهرمان قدردانی کنیم که دیگر فرصتی باقی نمانده…
همیشه یادتان باشد همسرتان باعث پربارتر شدن زندگی تان شده و از هر فرصتی برای ابراز علاقه و سپاسگزاری خود استفاده کنید که عاشق همسربودن، هدیه ای است که به خود و یکدیگر می دهید

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=59059

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0