مراقب این رفتارهای پنهان فرد پرخاشگر باشید
رفتارهای سمی افراد پرخاشگر
فرد پرخاشگر به دلیل خوصیاتی که به واسطه این الت دار نمیتواند در جهت مثبت رفتار خود را هدایت کند .فردی که در حال پرخاشگری است عمل مثبتی در آن لحظه ندارد.پرخاشگری اغلب مقابل شخصی یا چیزی رخ می دهدکه رفتار مثبتی هم نیست . توانایی شناخت فرد پرخاشگر این توانایی را به شما می دهد که با دانش خود موقعیت را به سمت مثبت هدایت کنید.
۸ رفتار افراد پرخاشگر :
۱-سخن چینی کردن :این دسته از افراد پرخاشگر به افراد کمک نمی کنند اما رابطه ی دوستان ، فامیل همکاری را بهم می ریزند که هدف از سخن چینی را نارضایتی بر شمرده اند اینگونه افراد در چنین موقعیت هایی نصفی از حقیقت را می گویند و سایرین را به نحوه ی ترغیب به سخن چینی می کنند.اما اگر در موقعیتی قرار گرفتید که فردی قصد سخن چینی دارد موقعیت خودتان را تغیر دهید تا متوجه عدم تمایل شوند.
۲- تمایل به تلافی اعمال ناشایست : افراد پرخاشگر معمولا نسبت به رفتار دیگران حساس هستند و سعی می کنند هر عمل بدی را تلافی کنند. آنها تمایلی به بخشش ندارند و تصور می کنند فقط با انتقام گرفتن به آرامش می رسند
۳-ناله کردن و ناراضی بودن از زندگی : معمولا افراد پرخاشگر غرولند می کنند و همیشه دنبال چیزی برای نالیدن هستند اینگونه افراد با هر چیزی اعصبانی می شوند و دنبال افرادی هستند که آنها را با خودشان همراه کنند و مثل آنها به زندگی نگاه کنند.
۴- انعطاف ناپذیری: افرادی که از ویژگی انعطاف پذیری برخوردارند می توانند بسته به شرایط واکنش مناسب نشان دهند اما افراد انعطاف ناپذیر بدون در نظر گرفتن شرایط بر ارضای خواسته های خود پافشاری می کنند و در صورتی که چیزی خلاف میل شان باشد، واکنش منفی نشان می دهند.
۵-ایجاد دید منفی در دیگران : این اخلاق معمولا به دنبال سخن چینی است شخص پرخاشگر از شخصی که خوشش نمی آید سخن چینی می کند و بقیه افراد را علیه آن بر می خیزاند . این فرد تلاش دارد سایر افراد هم مثل او عمل کنند.
۶- خرابکاری :افراد پرخاشگر بقیه را خراب و به آن ها صدمه می زنند و سعی می کنند ویژگی اخلاقی خود را به بقیه نسبت دهند و با دو به هم زنی بین افراد و دوستان و محیط کار جایگاه خود را پیدا کند و خوشی بقیه را نیز خراب کند.
۷- برخوردهای جدی: اینگونه افراد معمولا جهان را در دو قطب سیاه و سفید می بینند و رقابت بسیار سختی را انجام می دهند و با بسیاری از افرادی که می خواهند در اجتماع به مقام برسند برخورد می کنند.
۸ -خصومت : این ویژگی گرایش فرد را به احساس خشم، اعم از اینکه به صورت آشکار بروز کند یا به صورت نهفته در فرد باقی بماند، نشان می دهد. به طور کلی سطح احساس خصومت در افراد پرخاشگر بیشتر از سایر افراد است.