تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
1

بیوگرافی و عکس های “داریوش کاردان”

بیوگرافی و عکس های “داریوش کاردان”

داریوش کاردان بازیگر نقش هواید در سریال معمای شاه می باشد . بیوگرافی کامل “داریوش کاردان” را می توانید در بخش بیوگرافی هنرمندان سایت نمناک مشاهده نمایید.

بیوگرافی و عکس های “داریوش کاردان”

 بیوگرافی داریوش کاردان 

 
  • نام :داریوش


  • نام خانوادگی:کاردان


  • تولد:۱۳۳۵


  • محل تولد:ابهر


  • فعالیت:مجری، گوینده، دوبلر، کارگردان، بازیگر و طنزپرداز

داریوش کاردان

بیوگرافی داریوش کاردان

 
داریوش کاردان (زاده ۱۳۳۵ ابهر) مجری، گوینده، دوبلر، کارگردان، بازیگر و طنزپرداز در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است. داریوش کاردان دیپلم ریاضی و لیسانس کامپیوتر دارد و کار در رادیو تلویزیون را درست پس از پیروزی انقلاب با گویندگی شروع کرد و تا سال ۱۳۵۹ بصورت پراکنده و از طریق نوشتن با رادیو تلویزیون همکاری داشت. او از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۱ افسر وظیفه بود و به جبهه رفت در آنجا فرمانده دسته تانک بود و در عملیات فتح المبین، شکست محاصرهٔ آبادان و آزادی خرمشهر شرکت کرد. پس از بازگشت، بیشتر با تلویزیون و در شبکه ۲ همکاری داشت. او در اغلب کارهایی نظیر دوبلاژ و نویسندگی و کارگردانی فعالیت داشته است. از سال ۱۳۶۸ به مدت ۵ سال برنامهٔ عصرانه را به صورت زنده در رادیو اجرا کرد که شخصیت رادیویی “استاد خرناس” هم در این برنامه متولد شد.
 
شاعری که بهلول وار منتقد دوران خودش بود. برنامه تلویزیونی نوروز ۷۲ از کارهای او و خسروی بود. درهیمن سال نویسندگی و سردبیری نشریه “زائر” ویزه حجاج را نیز بر عهده داشت. همینطور برنامه ۳۹ و برنامه طنز رادیویی آینه که از سال ۷۴، صبح های ۵ شنبه از رادیو تهران پخش می شد، از دیگر کارهای اوست. داریوش کاردان در رادیو پیام هم یک شیفت برنامه داشت. “بخش صورتی” رادیو پیام که مشکلات رانندگی و … را بیان می کرد از ابتکارات او در برنامه رادیو پیام بود.
 
بیوگرافی داریوش کاردان

زندگی شخصی داریوش کاردان

 
نویسندگی در روزنامه جام جم از آغاز انتشار – نویسندگی در صفحات” نیشخند” مجله همشهری دوبله ( دیدنیها- جنگجویان کوهستان-دوقلوهای افسانه ای، این خانه دور است، جنگ سرد، آتیه) گارگردانی و مجری گری و نویسندگی و بازیگری در جنگ ” نوروز ۷۵″ ( اجرای اخبار عربی و …) گارگردانی و مجری گری و نویسندگی و بازیگری در جنگ ” نوروز ۷۶″ در سال ۷۷، اجرا و نویسندگی و بازیگری در برنامه طنز ” عصرانه” را از سر گرفت که عصر ۵ شنبه ها از رادیو تهران و بعدها رادیو ایران پخش می شد در سال ۸۱ اجرا و نویسندگی و بازیگری در برنامه طنز ” آدینه ” را به عهده داشت که صبح های جمعه به مدت دو سال از رادیو ایران پخش شد. برنامه جنجالی و جذاب “صندلی داغ” شبکه دو را در سال ۸۴ اجرا کرد. کمی بعد، مجموعه طنز “شبکه سه و نیم” را در شبکه سه به راه انداخت و نویسندگی و کارگردانی و بازیگری در ان را به عهده داشت. برنامه ای که داستان شبکه خصوصی ای به ریاست استاد خرناس را نمایش می داد که به برنامه های صداو سیما و اوضاع سیاست نگاهی منتقدانه داشت. در هیمن سالها، مجری برنامه ” نقد اول” -که سریالهای پخش شده از شبکه یک را نقد و تحلیل می کرد- بود. همچنین پس از مدتها دوری از دوبله، چند فیلم را در مجموعه ” سینما و ماورا” دوبله کرد.
 
مجری مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر بود و در سال۸۶، نویسنده ستون ” خرّ و پُف” روزنامه تهران امروز و ستون “عصرانه” روزنامه همشهری چاپ سوم (شنبه و سه شنبه)بود.همچنین در چند برنامه “گفت و گو” که روزهای سه شنبه از رادیو گفت و گو پخش می شد، کار اجرا را به عهده داشت. اجرای مسابقه “جهان ۸۷” را در نوروز۸۸ به عهده داشت . در سال ۸۸ بود که پس از مدتها دوری از رادیو، بار دیگر برنامه عصرانه را آغاز کرد.نویسندگی و سردبیری و بازیگری و اجرای برنامه “عصرانه” عصرهای ۵ شنبه در رادیو ایران را از سر گرفت. بازی جدی خود را از یکی از مجموعه تاترهای طنز چخوف( شبکه ۴) آغاز کرد– برنامه مناسبتی” ماه من سلام” ( ویژه ماه رمضان)را به همراه امیرحسین مدرس اجرا کرد. در سال ۸۸ اجرای برنامه ۱۰ در۲۰( ویژه انتخابات) را به عهده داشت در همین سال، در سریال تلویزیونی “نردبام آسمان” به کارگردانی محمدحسین لطیفی در نقش مسعود طبیب-پدر غیاث الدین جمشید کاشانی- ظاهر شد و پس از آن، در نقش میرزا اقاخان نوری در سریال “سالهای مشروطه” به کارگردانی محمدرضا ورزی بازی کرد.
 
تصاویر داریوش کاردان

عکس های داریوش کاردان

بیماری داریوش کاردان

من شب قبل از انتخابات ۸۸ یک برنامه عصرانه را اجرا کردم و بعد از آن دیگر نتوانستم فعالیتم را ادامه دهم.اصلا نتوانستم کنار بیایم. البته کمی خودم را با بازیگری مشغول کردم اما اجرای برنامه های زنده تلویزیونی و رادیویی برایم لذت بیشتری دارد. به هر حال آنقدر فشارهای روانی را تحمل کردم که بالاخره راهی بیمارستان شدم.متاسفانه از بعد از آن ماجرا، دچار بیماری قلبی شدم و پایم به سی سی یو باز شد. از خوردن غذاهای چرب و شیرین منع شده ام و استرس هم نباید داشته باشم. البته اگر بشود! بعد از آن بیماری زندگی دنیوی به شدت برایم کم ارزش شد. باور کنید چند ساعتی فکر می کردم دیگر کارم تمام است و دارم راهی آن دنیا می شوم نزدیک شدن به آن دنیاحس خیلی خوبی بود. واقعا آرامش بود و با تمام وجود احساس کردم انسان به هیچ چیز بند نیست و وقتی داری کوله بارت را می بندی، دیگر داشته ها یا نداشته هایت فرقی ندارند، همه چیز را باید بگذاری و بروی البته قبل از اینکه آنژیو شوم، از برادرم خواستم وصیتم را با صدای خودم ضبط کند. وقتی وصیتم را گفتم، به قدری آرام شدم که حد و حساب نداشت. این را خوب درک کرده ام که مال دنیا پشیزی ارزش ندارد!ارزشمندترین چیزی که در این دنیا دارم همین سلامت نسبی ای که دارم و آرامش، دو نعمت بزرگ و مهم هستند. همین طور یک همسر خوب دارم که او هم برایم خیلی ارزشمند است. دیگر اینکه از خداوند ممنونم که زبانی به من عطا کرده که می توانم با آن با همنوعانم ارتباط برقرار کنم.

افسردگی در جامعه وافزایش برنامه طنز

این موضوع را که افسردگی در جامعه وجود دارد، خیلی از مسئولان قبول ندارند در صورتی که اضطراب را می توان در چهره مردم کوچه و بازار دید. به نظر من باید پخش برنامه های طنز (نه هجو) افزایش یابد چون مردم به خنده و شادی نیاز دارند. مردم حتی دیگر نمی توانند یکدیگر را به صرف نان و پنیر هم دعوت کنند چون روز به روز تورم افزایش پیدا می کند. در این شرایط چگونه می توانند شاد باشند و بخندند؟ حداقل باید با ساخت برنامه های شاد زمینه ای را برایشان فراهم کنیم.باکلاس های خنده اصلا موافق نیستم. این کلاس ها بیشتر برای کسب درآمد است. هر کس باید اول درون خود را آرام و بعد مشکلش را پیدا کند. البته به وجود آمدن بعضی مشکلات دست ما نیست مثل قیمت مسکن! باید در وهله اول امکاناتمان بیشتر و دلمان خوش شود.خیلی از مشکلات از درون خانه شروع و به جامعه کشیده می شود. درون خیلی از خانواده ها سلامت روانی وجود ندارد. متاسفانه شکاف زیادی بین والدین با فرزندانشان یا حتی همسران با یکدیگر به وجود آمده. به نظر من گاهی باید به یکدیگر اجازه تخلیه روانی بدهیم و جایی برای اعتراض بگذاریم. نباید از همه چیز بهانه بگیریم. باید بگذاریم گاهی نوجوان هم حرفش را بزند. در این صورت مشکل پیدا می شود و می توان برای آن راه حلی پیدا کرد. گاهی شنیدن انتقادهای اعضای خانواده، نه تنها بد نیست بلکه خوب هم است اما باید حرف زدن را بیاموزیم. خوب است گاهی تلفن همراه ها و اینترنت را قطع کنیم تا فرصت بیشتری برای در کنار هم بودن داشته باشیم. باور کنید با این کار هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و فقط باعث می شود اهالی خانه به هم نزدیک تر شوند. ما مسئول اداره جهان نیستیم گاهی باید در کنار هم بمانیم؛ گاهی باید در کنار اعضای خانواده موسیقی گوش کرد یا یک فیلم خوب دید؛ البته با روحیه شاد و نه با یک صورت اخم آلود!
 
داریوش کاردان

داریوش کاردان

ساخت مجموعه طنز

داریوش کاردان درباره فعالیت های آینده خود بیان کرد که قرار است یک مجموعه شاد برای شبکه نسیم بسازد.
داریوش کاردان درباره حضور کمرنگ خود در تلویزیون در این چند سال گفت:من از زمانی که دولت حسن روحانی روی کار آمد تصمیم گرفتم کار کنم و قبل از آن علاقه ای به کار کردن در صداوسیما نداشتم. البته آن زمان برنامه مناسبی که بتوانم با مهمان گفتگو کنم وجود نداشت، طنزهای ما هم که همیشه مشکل دارد بنابراین در این یکی دو سال برنامه های «شهر باران» و مسابقه «ثانیه ها» را در ماه مبارک رمضان اجرا کردم. ماه رمضان امسال هم در شبکه چهار در پارک ارم برنامه زنده داشتم و غیر از اینها بیشتر سمت بازیگری تلویزیونی رفتم.
این کارگردان مجموعه های طنز درباره همکاری اکنون خود با صداوسیما عنوان کرد:در حال طراحی یک برنامه محکم و خوب و بزرگ برای شبکه «نسیم» هستم که قرار است یک مجموعه شاد و آموزشی باشد.
وی درباره تولید و پخش برنامه های مختلف شبکه نسیم در حوزه طنز و نقشی که در افزایش نشاط در میان مردم دارند، عنوان کرد:ریشه تنش های جامعه نبود برنامه خوب در صداوسیما نیست بلکه ریشه نبود آرامش، مشکلات اقتصادی، مسکن، غذاهای تقلبی، بیکاری و… است و برنامه های طنز می توانند نیازهای ثانویه را برآورده و مردم را کمی از غصه ها دور کنند. به خصوص خود من از «خندوانه» و کارهای رامبد جوان بسیار لذت بردم و احساس کردم یک همنشین و همراه خوب برای بی کَسی مردم است.
 
 
کاردان در پایان درباره اینکه برنامه اش چقدر مورد رقابت با برنامه های «خندوانه» و «دورهمی» قرار می گیرد، اظهار کرد:من رقابتی با کسی ندارم، هرکسی کار خود را انجام می دهد چون فاز کارهای ما فرق می کند و همانطور که گفتم به عنوان یک بیننده کارهای رامبد جوان را هم بسیار دوست دارم.

داریوش کاردان در تبریز در مه

داریوش کاردان در تبریز در مه , داریوش کاردان مجری، گوینده و بازیگر سینما وتلویزیون در اینستاگرامش تصاویری از پنج نقشی
که در یک سریال بازی کرده بود، منتشر کرد.

داریوش کاردان درنقش هویدا

وی با بیان این که مجموعه «معمای شاه» مجموعه ای عظیم و لقمه ای بزرگ است که در ساخت آن عجله شده است، مطرح کرد:شما می خواهید ۱۰۰ سال را در یک سریال نشان دهید؛ به عنوان مثال واقعه کربلا را اگر بخواهی در یک فیلم سینمایی یا سریال بگنجانی چیز خوبی از آب درنمی آید، اما زمانی که کاری مثل «روز واقعه» یا مجموعه ای مثل «سفیر» را می سازی که به حاشیه های کربلا می پردازد، آن وقت است که از فیلم یا سریالت استقبال می شود. سوال اینجاست که چرا می خواهیم تمام زندگی ائمه را به شکلی سطحی در یک سریال بیاوریم که هیچ گاه خوب از آب درنمی آید، بنابراین گرفتاری اصلی «معمای شاه» همین مساله است.
 
کاردان سپس با تاکید بر این که زحمات زیادی برای ساخت این مجموعه از گریم های سنگین گرفته تا بازی های دشوار آن صورت گرفته است، اظهار کرد:ساخت لوکیشن هایی مثل میدان شهدا، میدان ژاله و … بسیار دشوار بود؛ به نوعی که از ابتدای رضاشاه قصه را آغاز کنیم و تا به انقلاب برسیم. دراین شرایط مجبوریم خلاصه گویی کنیم حذف و اضافه کنیم که باعث افت کار می شود، اما در مجموع زحمات زیادی برای آن کشیده شده و مردم باید در مورد آن نظر دهند.این بازیگر درباره ی نقش خود در مجموعه معمای شاه که نخست وزیر، هویدا را ایفا می کند، ادامه داد:نقش خودم را خیلی دوست دارم، سعی کردم مثل خود هویدا باشم، چرا که همه فیلم هایش را دیده ام و دو سه بار در دوران دانشجویی از نزدیک با ایشان صحبت کرده بودم؛ بنابراین نوع حرف زدن هایش، راه رفتن هایش را خوب تمرین کرده بودم که امیدوارم خوب از آب درآید.
 
داریوش کاردان

گریم تیر خوردن کاردان 

صحبت های داریوش کاردان درمورد مهران مدیری

خوشحالم که تاکنون توانسته ام بیش از ۷۰ نفر را به عالم بازیگری به ویژه حوزه ی طنز وارد کنم و ناراحتم از اینکه بعضی ها در برنامه های نوروزی اعلام می کنند که دارند به تلویزیون برمی گردند و «نوروز ۷۲» را هم به نام خودشان تمام می کنند.
 
این بازیگر که در نقش امیرعباس هویدا در سریال «معمای شاه» بازی می کند، در ادامه مطلب بالا بیان کرد:چون مردم ما به خندیدن نیاز دارند من را به عنوان یک بازیگر طنز به یاد دارند در حالی که من نقش های جدی زیادی ایفا کرده ام.
 
وی افزود:البته ایرادی ندارد، خوشحالم که در برهه ای از تاریخ توانسته ام مردم را چه در تلویزیون و چه در رادیو بخندانم و حتی خوشحالم که تاکنون بیش از ۷۰ نفر را به عالم بازیگری وارد کردم.

کاردان ادامه داد:اما ناراحتم از اینکه بعضی ها در برنامه های ویژه نوروزی بیان می کنند که دارند به تلویزیون برمی گردند و حتی «نوروز ۷۲» را هم به اسم خودشان تمام می کنند در حالی که بازی شان از آنجا شروع شده بود اما انگار که اصلا ما در آنجا نبودیم، با خدا بیامرز مهرداد خسروی کارگردانی مشترک «نوروز ۷۲» را بر عهده داشتیم، او دستش از این دنیا کوتاه است و حداقل باید حق او ادا می شد.

وی اظهار کرد:بعضی وقت ها از این بی مهری ها زیاد می بینیم که به حساب ناپختگی شان می گذاریم، اگرچه حتی مویشان هم سفیده شده باشد.
مهران مدیری نوروز امسال در ویژه برنامه نوروزی تلویزیون حاضر شد و اعلام کرد که پس از شش سال به تلویزیون بازمی گردد.
او در این گفت وگو توضیحاتی را درباره فعالیت هایش در حوزه طنز بیان و به نحوه ورودش به تلویزیون با برنامه های «نوروز ۷۲» و «ساعت خوش» اشاره کرد.
 
داریوش کاردان

بازیگر معمای شاه داریوش کاردان

آرامش از نگاه داریوش کاردان؟

در وهله اول اینکه کارهای خدا را به خودش بسپاریم و با تمام وجود به او ایمان بیاوریم و به او اعتماد کنیم. باید دیگران را دوست داشته باشیم تا از آنها عشق بگیریم. آرامش یعنی بودن در کنار خانواده و عشق ورزیدن به دوستان و مردم کشور، چیزهای دیگر کشک است باور کنید!
 

آثار داریوش کاردان

برنامه رادیویی

  • عصرانه
  • برنامه طنز آدینه سال ۱۳۸۱ در رادیو ایران (اجرا و نویسندگی و بازیگری)
  • برنامه «گفت و گو»در رادیو گفت و گو (مجری)

برنامه تلویزیونی

  • نوروز ۷۵ (کارگردان، مجری، نویسنده و بازیگر)
  • نوروز ۷۶ (کارگردان، مجری، نویسنده و بازیگر)
  • صندلی داغ (مجری)
  • شبکه سه و نیم (کارگردان، نویسنده و بازیگر)
  • برنامه اقتصادی هامار (مجری)
  • مسابقه جهان ۸۷ (مجری)
  • ماه من سلام برنامه ویژه ماه رمضان (مجری)
  • برنامه ۱۰ در۲۰(ویژه انتخابات سال ۱۳۸۸) مجری
  • مسابقه ثانیه ها

داریوش کاردان

عکس و بیوگرافی داریوش کاردان

سریال تلویزیونی

  • «نردبام آسمان» به کارگردانی محمدحسین لطیفی در نقش مسعود طبیب (پدر غیاث الدین جمشید کاشانی)
  • «سالهای مشروطه» به کارگردانی محمدرضا ورزی
  • کلاه پهلوی (به کارگردانی ضیاءالدین درّی در نقش جوانشیر)
  • معمای شاه
  • بی قرار به کارگردانی فلورا سام
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=15184

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0