بیوگرافی و مصاحبه خواندنی “حجت اشرف زاده” + عکس همسر
بیوگرافی و عکسهای جدید حجت اشرف زاده
- نام:حجت اشرف زاده
- تاریخ تولد:۱۳۵۸/۹/۱۲
- محل تولد:نیشابور-خراسان رضوی
- سبک (ها):تلفیقی پاپ و سنتی
- تحصیلات:کارشناس نرم افزار
——————————————
زندگینامه حجت اشرف زاده
آذرماهی است، متولد ۱۳۵۸ اهل نیشابور و از پدر و مادری فرهنگی و علاقه مند به شعر و ادبیات و در بیمارستانی در مشهد به دنیا آمده است. مادرش بیرجندی است. علاقه اش به پدربزرگ مادری، تابستان ها او را به بیرجند می کشاند تا از همان سه چهارسالگی آواز خوش پدربزرگ، در چاووشی ها خوانی های خاص بیرجند، گوشه های نغمات افشاری را در ذهنش ماندگار کند.
عکسی دیدنی از کودکی حجت اشرف زاده
ازدواج حجت اشرف زاده
حجت اشرف زاده به همراه همسر و دخترش
آغاز فعالیت هنری حجت اشرف زاده
چهره خندان حجت اشرف زاده
آلبوم ماه و ماهی با صدای حجت اشرف زاده در صدر جدول فروش فروشگاه های معتبر موسیقی در کشور قرار گرفت و بسیاری از فروشندگان فروشگاه ها هم با توجه به ناشناس بودن این اثر و خواننده اش، از این بابت اظهار تعجب کرده بودند.
ماجرا هم از این قرار بود که قطعه ماه و ماهی به صورت اینترنتی منتشر شده بود و برخی شبکه های ماهواره ای پس از پرطرفدارشدن این قطعه در فضای مجازی با ساختن برخی ویدئوها روی این قطعه و پخش آن باعث شدند سر و صدای این اثر بیشتر و بیشتر شود و همین روند به مرور موجب همه گیری و استقبال از این قطعه و همچنین آلبوم ماه و ماهی شد.
ماه و ماهی حجت اشرف زاده
و می توان تراک جدید سفر نرو هم از جمله بهترین کار های حجت اشرف زاده قرار داد.؛ترانه بسیار آرامش بخش سفر نرو لحظات نابی را برای شما و همه طرفدارن موسیقی پاپ و علاقه مندان به صدای گیرای حجت اشرف زاده به ارمغان می آورد.
کنسرت حجت اشرف زاده در مجموعه فرهنگی برج آزادی
پست اینستاگرامی حجت اشرف زاده پس از انتشار آهنگ سفر نرو
آهنگ سفر نرو حجت اشرف زاده
آهنگ و تنظیم سفر نرو توسط بابک مافی و شعر این آهنگ از امیر ارجینی بوده است و همچنین صدای زیبا و فوق العاده شنیدنی حجت اشرف زاده لحظات آرامش بخشی را برای شما می سازد .
دانلود آهنگ سفر نرو حجت اشرف زاده
آهنگ های حجت اشرف زاده
حضور حجت اشرف زاده در فینال برنامه خنداننده شو
- ۱۳۹۷ عاشق توام
- ۱۳۹۷ رفیق
- ۱۳۹۷ نگاه آخر
- ۱۳۹۷ بی خبر از تو
- ۱۳۹۷ عطر تو
- ۱۳۹۶ مه دخت
- ۱۳۹۶ ایران جان
- ۱۳۹۶ روزهای بدون تو
- ۱۳۹۶ عشق دلم
- ۱۳۹۶ شال
- ۱۳۹۶ سفر نرو
- ۱۳۹۶ جست و جوی عشق
- ۱۳۹۶ وطنم
- ۱۳۹۶ عشق را پایان نیست
- ۱۳۹۶ پرسون پرسون
- ۱۳۹۵ نسیم فروردین
- ۱۳۹۵ دوستم داری
- ۱۳۹۵ کوچ
- ۱۳۹۵ برف آمد
- ۱۳۹۵ خاتون
- ۱۳۹۵ همین است زندگی
- ۱۳۹۵ فقط عشق
- ۱۳۹۵ شیدایی
- ۱۳۹۵ عقیق
- ۱۳۹۴ ماه و ماهی
- ۱۳۸۹ شرح پریشانی
مصاحبه با حجت اشرف زاده
نیشابور شهر آرامیه؟
البته تا آرامش رو چی بدونید! من وضعیت حال حاضر نیشابور رو با نیشابور زمان کودکی هام خیلی متفاوت می بینم!
بله پدر و مادرم در نیشابور زندگی می کنند و من بهشون سر می زنم.
سال ۱۳۸۳ بود. البته من از دوران دبیرستان یادمه که هر ده – پانزده روز یک بار برای آموزش فنون موسیقی می اومدم تهران و برمی گشتم. درواقع پیش استادان مختلف شاخه های مختلف موسیقی یاد می گرفتم که درنهایت با تشویق زنده یاد مشکاتیان، این کار ادامه پیدا کرد.
خب زمان ما، درست از سال های شصت ودو تا شصت وچهار به بعد، خانواده ها حس کردن که فرزند پسرشان می تواند در رشته های هنری تحصیل کند. تا قبلش این جرئت رو نداشتن و نگران بودن که آیا آینده ی فرزندشان برای تأمین زندگی با تحصیل در شاخه های هنری تأمین خواهد بود یا نه!البته مخالفت های خانواده ها کاملاً بجا بود، چون در اون زمان، هنر ساز کار دقیقی نداشت. اما به تدریج زمانی که من در پایان دوران دبیرستان بودم هنرستان ها و دانشگاه های هنر جان گرفتند و رشته های درآمدزا در هنر، مثل گرافیک و سینما فعال شدند؛ بنابراین برای من بهتر بود که در یک رشته ی مهندسی و فنی هم تحصیل کنم که برای آینده ام مفید باشه که البته این رشته خیلی به دردم خورد.
سال هزار و سیصد و هشتادونه ازدواج کردم و خدا رو شکر از همسر وزندگی ام راضی ام، چون انتخاب ما، انتخاب خیلی خوبی بود. می دونید می گن:«ازدواج یک هندوانه ی دربسته است» و خیلی از این «دوستم داری و دوستت دارم» ها تا پشت در خانه ی مشترک، یعنی وقتی دو نفر زیر یک سقف می روند خیلی از اتفاقات گذشته شون، تصمیمات و علایق شخصی شون، علایق غذایی و خیلی چیزهای دیگر تازه مشخص می شه؛ اما من بر اساس یک منطق درست که در خانواده بهش رسیده بودم، انتخاب درستی کردم. البته من می دونستم دنبال چی هستم و خانواده ام خیلی کمک کردند. خدا رو شکر! من از دوره ی احساسات و هیجانات، گذشته بودم و عاقلانه تصمیم گرفتم. البته همسرم هم همین طور، ایشون در رشته ی حقوق تحصیل می کرد و نوازنده ی دف بود و فعالیت ها و تحصیلات ایشون در رشته ی حقوق در دو سه دوره ی مهم از زندگی ام باعث نجات من شد.
اول بگم من به عشق در نگاه اول اصلاً اعتقاد ندارم. بهتر این که آدم ها در سایه ی «شناخت» به «عشق» برسند، چون وقتی در عشق شناخت حضور نداشته باشه، عشق جدی نیست. برای همین ممکنه بعضی ها رو نیم کیلو طلا هم خوشحال نکند.همسر من غافلگیر شدن رو بیشتر دوست دارد، برای همین همیشه در مناسبت ها سعی می کنم غافلگیرش کنم و خوشبختانه خیلی هم از همدیگر توقع نداریم.
قطعاً همه ی کارهای هنرمند برای خودش دوست داشتنی هست، ولی اون اثری که مردم بیشتر پذیرفتن برای خودش هم دوست داشتنی ترمی شود. در مورد «ماه و ماهی» این اتفاق افتاد که به قول فاضل نظری:«فضل خدا بود». من بعد از یک سال، هنوز برای این کار پیام و پیشنهاد اجرا دارم. موفقیت این اثر هم به پشتوانه ی یک گروه خوب بوده. شعر خوب ِعلیرضا بدیع و موسیقی خوبِ امیر آرش بیات.
بله و پدرش هم اهل ادبیات. در نیشابور دورتادور مقبره ی خیام حوضچه های سه گوش با کاشی های فیروزه ای بود که وقتی آفتاب درون آب می تابید، تلألؤش با یک زاویه ای روی دیوار اطراف حوض انعکاس پیدا می کرد و این برای ما بچه ها تصویر زیبایی داشت. این همان تصویرهای ذهنی شاعر که حاصلش شعر «ماه و ماهی» شده است.
خیلی از کسانی که در ژانر موسیقی تلفیقی کار می کنند، مثل علی زند وکیلی، گروه های پالت، نیوش، دنگ شو و چارتار هم موفق بوده اند و توانستند تحرک و اتفاق نویی در موسیقی ایجاد کنند.البته این نشانه ی مهارت ما نیست؛ این نشان دهنده ی غنای این دریای بزرگ نغمات ایرانی است.
بله هشت سالی هست این افتخار رودارم تا در سالروز میلاد امام رضا (ع) در اختتامیه ی جشنواره ی رضوی و بزرگ ترین جشنواره ی وزارت فرهنگ و ارشاد در مشهد، در یک شاخه ی آکاپلا اثری رو تقدیم کنم و امسال هم این اتفاق خواهد افتاد. البته خیلی از هنرمندان در طول این هشت سال آمدند و رفتند. تقریباً تمام عوامل، مسئولان و مدیران تغییر کردند، ولی من ماندگار شدم و وقتی بعد از هشت سال، تماس می گیرند و می پرسند برنامه ات برای امسال چیه …؟ کم کم به این باور می رسی که یکدستی داره اینجا نگهت می دارد. خیلی حس عجیب و هرسال هم سعی می کنم طرح جدیدی ارائه کنم.
به هرحال این اعتقاد هر آدمی می تواند باشه و لزومی ندارد آدم درباره اش خیلی صحبت و تبلیغات کنه. معنای کار خیر این که آدم خودش خیلی علاقه ای نداشته باشه در موردش حرف بزند یا بنویسد. این موضوع همه جای دنیا هست. همان طور که «پاواروتی» در ماه های آخر زندگی اش که سرطان تمام وجودش رو گرفته بود، یک تور جهانی راه انداخت و از هر کشور هنرمندانی رو دعوت کرد. برای این کار دو هدف داشت؛ یک اینکه از بین هنرمندان جوان (خواننده و نوازنده) یک استایل خیر بسازد و دوم اینکه پولی رو که در هر کشور جمع می شد، در همان کشور صرف کارهای خیر شود.
وقتی تا حدی ذائقه ی مخاطب رو به دست میاری، دیگه پرکاری ظلمه، البته در این موقعیت باید باحوصله ی بیشتری کار کنی تا اعتماد به دست آمده از دست نرود.آلبوم جدیدم درراه هست. داریم کارهاش رو انجام می دیم و امید به خدا تا چند ماه دیگه وارد بازار می شود.