قبل از حضور در سریال گذر از رنج ها چقدر فیلم و سریال می دیدید؟ آیا به سینما می رفتید؟
باتوجه به علاقه ام به بازیگری فیلم و سریال زیاد می بینم. برای آموختن فنون بازیگری باید فیلم های روز دنیا را دید و من هم تا جایی که امکان داشته باشم این آثار را می بینم.
شما در این سریال نقش قهرمان قصه را به عهده دارید. با توجه به این که شناختی نسبت به حرفه بازیگری نداشتید، از حضور مقابل دوربین واهمه نداشتید؟
راستش اوایل که کار کلید خورد، خیلی می ترسیدم و با خودم می گفتم نکند از پس نقش برنیایم؛ چون نه تجربه داشتم، نه بلد بودم و نه این که جلوی دوربین رفته بودم، ولی خب به خدا توکل کردم و از طرف دیگر کمک های آقای حسن پور خیلی موثر بود.
او به من آموخت به جای داشتن اضطراب از بازیگران کار یاد بگیرم. آقای حسن پور پله به پله تکنیک های بازی را به من آموخت و در تمام لحظات حامی من بود. او مرا به فضای سال های گذشته برد و امکان راحت بازی کردن را برایم فراهم کرد.
چقدر قبل از ضبط تمرین می کردید؟
تمرینات زیاد بود. قبل از ضبط آقای حسن پور درباره کلیات صحنه با من صحبت می کرد و با آقای بوستان پرور، دستیار کارگردان خیلی تمرین می کردم. همچنین با بازیگران هم قبل از ضبط هر سکانس تمرین می کردیم.
در این سریال در کنار بازیگران حرفه ای کار می کنید. این را می توان به حساب خوش شانسی گذاشت؟
تعریف من از شانس لطف خداست که شامل حالم شده است. در این سریال در کنار بازیگران مطرح بازی کردم و این موضوع برای من که تجربه بازیگری نداشتم با اضطراب همراه بود، اما همه به من لطف داشتند و در بازی کمکم می کردند.
قبل از کلید خوردن فیلمنامه را خواندید یا قبل از ضبط هر سکانس کارگردان شما را در جریان صحنه قرار می داد؟
نه، من فیلمنامه را نخواندم و تصور ذهنی ام درباره دنیا به توضیحات کارگردان خلاصه می شد. او قبل از هر سکانس توضیح و من را در شرایط آن سکانس قرار می داد. درباره دنیا کلیات را می دانستم که او دختر آرام، معصوم، نجیب و محکمی است و سعی می کند در شرایط مختلف بردباری و صبر داشته باشد.
در مجموع، بازیگری کار راحتی نیست. از الفبای کار و راه رفتن معمولی گرفته تا صحنه های حسی سنگین هرکدام دشواری های خاص خود را دارد.
اولین مواجه تان با گریم و تست دادن چطور بود؟
از آنجا که تا به حال تجربه بازیگری نداشتم، برایم خیلی جالب بود. راستش قرار گرفتن در این موقعیت من را با یک دنیای تازه آشنا کرد. ضمن این که گریم و لباس هم به من کمک کرد تا به نقش دنیا نزدیک شوم، حتی در صحنه هایی که بازی نداشتم و بیکار بودم با لباس سر صحنه می نشستم تا به فضای سریال نزدیک شوم. مسلما وقتی گریم هم می شدم، تحت تاثیر گریم قرار می گرفتم و رفتارم هم تغییر می کرد و بیشتر به خصوصیات فردی و رفتاری دنیا نزدیک می شدم.
قرار است کلاس بازیگری هم بروید تا با تکنیک های بازیگری بیشتر آشنا شوید؟
نه، کلاس بازیگری نمی روم. بهترین کلاس، بازی در سریال گذر از رنج ها بود که با تکنیک های بازیگری آشنا شدم.
شیوا طاهری:ورود من به سریال گذر از رنج ها خیلی اتفاقی پیش آمد. از کودکی به بازیگری علاقه مند بودم و تصمیم داشتم روزی وارد عرصه بازیگری شوم، اما آن را خیلی جدی نگرفته بودم، حتی کلاس بازیگری هم نرفته ام. تا این که دو سال پیش یک آگهی در روزنامه دیدم و برای تست نقش دنیا به دفتر آقای حسن پور مراجعه کردم.
طاهری همچنین در بخش دیگری از صحبت هایش درباره توصیف نقش «دنیا» و علاقه ای که به این شخصیت داشت، اظهار کرد:دنیا را خیلی دوست داشتم و در حال حاضر هم که سریال را می بینم بازهم دوستش دارم؛ چراکه به نظرم دنیا کاراکتری است که هر زنی می تواند او را الگوی زندگی اش قرار بدهد. دنیا یک زن آرام ، متین و درون گرا ولی در عین حال محکم است.
او سپس اعلام کرد که نقش «دنیا» تا پایان سریال «گذر از رنج ها» با قصه همراه است و خودش نیز تا پایان داستان، نقشش را ایفا می کند.
بازیگر سریال «گذر از رنج ها» درباره اینکه چقدر چهره طبیعی بازیگران در پذیرفتن آنها از سوی کارگردان تاثیرگذار است؟ پاسخ داد:من واقعا دوست ندارم بازیگران به صورتشان دست بزنند؛ ضمن اینکه خودم هم دست به صورتم نزده ام چراکه همیشه زیبایی طبیعی برایم جذاب تر و دوست داشتنی تر است و همیشه دلم می خواست صورت طبیعی داشته باشم. به هر حال این موضوع برای کارگردانان هم مهم است، به دلیل اینکه هرچه زیبایی طبیعی تر باشد، مسلما نقش هم جذاب تر خواهد شد.
از آنجایی که شیوا طاهری به تازگی پا به عرصه بازیگری گذاشته ، هنوز اطلاعات کامل و دقیقی از جمله سال و محل تولد و تحصیلات و … نشر داده نشده که به محض انتشار اطلاعات موثق که صحت آن توسط خودِ شیوا طاهری تایید شده باشد در همین مطلب قرار داده می شود.