تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

روستای چشمه قل قل محل فیلمبرداری سریال علی البدل+تصاویر

روستای چشمه قل قل محل فیلمبرداری سریال علی البدل+تصاویر

اگر شما هم مشتاق هستید که بدانید روستای چشمه قل قل محل فیلمبرداری سریال علی البدل کجاست بهتر است ادامه این مطلب را از دست ندهید.

روستای چشمه قل قل محل فیلمبرداری سریال علی البدل+تصاویر

آشنایی با روستای چشمه قل قل در همدان

روستای چشمه قل قل محل فیلمبرداری سریال علی البدل است که تا قبل از پخش این سریال تا حدودی ناشناخته بود اما پس از پخش این سریال نوروزی همه کنجکاو شدند که بدانند این روستای زیبا کجاست.

سریال «علی البدل» به کارگردانی سیروس مقدم و به تهیه کنندگی الهام غفوری در روستای ورکانه، روستای اشتران، لوکیشن خانه خان ها، حمام، کوچه باغ ها و منازل قدیمی روستا و غیره تصویربرداری شده است. این سریال تماماً در حوالی همدان تولید شد و روایت قصه در ناکجا آبادی اتفاق می افتد. در خلاصه داستان این سریال آمده:من «علی البدل» هستم. فرعی، رزرو و جانشین عضو اصلی؛ حرف نزنم می گویند لالی حرف بزنم می گویند حق رای نداری. خلاصه هم هستم، هم نیستم. این خلاصه ای است از آنچه سیروس مقدم درباره سریال جدیدش می گوید. مطالبی که در ادامه می خوانید مربوط به جزئیات لوکیشن این سریال است.

گشت و گذاری در روستای چشمه قل قل در همدان

روستای خوش آب و هوایی که تو استان همدان، به عنوان نگین گردشگری شهرت یافته، روستای ورکانه نام داره. نمای فوق العاده زیبای این منطقه با تکه سنگ هایی که در تمام مسیر کوچه های اون تزئین شده و در دیواره های اون هم بکار گرفته شده، زیر تابش نور خورشید به رنگ قهوه ای سوخته درمیاد و میتونه تصویر زیبایی از کوچه های سنگی اروپایی رو در ذهنتون تداعی کنه. روستای ورکانه یکی از روستاهای دهستان الوند کوه شرقی تو شرق همدان هست که در دامنه کوه قرار گرفته و تنها نکته ای رو که برای مسافران تماشایی کرده، بافت جالب سنگی این روستاست که اون رو هم به یک منطقه شگفت انگیز تبدیل کرده. تمام روستاهای شهرهای مناطق شمالی از خانه های خشتی و گلی ست اما این روستا تصویر متفاوتی رو از اآنچه که تو ذهنتون هست پیش روتون قرار میده. تو هر کوچه ای که قدم میگذارین فرش سنگیِ در زیر پاتون، احساس خوبی رو هم بهتون القا میکنه.سریال علی البدل هم که در ایام نوروز ۹۶ از تلویزیون در حال پخش هست در این روستا فیلم برداری شده و برای خیلی ها سوال پیش اومده که روستای چشمه قل قل کجاست؟ این سریال در شهر همدان تو سه روستای شورین، اشتران و ورکانه فیلم برداری شده که نام اون بعنوان چشمه قلقل انتخاب شده و طبق گفته تهیه کننده این مجموعه، نام اون غیر واقعی هست و وجود خارجی هم نداره. در ادامه با ماهمراه شین تا تصاویر روستای چشمه قلقل و روستای چشمه قلقل و آدرس روستای چشمه قلقل رو بیشتر بشناسیم.

روستای چشمه قل قل

آشنایی با روستای چشمه قل قل محل فیلمبرداری سریال علی البدل

علت نام گذاری روستای ورکانه
در زبان کردی “ور” به معنی کنار و “کانه” هم به معنی چشمه هست. ورکانه هم در کل به معنی قرار گرفتن در کنار آب و چشمه هست. از طرف دیگری هم به دلیل اینکه در اطراف روستای ورکانه سنگ به فراوانی پیدا میشه ، نام ورکانه رو به خودش گرفته که در نزدیکی معدن یا ورکان نیز هست. با مشاهده تصاویر روستای چشمه قلقل وسوسه میشین تا سفری به این منطقه هم داشته باشین.

روستای ورکانه یکی از شش مناطق گردشگری همدان
نام این روستا تو فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و بعنوان منطقه ویژه و برجسته گردشگری کشور هم مطرح شده. بافت روستای چشمه قلقل یا همون روستای ورکانه، به دلیل ویژگی های خاصی که داره به عنوان میراث ارزشمند از نیاکان باقی موندهو مکانی هست که با قدم زدن در کوچه های با عظمت و زیبایی که داره، انسان رو مبهوت خودش میکنه. دره های فراوان و زیبایی که در مجاورت این روستا هستن، دره یورد صفرخان، دره خان، تخته سنگ، جن دره و سوبلاغ هستن که شیب عمومی اونها موجب شکل گیری رودخانه های فصلی هم شده. باغ هایی که تو این روستا وجود دارن، فضای اصلی زندگی اهالی روستای ورکانه هستن که فضای داخلی اونها سرسبزه و همین نقطه هم باعث جذب گردشگران به حساب میاد. تو قسمت مرکزی این روستا بناهای تاریخی وجود داره که قدمتشون هم بسیار زیاده و جزو دیدنی های روستای چشمه قلقل (به اصطلاح) شده. آدرس روسای چشمه قلقل قابل دسترس هست و به راحتی هم میتونین به این مکان سفر کنین.
روستای ورکانه همدان یکی از شش روستای گردشگری همدان است روستای ورکانه همدان یکی از شش روستای گردشگری همدان است که نام آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسید و به عنوان منطقه ویژه گردشگری کشور مطرح شد. روستای ورکانه در دامنه جنوبی زاگرس مرکزی قرار گرفته و روستاهای این منطقه به دلیل کوهستانی بودن و برخورداری از طبیعت زیبا از مناطق بسیار بکر به شمار می روند.

روستای چشمه قل قل

آشنایی با روستای چشمه قل قل محل فیلمبرداری سریال علی البدل

کاربرد سنگ در نمای این روستا
روستای چشمه قلقل یا ورکانه از جهت استفاده از مصالح بومی بخصوص سنگ، مکان منحصر به فردی شده که همین مصالح سنگی هم معرف چهره اصلی و کلی این منطقه هست. سنگ نه تنها در پی خانه ها، بلکه در قسمت بیشتری از بنا و دیوارهای اصلی حیاط ها مورد استفاده قرار گرفته که اکثرا هم سنگ لاشه هست و با ملات گل به کار گرفته شده. قدکمت این روستا به بیش از ۴۰۰ سال میرسه که مکان اون هم در کوهپایه های زاگرس مرکزی قرار گرفته و به دلیل کوهستانی بودن و طبیعت زیبای نحصر به فردی که داره از مناطق بکر به شمار میره. قسمت مرکزی و تقریبا هسته اصلی روستای ورکانه در اطراف قنات شکل گرفته که قدمت نسبتا طولانی داره و به دوران صفوی هم برمیگرده.

جاذبه های گردشگری در روستای ورکانه
از جاذبه های گردشگری ورکانه یا به اصطلاح روستای چشمه قلقل هم باغ های پهناور گردو، زردآلو، انگور و سیب هست که جلوه های خاصی رو به زیبای این روستا اضافه کرده. ورکانه تو فصل های بهار و تابستان اقوام کوچ نشین و چادر نشین رو مهمون خود میکنه و گردشگران بسیاری هم به این منطقه سفر میکنن.شب های این مکان مثل نگینی در دل کوه میدرخشه و چهره ی روستا کاملا تمیز و بهداشتی هست. تمام این خصوصیات این روستا رو در بین مردم همدان جزو پر طرفدارترین ها کرده. موسیقی رایج در بین مردم اهالی هم اشعار باباطاهر عریان و بایاتی‏ های آذری با موسیقی عاشیقی هست که در مراسم شادی و عروسی‏ ها مورد استفاده قرار میگیره. آدرس روستای چشمه قلقل هم داخل همدان هست و میتونه خاطر ای به یاد ماندنی برای یک سفر لذت بخش باشه.

روستای چشمه قل قل

آشنایی با روستای چشمه قل قل محل فیلمبرداری سریال علی البدل

آدرس روستای چشمه قل قل
برای دسترسی به روستای ورکانه و به اصطلاح چشمه قلقل، ابتدا به همدان برسید و از اونجا به سمت جاده همدان ، ملایر برید. بعد از خروج از شهر و در ۵ کیلومتری جاده در سمت راست، تابلوی به سمت “سد اکباتان” رو میبینید و بعد از وارد شدن به سمت مسیر این جاده و بعد از عبور از سد اکباتان و روستای “یلفان”، “شمس آباد” و “علی آباد” به ورکانه می رسید.مسافت ۳۰ کیلومتری همدان تا ورکانه روهم نیم ساعته طی میکنین.در نهایت با تماشای تصاویر روستای چشمه قل قل مطمئنا تصمیم سفر به همدان رو خواهید گرفت.

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=48124

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0