تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

اختلاف بین والدین مخصوصا جلوی فرزندان

اختلاف بین والدین مخصوصا جلوی فرزندان

اختلاف بین والدین مخصوصا جلوی فرزندان به شدت اقتدار آنهارا از بین میبرد کودک باخودش می گوید، شما اول مشکلات خودتون رو حل کنید بعد بیاید منو تربیت کنید

اختلاف بین والدین مخصوصا جلوی فرزندان

راه های مداخله فرزندان در اختلاف بین والدین

خانواده یکی از اساسی ترین نهادهای اجتماعی است و در مراحل اولیه رشد کودک مهد پرورش وی به شمار می رود. به همین دلیل هرگونه اختلالی که در خانواده پدید آید، تأثیر مخربی در روحیه کودک می گذارد.

در کانون خانواده های نابسامان، خانواده هایی که از فروغ هرگونه محبت، گرم و روشن نشده است، دشواری کودکان از شیطنت ها و شلوغ کردن های ساده شروع می شود و به انواع بزهکاری ها، طغیان ها، انجام دادن اعمال شنیع و جنایات و عمل منافی عفت و دزدی منتهی می شود. محرومیت عاطفی که معمولا از تیرگی روابط خانوادگی به وجود می آید، یکی از علل مهم بزهکاری نوجوانان است.

دختری هستم ۱۷ ساله. از کودکی تا الان که به یاد دارم، پدر و مادرم خیلی اوقات با هم دعوا می کنند و خیلی وقت ها کار به جاهای باریک هم کشیده می شود و این باعث می شود که من بیشتر از پدرم دلسرد شوم. لطفا راهنمایی ام کنید.
گفته اید که والدین تان با هم دعوا می کنند و این تعارض های بین آنان شما را از پدرتان دلسرد کرده است. خیلی سخت است افرادی که شما دنیای امن خود را به پشتوانه آن ها می سازید، با هم مشکل داشته باشند و شما نتوانید برای کمک به آن ها کاری انجام دهید. تحمل این شرایط بسیار سخت است اما شما باید در چنین شرایطی طوری رفتار کنید تا باری به مشکلات بین والدین تان اضافه نشود. در کنار مطالعه، دو پیشنهادی که در ادامه مطرح می کنم، به فکر کمک گرفتن از یک مشاور خوب و مجرب برای کسب مهارت مدیریت این موقعیت ها باشید.

اختلاف بین والدین

اختلاف بین والدین

پیشنهادهایی برای مدیریت کردن اختلافات والدین

۱-در اختلافات بین والدینتان به دنبال مقصر نباشید

گاهی ممکن است در تنش بین دو فرد، ظاهرا مقصر یکی از طرفین باشد؛ اما همیشه نمی توان در این موارد یکی را مقصر صد در صد بدانیم. به عبارت دیگر همیشه در تنش هایی که بین دو فرد اتفاق می افتد، هر دو به اندازه مشخصی سهم دارند. ممکن است سهم یکی از دیگری بیشتر باشد؛ اما نمی توان یک طرف را کاملا بی تقصیر بدانیم. در اتفاقات تلخی که بین والدین شما رخ می دهد، احتمالا شرایط به گونه ای رقم می خورد که شما در حال دلسرد شدن از پدرتان هستید. توصیه من به شما این است که در این جریان به دنبال مقصر نباشید چراکه ممکن است به سوگیری های نابجایی در ارتباط شما با پدرتان منجر شود.

۲- سعی نکنید برای رفع تنش ها به طور مستقیم مداخله کنید

همان طور که تلاش برای یافتن مقصر در این مسائل اشتباه است، تلاش برای مداخله مستقیم با هر نیتی، چه اتمام مشاجره و چه آشتی و صلح دادن والدین از سوی شما می تواند نادرست باشد. البته منکر این نیستم که هر گونه جدل و ایجاد تنش که والدینتان در حضور شما انجام می دهند، اشتباه بزرگ تری است؛ اما این را هم به یاد داشته باشید که آن ها در مشاجرات خود به طور قطع شما را داور مناسبی نمی دانند و هر گونه تلاش برای رفع تنش ها ممکن است برای یکی از طرفین به معنای جانبداری شما از طرف مقابل باشد. پس سعی کنید نقش خود را از فرزند خانواده به داور و صلح دهنده بین مادر و پدر تغییر ندهید.
سخنی با والدین
خواهش بنده از شما والدین گرامی این است که اجازه ندهید مشاجرات و اختلافات بین شما، در حضور فرزندان صورت بگیرد. فرزندان همیشه از والدین به عنوان الگوهای رفتاری و اخلاقی در حال یادگیری هستند. به طور قطع مشاهده ناتوانی شما در حل منازعات و رفع تنش هایی که با یکدیگر دارید، در فرزند شما ایجاد الگوهای نادرستی می کند که در روابط بین فردی و در آینده در روابط زناشویی خودشان، آن ها را اعمال می کنند. وجود تعارض و اختلاف نظر بین دو انسان کاملا طبیعی است اما آنچه این اختلاف نظر را مخرب و مشکل زا می کند، اصرار طرفین به مجاب کردن طرف مقابل و ابراز این اختلافات و جنگ قدرت در درون خانواده و در جلوی دیدگان فرزندان است. مطمئن باشید فرزندتان با مشاهده جدال شما با همسرتان هیچ حس افتخار و علاقه ای نسبت به توانایی فریاد کشیدن و حاضر جوابی شما یا همسرتان نخواهد داشت و این اتفاق ها فقط و فقط ضربه روحی برای او به همراه خواهد داشت.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=59050

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0