تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

تخلیه ۶ لیتر مایع از سر یک نوزاد! + تصاویر

تخلیه ۶ لیتر مایع از سر یک نوزاد! + تصاویر

نوزادی با بزرگترین سر دنیا جراحی شد . سایز دور سر این پسربچه ۹۶ سانتی متر بود که با تخلیه چند لیتر مایع از جمجمه اش کمی کوچک تر شد.

تخلیه ۶ لیتر مایع از سر یک نوزاد! + تصاویر

 کودکی با بزرگترین سر دنیا جراحی شد

پسربچه ی هندی که نامش با سر بزرگش سر زبان ها افتاده بود بعد از مدتها تحمل دشواری توسط یکی از متخصصان مغز و اعصاب جراحی شد.“مریتیونجای داس ” که تنها ۷ ماه از به دنیا امدنش می گذرد به دلیل ابتلا به هیدروسفالی جمجمه ای بسیار بزرگ دارد .
 
بزرگترین سر دنیا
 

جراحی سخت کودک هندی بزرگترین سر دنیا 

دکتر ” دیلیپ پاردیا ” جراح ارشد بیمارستانی در شرق هندوستان پذیرفت تا این کودک را جراحی کند واو را به زندگی طبیعی نزدیک کند.
جراحی مشکلی بود اما تیمی از متخصصان برای تخلیه مایع داخل جمجمه سر کودک کار خود را آغاز  و در نهایت نزدیک به ۶ لیتر از مایع تجمع شده داخل جمجمه را تخلیه کردند. در نتیجه بعد ۲۶ سانتی متر از سایز دور سر کودک کاسته شد و سایز دور سرش از ۹۶ سانتی متر به ۷۰ سانتی متر رسید.
بزرگترین سر دنیا
بزرگترین سر دنیا
بعد از جراحی و هوشیاری کامل کودک ، پزشکان در معاینات شاهد بهبود وضعیت جسمی او بودند که این نشانه امیدوارکننده ای برای رسیدن به درمان کامل است.
بزرگترین سر دنیا

عکس کودک عجیب هندی با بزرگترین سر دنیا بعد از جراحی

 

هیدروسفالی عامل اختلال نوزادی با بزرگترین سر دنیا 

هیدروسفالی یک بیماری مغزی است که نام خود را از کلمه یونانی ای به معنای آب (یعنی هیدرو) و سر (یعنی سفالوس) گرفته است. این بیماری زمانی اتفاق می افتد که مایع مغزی نخاعی (CSF) – مایع شفاف و آب مانند است که مغز و نخاع را احاطه می کند – قادر به تخلیه از مغز نباشد. در نتیجه این مایع در اطراف مغز و جمجمه جمع شده و باقی می ماند.

هیدروسفالی که گاهی «آب در مغز» نیز نامیده می شود می تواند موجب شود که سر نوزادان و کودکان کوچک به دلیل تجمع بیش از اندازه مایعات در آن متورم شود. کودکان بزرگ تر که استخوان های جمجمه شان کامل شده و به هم متصل شده اند، این بیماری را به صورت سردرد های دردناک ناشی از افزایش فشار در سر تجربه می کنند.

هیدروسفالی اگر بدون درمان رها شود، می تواند به مغز صدمه بزند و در نهایت منجر به از دست دادن توانایی های ذهنی، جسمی و حتی مرگ شود. با این حال، با تشخیص زود هنگام و درمان به موقع، اکثر کودکان با موفقیت بهبود می یابند.

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=10796

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0