افشاگری فاطمه گودرزی از مافیا در سینما
فاطمه گودرزی مافیای سینما را افشا کرد
فاطمه گودرزی هنرمندی که نخستین بازی اش را در تلویزیون در سال ۱۳۶۷ در سریال گالش های مادربزرگ انجام داد و اولین حضور خود در سینما را با بازی در فیلم به خاطر همه چیز در سال ۱۳۶۹ تجربه کرد از وجود ارتباطات در سینما افشاگری کرد. این هنرمند خوب کشورمان از وجود مافیا در سینما گله کرد و از اینکه وجود ارتباطات در سینما اجازه فعالیت به هر هنرمندی را نمیدهد پرده برداشت.
فاطمه گودرزی بازیگر سینما در آستانه روز ملی سینما گفت:امروزه در سینمای ایران ارتباطات حرف اول و آخر را می زند و این در حالی است که در سال هایی که من وارد سینما شدم این هنر و اندیشه سینماگران بود که باعث حضور و ماندگاری شان در سینما می شد. من و امثال من با عشق و علاقه زیاد وارد این عرصه شدیم و همچنان هم به سینما عشق می ورزیم و به همین علت توانسته ایم که در آن ادامه کار داده و جلو برویم.
بازیگر فیلم سینمایی «می خواهم زنده بمانم» افزود:سینمای ایران هم از نظر ساختار و شکل فیلم ها و هم از نظر سیستم و شیوه مدیریتی تفاوت های بسیاری با گذشته کرده و این تفاوت ها برای امثال من که بیش از ۳۰ سال است در این عرصه فعالیت می کنند کاملاً مشهود است.
وی ادامه داد:برخی از این تفاوت ها بسیار خوب بوده از جمله آنکه در گذشته تنها سینمای کلاسیک مورد توجه فیلمسازان ایرانی بود و هیچ گونه خلاقیت و نوآوری در آثار سینمایی دیده نمی شد اما طی یک دهه گذشته قصه ها و ساختار فیلم های سینمایی تفاوت های زیادی کرده و سینماگران بسیار به روزتر از گذشته مبادرت به ساخت فیلم می کنند و شاید به همین علت است که اقبال جوانان به سینما نیز نسبت به چند دهه قبل بسیار بیشتر شده است.
فاطمه گودرزی از مافیای سینما پرده برداشت
فاطمه گودرزی خاطرنشان کرد:من امیدوارم این راه همچنان ادامه پیدا کند و ما بتوانیم شاهد حضور نسل جوان در سینمای ایران باشیم که با قوه خلاقه شان باعث رشد و پیشرفت سینمای ایران می شوند؛ بی شک طی سال های آینده راه های بسیار نوتری در سینمای ایران پیدا می شود و دور از انتظار نیست که سینمای کشور ما یکی از سینماهای طراز اول در سطح دنیا شود.
بازیگر فیلم سینمایی «سایه» در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد:البته متأسفانه برخی اتفاقاتی که در سینما افتاده و تغییراتی که طی این سال ها حاکم شده مثبت نیست؛ به عنوان مثال امروزه در سینمای ایران ارتباطات حرف اول و آخر را می زند و این در حالی است که در سال هایی که من وارد سینما شدم این هنر و اندیشه سینماگران بود که باعث حضور و ماندگاری شان در سینما می شد اما در حال حاضر «گنگ» هایی در سینما حضور دارند که اجازه حضور هر هنرمندی در سینما را نمی دهند و تنها به برخی افراد خاص که از آشنایان و نزدیکان شان هستند اجازه کار و فعالیت می دهند.
این بازیگر سینما ادامه داد:شرایط امروز سینمای کشور به حدی بغرنج است که من و امثال من بعد از سال ها حضور و فعالیت در سینمای کشور به صورت اتفاقی امکان حضورمان برای بازی در فیلم ها انجام می شود و مخلص کلام اینکه شرایط حرفه ای برای حضورمان در سینما فراهم نیست و به ندرت از ما دعوت می شود تا در فیلمی حاضر به ایفای نقش شویم.
بازیگر فیلم سینمایی «همسر دلخواه من» تأکید کرد:یکی دیگر از مشکلات اصلی امروز سینمای ایران این است که فیلم ها اغلب در دام کلیشه و تکرار گرفتار می شوند و یا فیلم ها مختص نسل جوان شده و یا آثاری طنز تولید می شود تا مخاطب را بخنداند و مخاطب به واسطه آن به سالن سینما برود که امری بسیار غلط و اشتباه است چرا که سینما به همه نوع فیلمی نیاز دارد و باید فیلم های تولیدی در سینمای ایران در ژانرهای متنوع ساخته و روانه اکران شوند تا هر مخاطبی با هر دیدگاه و فرهنگ و سلیقه ای بتواند به سینما برود و از سوی دیگر جای کار برای هنرمندان پیشکسوت سینما نیز فراهم شود.
وی افزود:متأسفانه این اتفاق نادرست نه تنها در سینما که در عرصه تئاتر نیز مشاهده می شود و امروزه اغلب نمایش هایی که اجرا می شوند بخش هایی طنزآمیز را در خود بدون دلیل می گنجانند تا مخاطب به واسطه آن به سالن تئاتر برود.
بازیگر سریال تلویزیونی «دردسر والدین» در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به این سوأل که چه توصیه ای برای حضور جوانان علاقمند به حضور در سینما دارد اظهار داشت:تنها توصیه من این است که جوانان علاقمند با هدف مشخص وارد سینما شوند و تنها از سر ذوق و علاقه و بدون مطالعه به سینما فکر نکنند چرا که می تواند برای آن ها شکست هایی را به همراه داشته باشد.
گودرزی در خاتمه این گفتگو افزود:من همواره همگی جوانان را تشویق به کار و فعالیت می کنم و دوست دارم که شاهد جوان گرایی در تمامی عرصه ها و زمینه ها باشم اما اینکه آن ها بدون آگاهی کافی بخواهند پا در راهی بگذارند که از شرایط و آینده اش بی اطلاع هستند بسیار اشتباه است و باید با دانش و مطالعه حضور در سینما را انتخاب کنند و بدانند که شاید حضور در سینما نتواند تأمین کننده تمامی نیازهای زندگی آن ها باشد.