تاریخ : پنجشنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 26 December , 2024
4

تناسب اندام و کاهش وزن زنان در میانسالی

تناسب اندام و کاهش وزن زنان در میانسالی

لاغری و کاهش وزن زنان در میانسالی به دلیل کاهش فعالیت ها و سوخت و ساز بدن شان کار آسانی نیست اما با داشتن یک رژیم غذایی مناسب بعد از ۴۰ سالگی می توانند اندامی ایده آل داشته باشند.

تناسب اندام و کاهش وزن زنان در میانسالی

کاهش وزن زنان بالای ۴۰ -۵۰ سال و ۵ نکته رژیمی برای آنان

کاهش وزن بعد از ۴۰ سالگی در واقع مشکل تر از ۲۰ یا ۳۰ سالگی است، اما این کار غیر ممکن هم نیست.با نگرش های مناسب و تلاش و عزم راسخ، امکان کم کردن وزن اضافی در هر سنی ممکن است.

برای موفقیت در این نبرد دشوار، ما در بخش ورزش و تناسب اندام نمناک توضیح خواهیم داد که در طول سال ها برای بدن مان چه اتفاقی می افتد، همچنین نکاتی درباره نحوه غلبه بر مشکلات جدید و از دست دادن وزن یکباره خواهیم آموخت.

برای میانسالان ترکیب روش هایی مثل پیاده روی، انجام حرکات کششی و نرمشی و البته چند بار برداشتن وزنه بهترین روش تناسب اندام و جلوگیری از افزایش وزن دوران میانسالی و قوی شدن بدن برای تحرک بیشتر است.

کاهش وزن زنان

چگونگی کاهش وزن زنان در میانسالی

چرا کاهش وزن زنان بعد از ۴۰ سالگی مشکل می شود؟

دلیل اصلی که مانع از کاهش وزن بعد از ۴۰ سالگی می شود، سوخت و ساز بدن است. میزان متابولیک پایه (BMR)، که مقدار کالری را نشان می دهد، نیاز کالری روزانه بدن است و در طول زمان کاهش می یابد.

بنابراین، اگر به خوردن ۴۰ کالری که در ۳۰ سالگی می خوردید ادامه دهید، احتمالاً چربی بیشتری دریافت خواهید کرد. علاوه بر متابولیسم، یک عامل دیگر که اغلب کاهش وزن را به هم می زند، مشکل یافتن زمان برای خوردن صحیح و انجام فعالیت فیزیکی است.

با داشتن کودکان و استرس در کار، ما مشغول تر می شویم و در هر زمانی از روز میان وعده می خوریم تا انرژی خود را افزایش دهیم. زنان هنوز باید با تغییرات هورمونی که می توانند منجر به افزایش وزن شوند، سر و کار داشته باشند و از دست دادن جرم بدن بسیار سریع تر در این سن رخ می دهد و ترکیبی از موانع سخت برای غلبه بر آن ها ایجاد می کند.

کاهش وزن زنان میانسال

چه چیزی مانع کاهش وزن زنان در میانسالی می شود؟

بهترین رژیم برای زنان ۴۰ ساله برای کاهش وزن؟

در مورد برخی نکات و دستورالعمل های کسانی صحبت می کنند که در حال از دست دادن وزن بعد از ۴۰ سالگی هستند. به یاد داشته باشید که صبور بودن ضروری است ، زیرا نتایج حاصل خواهند شد، حتی اگر زمان زیادی بگیرند.

رژیم های خود را محدود نکنید:

اگر این زنان ۴۰ ساله به ما چیزی یاد داده باشند، این است که رژیم غذایی بسیار محدود برای طولانی مدت کار نمی کند. شما نمی خواهید فقط یک لباس به تنتان بخورد، بنابراین کلیدش این است که به آرامی و به طور مرتب وزن خود را از دست بدهید. کم کردن وعده ها برای کاهش میزان کالری مصرف شده در روز برای کاهش وزن مناسب است.

حفظ رژیم غذایی سالم:

عادات غذایی سالم کلید از دست دادن وزن هستند. شرط روی مصرف میوه ها، سبزیجات و ترکیب کردن آن ها با پروتئین های بدون چربی مثل ماهی، مرغ و غلات سبوس دار است.

از شکر، نمک اضافی، آرد سفید، چربی، نوشیدنی های الکلی، غذاهای سرخ شده و غذاهای فرآوری شده دوری کنید. همچنین سعی کنید روزانه ۸ لیوان آب بنوشید.

تغذیه زنان میانسال

رژیم غذایی زنان میانسال برای کاهش وزن

روش های مناسب کاهش وزن زنان در میانسالی

سعی کنید ۸ ساعت در روز بخوابید:

اهمیت خواب اغلب دست کم گرفته می شود، اما خواب خوب یک فاکتور مهم برای کاهش وزن است. با گذشت سال ها، ما معمولاً کم تر می خوابیم و این امر بر تولید دو هورمون در ارتباط با گرسنگی و سیری تاثیر می گذارد و وزن کم کردن را دشوار می کند.

فعالیت فیزیکی منظمی داشته باشید:

در طول سال ها، ما تمایل داریم که نظم و شدت تمرین فیزیکی را کاهش دهیم، که حفظ وزن و کاهش وزن را سخت تر می کند. اگر احساس خوب و اعتماد به نفس داشته باشید، می توانید این کار را انجام دهید و یا این کار را شدیدتر انجام دهید، اما اگر ورزش شدید را دوست ندارید، اشکالی ندارد.

اگر در هنگام انجام فعالیت های موثر، درد در زانوها و یا مفاصل تان دارید، ممکن است ورزش حتی برای سلامتی شما مضر باشد. فعالیتی را انتخاب کنید که واقعاً از آن لذت می برید و انجام آن، به شما لذت می دهد و سعی کنید حداقل سه بار در هفته تمرین کنید.

این می تواند یک کلاس رقص، پیاده روی در پارک و یا یک کلاس شنا باشد؛ مهم ترین چیز حرکت به طور مرتب و افزایش ضربان قلب است.

ورزش و تغذیه زنان بالای 40 سال

کاهش وزن زنان در میانسالی با ورزش

تناسب اندام و کاهش وزن زنان در میانسالی با این نکات

به وعده های غذایی خود پایبند باشید:

راه دیگر برای مبارزه با متابولیسم آهسته شده این است که مصرف مواد غذایی خود را در طول روز کاهش دهید. سعی کنید هر ۳ ساعت غذا بخورید و ۶ وعده غذا در روز داشته باشید، بنابراین گرسنه نخواهید شد و کالری را به طور پیوسته می سوزانید.

با گذشت زمان، خوردن غذا نیز شروع به تاثیر گذاری بر کاهش وزن بیشتر می کند. در هنگام صرف شام، غذای سبک، مانند سوپ و یا یک کباب با سبزیجات را انتخاب کنید. از خوردن غذای سنگین در شب اجتناب کنید، تا برنامه کاهش وزنتان را خراب نکنید.

از طرف دیگر، از صبحانه لذت ببرید و خوب بخورید؛ چون بدن شما تمام روز وقت خواهد داشت تا کالری را بسوزاند. این واقعاً مهم ترین وعده غذایی در روز است و مطالعات نشان می دهد هر کسی که یک صبحانه کامل بخورد، در وعده های غذایی بعدی کمتر غذا می خورد.

با پزشک خود مشورت کنید:

اگر با این تغییرات به هیچ تفاوتی در وزن بدن خود نرسیدید، با یک متخصص غدد مشورت کنید، زیرا این می تواند یک مشکل متابولیک یا هورمونی باشد. به طور مثال، عملکرد نامناسب تیروئید در زنان بسیار رایج است و به میزان قابل توجهی متابولیسم را کاهش می دهد. علاوه بر این که وزن کم می شود، آن ها حتی می توانند باعث افزایش وزن شوند.

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=76126

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0