رهایی از هیرسوتیسم در زنان دردسری به نام پرمویی
همه چیز درباره هیرسوتیسم در زنان و پرمویی صورت و بدن خانم های باردار
هیرسوتیسم یا پرمویی در زنان مشکلی است که طبق آمارها بیش از ۲درصد جمعیت زنان کشورمان با آن درگیرند. این موضوع برای خانم ها که به حکم طبیعت توجه بیشتری به ظاهر خوددارند خیلی آزاردهنده است.
به رشد بیش از اندازه مو در مکان های خاصی از صورت و بدن خانم ها هیرسوتیسم یا پر مویی گفته می شود. موهای صورت یک خانم به طور طبیعی باید کمرنگ و نازک بوده و به آسانی قابل دیدن نباشند. اگر در صورتتان موهای ضخیم و سیاه با الگوی مردانه (خصوصاً در محل ریش و سبیل) رشد کرده، یا اگر در مدت زمان کوتاهی رشد سریع مو در بدنتان داشتید حتماً به پزشک مراجعه کنید و توجه داشته باشید که این مشکل علاوه براینکه روی ظاهرتان اثر می گذارد، ممکن است مشکلات درونی فراوانی را برایتان ایجاد کند، پس آن را دست کم نگیرید.
پیش از وارد شدن به بحث هیرسوتیسم، باید بگوییم از نظر بافت شناسی روی پوست انسان سه گونه مو رشد می کند؛ یکی موهای دوران جنینی هستند که پس از تولد از میان می روند. دیگری موهای ظریف و کرک مانندی که تقریبا تمام سطوح پوست انسان را پوشش می دهند و در نهایت، موهای ترمینال یا موهای ضخیم تیره و مجعدی که زیر بغل و ناحیه تناسلی انسان و در صورت و بدن مردها دیده می شوند.
هیرسوتیسم در زنان یا پرمویی چیست؟

آشنایی با علل و روش درمان هیرسوتیسم در زنان
چرا موهای زاید زیاد رشد می کنند و هیرسوتیسم در زنان ایجاد می شود؟
رشد این موهای ضخیم به سطح هورمون های جنسی مردانه (آندروژن ها) که در زنان از تخمدان ها و غدد فوق کلیوی ترشح می شوند، مرتبط است. وجود مقدار محدودی از این هورمون های آندروژن در تمام زنان کاملا طبیعی است، اما زیادی آن باعث رشد بیش از حد موهای ضخیم می شود. در هیرسوتیسم گاهی سطوح هورمونی طبیعی است و علیت برای آن پیدا نمی کنیم که به آن، هیرسوتیسم با علت نامعلوم (ایدیوپاتیک) می گوییم.
علت های هیرسوتیسم در زنان کدامند؟
سندرم تخمدان پلی کیستیک چه علایم دیگری به همراه دارد؟
هیرسوتیسم در زنان را چگونه تشخیص می دهد؟
هیرسوتیسم در زنان تنها یک مشکل هورمونی نیست؟
عواملی که با هیرسوتیسم در زنان و پرمویی همراه هستند
چگونه جلوی هیرسوتیسم در زنان را بگیریم؟
آیا هیرسوتیسم در زنان درمان و کنترل شدنی است؟

بهترین روش های درمان هیرسوتیسم در زنان یا پرمویی
تاثیر تغذیه در هیرسوتیسم در زنان چیست؟
آیا هیرسوتیسم در زنان با طب سوزنی درمان می شود؟
برای درمان هیرسوتیسم در زنان و پرمویی در دوران بارداری چه اقداماتی باید انجام داد؟
چه روش هایی به صورت معمول برای برطرف کردن پرمویی و هیرسوتیسم در زنان به کار می روند؟
آیا الکترولیز روش مناسبی برای رفع موهای زاید و هیرسوتیسم در زنان است؟
آیا استفاده از لیزر سبب رفع همیشگی موهای زاید ایجاد شده با هیرسوتیسم در زنان می شود؟
و در آخر داروهایی که در مردان هیرسوتیسم کاربرد دارند، کدامند؟
برای رفع هیرسوتیسم داروهای مختلفی به کار می روند که تنها باید با نظر پزشک مصرف شوند. قرص های هورمونی با عنوان قرص های ضدبارداری مثل سیپروترون استات از جمله پرکاربردترین داروها هستند. داروهای اسپرنولاکتون، فلوتامید، فیناستراید و متفورمین بنا به شرایط فرد بیمار کاربرد دارند. کرم های موضعی فلورنیتین (Eflornithine) که باعث کندکردن رشد موهای زاید می شوند امروزه جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند.