تصاویر دلخراش از بیمارستان روانی ۱۶+
سابقه تاسیس بیمارستان روانی در ایران به سالهای نه چندان دور بازمی گردد.در دوره پادشاهی ناصرالدین شاه قاجار،مکانی را به نام دارالمجانین در نظر گرفتند تا بیماران را از مردم عادی و جامعه به دور نگه دارند و در برای این کار از کتک و شلاق استفاده می کردند که با این شرایط ،بیماران روانی مورد بی مهری زیادی قرار می گرفتند.
اما در حال حاضر سیاستمدارن و دولتمردان در سراسر جهان بیش از گذشته به سلامتی روحی و روانی افراد اهمیت می دهند و سیستم سلامت روانی از لحاظ علمی و امکانات بسیار پیشرفت کرده است اما کماکان در بسیاری از کشورها بخش درمان بیماران روانی تحت پوشش بیمه نیست و فرایند درمان نیاز به اصلاحات دارد. عکس هایی که در این مقاله می بینید در حدود ۱۱۱ تا ۳۱۱ سال پیش ازآسایشگاه های روانی و از روند درمان بیماران گرفته شده است.
زیاده روی و مشکلات کاری، ضربه مغزی به دلیل افتادن از اسب، اختلالات ارثی، خشونت با همسر، داشتن همسر خیالی، تشنج و حمله عصبی، تنبلی مفرط، خواندن رمان، تعصب بیش از حد مذهبی، بیش فعالی، فرزندان بیمار از ازدواج های فامیلی، ترک خانه، افسردگی اجتماعی، عادت های خطرناک، مصرف بیش از حد مواد مخدر و مشروبات، خودپرستی، آزار خانواده و کودک آزاری، خنگی و عقب ماندگی ذهنی تنها برخی از دلایلی است که بین سال های ۱۸۶۴ تا ۱۸۸۹ موجب بستری شدن افراد در تیمارستان ها شده است.
۱-بستن بیمار با ژاکت های مخصوص