تاریخ : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024
8

تاریخچه نقاشی آبرنگ

تاریخچه نقاشی آبرنگ

از اولین نقاشی های آبرنگ می توان به نقاشی های درون غار اروپای پله لیتیک و نگار نوشت های مصریان قدیم اشاره کرد.

تاریخچه نقاشی آبرنگ

نقاشی آبرنگ و تاریخچه ی آن

سابقه و تاریخ نقاشی آبرنگ بسیار کهن است و از اولین نقاشی های آبرنگ می توان به نقاشی های درون غار اروپای پله لیتیک و نگار نوشت های مصریان قدیم اشاره کرد. اوج نقاشی آبرنگ به اروپای سده های میانه تاریخ در زمان رنسانس می رسد و هنوز ادامه دارد. نقاش آلمانی، آلبرشت دورر (۱۴۷۱-۱۵۲۸) که آبرنگ های زیبایی از گیاهان، حیات وحش و مناظر نقاشی کرده است، به عنوان یکی از اولین توسعه دهندگان این هنر شناخته می شود. یک مکتب مهم نقاشی با آبرنگ در آلمان به وسیله هانس بول (۱۵۳۴-۱۵۹۳) به عنوان بخشی از رنسانس دورر، رهبری می شد.

تاریخچه نقاشی آبرنگ

سرگشت نقاشی آبرنگ

در میان کاربران نخستین این هنر زیبا، وان دایک (در دوران اقامت در انگلستان)، کلود لورین، جیووانی بنه دتو کاستیلیونه، و بسیاری هنرمندان هلندی و فلمینگی قراردارند. به هر حال تصویرگری گیاهان و حیات وحش قدیمی ترین و مهم ترین سنت در نقاشی آبرنگ هستند. نقاشی از گیاهان در دوران رنسانس محبوب شد. چه برای تولید باسمه های چوبی تصاویر کتاب ها و چه به عنوان طراحی های جوهری روی کاغذ. نقاشان گیاهان همواره در میان ستوده ترین هنرمندان آبرنگ بوده اند، امروزه نیز ابرنگ (به جهت قابلیت بی همتای خود در نمایش رنگهای ایده آل و دقیق) برای تصویرسازی های علمی و انتشارات موزه ها بکار می رود. تصویرسازی از حیات وحش در قرن نوزدهم با هنرمندانی چون جان جیمز آودوبون به اوج خود رسید، و امروز بسیاری از راهنماهای طبیعت گرایانه با آبرنگ مصور می شوند.

تاریخچه نقاشی آبرنگ

نقاشی با مداد آبرنگی

مداد آبرنگی نوعی از مداد رنگی است که می توان با قلم موی نقاشی مرطوب رنگ آن را مانند آبرنگ روی کاغذ پخش کرد. بهترین برند برای مدادهای آبرنگی، مدادهای آبرنگی حرفه ای Design محصول شرکت Bruynzeel (برونزیل) هلند هستند که در ۴۸ رنگ مختلف ارائه می شود. ویژگی نقاشی با مداد آبرنگی این است که اثر هم حالت آبرنگ را دارد، و هم ردّ مداد رنگی دیده می شود. آبرنگ در انواع مختلف تیوپی و قرصی به بازار عرضه می شود.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=84541

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0