تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
4

چگونه امنیت ایمیل را تضمین کنیم؟

چگونه امنیت ایمیل را تضمین کنیم؟

تنها یک کلیک از درگیر شدن با مشکلات امنیتی که ترجیح می دهیم با آن مواجه نشویم، فاصله داریم.پس برای جلوگیری از این مشکل باید امنیت ایمیل و حساب های کاربری خود را ارتقا ببخشیم.

چگونه امنیت ایمیل را تضمین کنیم؟

با این نکات امنیت ایمیل خود را افزایش دهید

 ای میل یک ابزار قوی و راحت برای تبادل اطلاعات است. اطلاعاتی که در یک ای میل تبادل می شود، ممکن است دارای ارزش زیادی باشد که آن را به یک هدف برای هکرها تبدیل می کند. امنیت اطلاعات موضوعی ست که همه ما به مهم بود آن واقف هستیم، اما گاهی اوقات این موضوع به راحتی در پس زوایای ذهنمان می نشیند، و شروع به فریب خودمان با این باور که چنین چیزی برای من اتفاق نخواهد افتاد می کنیم. در اینجا برخی نکات ساده اما مهم امنیتی آمده است که تا آنجا که امکان دارد باید برای حفظ امنیت ایمیل خود بدانید.

۱- از حساب های ایمیل جداگانه استفاده کنید.

اگر شما همانند بیشتر مردم هستید، حساب ایمیل تان احتمالا قطب مرکزی فعالیت های شخصی شماست. همه اطلاعیه های فیس بوک، ثبت نام های وبگاه، خبرنامه ها، پیام های شما، و غیره به ایمیل تان فرستاده می شوند. داشتن حساب های ایمیل جداگانه نه تنها به افزایش امنیت شما کمک خواهد کرد، بلکه همچنین به ارتقا بهره وری شما می انجامد.
 
۲- اطلاعات حساس
 
زمانی که می خواهید اطلاعاتی شخصی، از قبیل آدرس و یا شماره تلفن را ارسال کنید، مطمئن شوید که آدرسی که به آن می خواهید این نامه را ارسال کنید، برای همان شخصی باشد که واقعا قصد فرستادن ایمیل برایش را دارید. اطلاعات حساس، همچون گذرواژه ها، شماره حساب های بانکی و اعداد امنیتی شما، نباید از طریق ایمیل ارسال شوند و یا حداقل باید آنها را در فایلی نوشت، روی آنها رمز گذاشت و فایل را ارسال کرد و سپس، از طریقی دیگر، رمز آن فایل را نیز به طرف مقابل داد.
 
ویروس ایمیل
 
۳- فیشینگ
 
کلاهبرداری فیشینگ از طریق ایمیل ها و پیامها صورت می پذیرد و قربانیان به صورت مستقیم اطلاعات حساس و محرمانه خود را در وب سایت های جعلی که در ظاهر کاملا شبیه وب سایت های سالم و قانونی می باشد وارد می نمایند. حقه ی فیشینگ یکی از تکنیک های مهندسی اجتماعی برای فریب کاربران می باشد که از ضعف امنیتی یک وب سایت برای انجام عملیات مجرمانه خود استفاده می کنند.. همیشه شرکت ایمیل دهنده را در اینترنت جستجو کرده و از صحت ایمیل اطلاع پیدا کنید.
 
۴- دریافت ضمیمه
 
همیشه قبل از باز کردن ضمیمه ها، آنها را نرم افزار ویروس کش، اسکن کنید. فایل های ضمیمه ایمیل های اسپم و یا از طرق سایت های نامعتبر را باز نکنید. ضمیمه هایی که پسوند .exe داشته باشند، مشکوک به وجود ویروس در آنها هستند.
 
ایمیل اسپم
 
۵- ایمیل های ناخواسته (Junk)
 
این ایمیل ها که اسپم نامیده می شوند، یکی از انواع مخرب ها و بدافزارها هستند. با نصب یک نرم افزار کنترل اسپم بر روی سیستم خود و یا با ساختن ایمیل در سایتی معتبر، که قابلیت فیلتر اسپم به طور اتوماتیک را داشته باشید، از ایمیل خود در مقابل این ایمیل ها محافظت کنید. در موقع انتخاب سرویس دهنده ی ای میل، سرویس دهنده ای را انتخاب کنید که به شما کمک می کند از دریافت ای میل های ناخواسته (اسپم) جلوگیری کنید و هرگز به ای میل های ناخواسته (اسپم) پاسخ ندهید
 
۶- ارسال ضمیمه (Attachment)
 
قبل از ارسال ضمیمه، اطمینان حاصل کنید که حجمی که می خواهید ضمیمه کنید، بیشتر از حجمی نباشد که سایت، برای فایل های ضمیمه داخل هر ایمیل، در اختیار شما قرار می دهد. اگر فایل ضمیمه حاوی اطلاعاتی خاص باشد، ابتدا آن را فشرده کنید (Zip) و سپس روی آنها رمز بگذارید.
 
پسورد مناسب
 
۷- استفاده از گذرواژه های مناسب
 
گذرواژه تنها در صورتی دسترسی غریبه ها به منابع موجود را محدود می کند که حدس زدن آن به سادگی امکان پذیر نباشد. گذرواژه های خود را در اختیار دیگران قرار ندهید و از یک گذرواژه در بیشتر از یک جا استفاده نکنید. در این صورت اگر یکی از گذرواژه های شما لو برود، همه منابع در اختیار شما در معرض خطر قرار نخواهند گرفت.
 
۸- پرهیز از وای-فای عمومی 
 
و در نهایت، هنگامی که در اینترنت عمومی هستید از بررسی ایمیل خود پرهیز کنید. بله، می دانم هنگامی که منتظر هواپیما برای رسیدن به ورودی (گیت) پرواز خود هستید، این می تواند برای بیرون کشیدن گوشی هوشمند یا لپ تاب تان برای بررسی پیام های جدید، وسوسه انگیز باشد. متاسفانه، وای-فای عمومی می تواند بسیار نا امن باشد.
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=77319

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0