تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
3

نکاتی مهم درباره مردان تک همسر

نکاتی مهم درباره مردان تک همسر

بسیاری از زوج ها زندگی واقعی زناشویی را در تک همسری می دانند، اما آیا واقعیت همین است؟ تعهد و وفاداری در زندگی مشترک تا چه میزان می تواند خوشبختی را تضمین کند؟

نکاتی مهم درباره مردان تک همسر

نکاتی درباره مرد تک همسر

تعهد و وفاداری یکی از مهم ترین رازهای موفقیت در زندگی زناشویی است. در این میان تک همسر بودن می تواند تضمینی برای خانم ها باشد تا بتوانند با احساست خاص، عشق خود را نسبت به همسرشان زنده نگه دارند. 

اگر زن از این طریق نتواند عشق و محبت همسرش را احساس و دریافت کند، نخواهد توانست گشودگی و اشتیاق خود نسبت به همسرش را حفظ نماید. داشتن اعتماد و اطمینان، عامل مهمی برای دوام رابطه میان زن و مرد است. مسلما شما خوانند گرامی مطالب بسیاری در مورد ازدواج مجدد مردان و دلایل بروز آن و آسیبهایی که می تواند بر اعضای خانواده بگذارد، مطالعه نموده اید. همچنین می دانید که تقریبا هیچ زندگی از این رخداد در امان نخواهد بود لذا در ادامه این مقاله سعی داریم توصیه هایی به خانم ها و آقایان ارایه دهیم تا ثبات بیشتری را در زندگیشان احساس کنند.

تک همسری

توصیه هایی به مردان

با همسرتان گفتگو کنید

تقریبا اکثر زوجهایی که با علاقه با یکدیگر ازدواج می کنند، در دوران نامزدی و عقد، ساعتهای طولانی را صرف گفتگو و صحبت و گردش و تفریح با یکدیگر می کنند. اگر یک روز امکان ملاقات میان آنها وجود نداشته باشد احتمالا با تلفن های مکرر و طولانی هم خودشان از کار اصلی شان باز نمی مانند و هم اطرافیان را کلافه می کنند. اما به ناگهان مدتی کوتاه بعد از ازدواج رسمی، این صحبتها و گفتگو ها به میزان قابل ملاحظه ای کاهش یافته و در برخی از زوجین به چند جمله کوتاه کاهش می یابد. براستی چه اتفاقی افتاده که دیگر این صحبتها ادامه نمی یابد؟ خانمها عموما از این مساله شاکی هستند و وقتی در این مورد به همسرشان اعتراض می کنند، مردان عمدتا درپاسخ می گویند:

– خوب در مورد چی حرف بزنیم؟

– حرفی برای زدن ندارم

– تو بگو من گوش میدم و …

لازم است که هر مرد متاهلی حداقل در هفته هفت ساعت صرفا وقت صرف همسرش کند. منظور از این وقت گذاشتن این است که مثلا این یک ساعت فقط مختص زن، خواسته های وی و تمایلاتش شود.

اگر به طور منطقی دنبال دلیل این مساله باشم باید بگویم که در دوران نامزدی، عقد و .. مردان عمدتا در صدد جذب کردن و تسخیر نامزدشان هستند، دوست دارند از دنیای او ، علایق و خواسته هایش و حتی ویژگی های وی اطلاعاتی به دست آورند بنابراین وقت زیادی صرف نامزدشان می کنند. اما متاسفانه این روند ادامه پیدا نکرده و مدتی بعد از ازدواج سایه سنگین سکوت بر زندگی زناشویی حکم فرما می شود. لذا مردان اگر تمایل دارند رابطه صمیمانه شان را با همسرشان حفظ کرده و مانع فاصله افتادن میان خودشان و همسرشان گردند لازم است که تا آخرعمر حیات زناشویی شان به صحبت و گفتگو با همسرشان اهمیت ویژه دهند. لازم است که هر مرد متاهلی حداقل در هفته هفت ساعت صرفا وقت صرف همسرش کند.

منظور از این وقت گذاشتن این است که مثلا این یک ساعت فقط مختص زن، خواسته های وی و تمایلاتش شود. وقتی چنین پیشنهادی به برخی از مردان می شود، آنها پوزخندی زده و می گویند:” پس روز من به جای ۲۴ ساعت چهل و هشت ساعت باید باشد؟ ولی جواب ما به این دسته از مردان این است که چطور دوران نازدی یا عقد و یا اوایل ازدواج همیشه وقت برای فعالیتهای تفریحی، سینما، مسافرت ، رستوران و .. داشتید ولی حالا این فرصتها مهیا نیست؟ البته این فعالیتها هدف اصلی نیستند بلکه بهانه ای برای با هم بودن هستند. بدون سپری کردن زمان برای یکدیگر، زنها نمی توانند با همسرشان احساس صمیمیت کنند و ممکن است به خاطر این بی توجهی عشق میان زن و شوهر کمرنگ شود.

لازم است که هر مرد متاهلی حداقل در هفته هفت ساعت صرفا وقت صرف همسرش کند

برای جلب نظر زنان توصیه های بسیاری به مردان می توان ارایه کرد مانند توجه به رفاه مالی زن، توجه به امور تربیتی فرزندان و رسیدگی به امور درسی و تحصیلی آنها، داشتن صداقت و روراستی با همسر و .. که مجالی برای پرداختن به همه آنها نیست. در مقالات آتی به هر یک از این موارد پرداخته خواهد شد.

توصیه هایی به زنان

شوهرتان را تحسین کنید

تحسین کردن یکی از بهترین و عالی ترین برانگیزاننده ها برای مردان است. این تحسین باعث آفرینش احساس غرور و قدرت در مرد شده و موجب می شود که وی به پیشرفتهای بیشتری دست یابد. این اقدام به خصوص در مردانی که اعتماد به نفس ضعیفی دارند تاثیر بسزایی دارد و باعث خودباوری بیشتر در آنها می گردد. عموما انتقاد و سرزنش در مردان تاثیر منفی گذاشته و باعث جبهه گیری سریع می شود. دلیل اصلی سرباز زدن از جلسات مشاوره نیز این است که عموما مردان بیم دارند که در این جلسات، مورد مواخذه و انتقاد قرار گیرند. لذا این خود دلیل محکمی است که نشان دهنده نیاز دایمی مرد به تحسین و تقویت همسرش است. وقتی مرد اطمینان داشته باشد که مورد مباهات همسرش بوده و تکیه گاه خوبی برای خانواده است، هم میزان مسئولیت پذیری وی بیشتر می شود و هم رابطه مناسب تری با همسر برقرار می کند. البته ذکر این نکته بسیار مهم به نظر می رسد که منظور ما از تحسین های ساختگی، تصنعی و دور و دراز نیست.

وقتی مرد اطمینان داشته باشد که مورد مباهات همسرش بوده و تکیه گاه خوبی برای خانواده است، هم میزان مسئولیت پذیری وی بیشتر می شود و هم رابطه مناسب تری با همسر برقرار می کند.

این تحسین باید روایتگر احساسات واقعی یک خانم نسبت به همسرش بوده و مصداق ویژگی های مرد را به همراه داشته باشد. در بسیاری از موارد زنان به بسیاری از ویژگی های همسرشان افتخار می کنند ولی توانایی ابراز آن را ندارند. منظور ما بیان همین احساسات واقعی است نه الفاظ و اصطلاحاتی که فراخور احوال مرد نباشد. فراموش نکنید که تعریف و تمجید ساختگی نتیجه ای وارونه خواهد داشت. اگر فکر می کندی همسرتان دارای ویژگی های تحسین کننده ای نیست بنابراین چاره ای ندارید جز آفرینش یک برنامه منطقی برای خلق تحسین. اگر زن و مرد سعی کنند نیازهای یکدیگر را به درستی شناخته و برای رفع آن تلاش کنند مسلما رابطه زن و مرد اصلاح قابل ملاحظه ای یافته و امکان تحسین نیز فراهم می گردد.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=58140

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0