معرفی یک مرکز تخصصی دندانپزشکی اطفال در اصفهان
دندان پزشکی اطفال شامل چه خدماتی می شود؟
دندان پزشکی اطفال شاخه ای از دندان پزشکی می باشد که مراقبت های بهداشتی و درمانی دندان کودکان را از بدو تولد تا بزرگسالی ارائه می دهند. بهتر است مراقبت های دندان از کودکی آغاز شود تا در بزرگسالی دندان هایی سالم داشته باشید. در ادامه می خواهیم شما را با دندان پزشکی اطفال آشنا کنیم تا با اطلاعات کافی فرزندانتان را به مطب دندان پزشکی ببرید.
دندان پزشکی اطفال چیست؟
دندان پزشکی اطفال همان طور که از نامش پیداست کار با نوزادان و کودکان می باشد که یکی از سخت ترین کارها می باشد. زیرا بسیاری از کودکان از دندان پزشکی وحشت دارند و با دیدن دکتر و مطب گریه می کنند یا برای باز کردن دهانشان هیچ واکنشی نشان نمی دهند و دکتر تلاش زیادی می کند تا کودک دهانش را باز نگه دارد. اگر جراحی نیز داشته باشند کار سخت تر خواهد شد و دکتر باید مهارت بسیار بالایی داشته باشد تا بتواند جراحی را به خوبی انجام دهد.
دندان پزشکی اطفال چه کارهایی انجام می دهد؟
دندان پزشکی اطفال انواع خدمات و درمان های دندان پزشکی را انجام می دهد که از جمله کارهای آن ها این است که خدماتی که باعث جلوگیری از پوسیدگی دندان کودک می باشد را ارائه می دهند و همچنین برخی از مشکلات دندان های آن ها ارائه می دهند. به عنوان مثال برای جلوگیری از پوسیدگی دندان های کودکان از فلوراید استفاده می کنند که این کار مینای دندان را تقویت می کند.
کلینیک دندان پزشکی شیخ صدوق یکی از بهترین دندان پزشکی کودکان در اصفهان می باشد که شما با خیال راحت می توانید به یکی از این دندان پزشکی اطفال مراجعه نمایید و مشکلات دندان های کودکانتان را حل نمایید.
بهترین سن ارتودنسی برای کودکان چه سنی است؟
برخی از کودکان هستند که دندان های دائمی آن ها مشکلاتی را دارد و باید ترمیم شوند. برای ترمیم دندان های کودکان بهتر است ارتودنسی صورت بگیرد اما سوالی که پیش می آید این است که ارتودنسی را از چه سنی انجام دهند بهتر نتیجه می گیرند؟ متخصصان دندان پزشکی اطفال می گویند که بهترین سن برای ارتودنسی معمولا بین ۷ تا ۱۲ سال است. زیرا در این سن مشکلات دندان ها به راحتی حل می شود و همچنین هزینه آن مناسب تر خواهد شد.
امروزه در بیشتر شهرهای کشور این کار را انجام می دهند اما بهترین مراکز ارتودنسی در اصفهان می باشد که خدمات عالی ارائه می دهند.
ایمپلنت چیست؟
ایمپلنت دندان نوعی پایه تیتانیومی سازگار با سلول های بدن است. از ایمپلنت های دندانی به عنوان جایگزینی مناسب و دائمی به جای یک یا چند دندان از دست رفته استفاده می شود. پس از قراردادن ایمپلنت توسط دندانپزشک در داخل استخوان فک، با استخوان سازی سلول های استخوان ساز در سطح ایمپلنت، استخوان فک به ایمپلنت جوش می خورد. فرآیند جوش خوردن معمولا ۳ تا ۴ ماه طول کشیده، سپس قسمت تاج و روکش دندان ساخته شده و بر روی پایه قرار می گیرد.