تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
7

اختراع قرص جدید انسولین

اختراع قرص جدید انسولین

به تازگی خبری منتشر شده است مبنی بر اینکه قرص انسولین اختراع شده است. این قرص بیماری دیابت را درمان می کند و مبتلایان به دیابت نوع یک را از شر تزریق انسولین خلاص می کند.

اختراع قرص جدید انسولین

اختراعی موثر و جدید در زمینه قرص انسولین

در حال حاضر در بسیاری از کشورها دیابت، عامل اصلی کوری، نارسایی کلیه و قطع پاها محسوب می شود. علاوه برآن بیماری های تهدیدکننده زندگی مانند بیماری های قلبی عروقی، آسیب های عصبی و احتمالا بیماری آلزایمر نیز مرتبط با این بیماری است. نگرانی های زیادی که در مورد دیابت قندی وجود دارد، شرایطی است که بدن یا قادر به تولید انسولین نیست (دیابت نوع۱) یا سلول های بدن نمی دانند که چگونه از انسولین تولید شده برای تعادل قند خون استفاده کنند (دیابت نوع ۲)، که بسیاری از این عوامل خطرناک قابل پیش گیری است.

قرص انسولین اختراع شد

کنترل قند خون این بار با قرص انسولین

راههای زیادی برای کنترل قند خون وجود دارد اما زمانی که فرد مبتلا به دیابت می شود درمانی برای آن وجود ندارد. برای اولین بار در جهان قرص های انسولین توسط دانشمندان اختراع شده است که می تواند دیابت را درمان کند و بیماران دیابتی را به درمان کامل بیماریشان امیدوار کند.

دانشمندان، قرص های انسولین را برای اولین بار برای نجات جان کودکانی که مبتلا به بیماری قند نوع اول هستند اختراع کردند.به گزارش ما به نقل از راشاتودی دانشمندان توانستند قرص حاوی انسولین را برای بالابردن مقاومت بدن دربرابر بیماری قند (دیابت) ابداع کنند. این قرص علاوه بر کودکان مبتلا به دیابت برای پیشگیری از ابتلای کودکانی که احتمال مبتلا شدن آنها به دیابت محتمل است نیز کاربرد دارد.

در خبر به موسسه یا کشوری که قرص دیابت جدید در آن اختراع شده اشاره نشده است اما پیش از این بعد از انتشار مقاله ای در هند مبنی بر امکان تولید کپسول های انسولین، دانشمندان آمریکایی شروع به انجام آزمایش هایی در این زمینه کردند.

اختراع قرص انسولین برای درمان دیابت

قرص انسولین مبنایی برای تولید واکسن دیابت

کارشناسان انتظار دارند که این قرص ها اولین گام موثر و نقطه عطفی برای درمان مرض خطرناک دیابت با داروی خوراکی باشد و بتواند مبنای تولید واکسن دیابت در آینده باشد.

دانشمندان برای سنجش میزان تاثیر قرص های جدید روی کودکان دو تا هفت سال، این کودکان را به دو گروه شاهد و هدف تقسیم کردند. به عده ای از کودکان مبتلا (گروه شاهد) قرص های بی اثر خالی از انسولین دادند و سایر کودکان نیز داروی واقعی را دریافت کردند. از مجموع ۱۰ کودکی که داروی واقعی قرص انسولین را استفاده کردند هر ده نفر تغییر مثبت قابل ملاحظه ای را در مقاومت بدن نشان دادند این در حلی است که از ده کودک دیگر در گروه شاهد تنها دو نفر تغییرات خوبی را بعد از دوره درمان در سیستم مقاومت بدن خود نشان دادند.

کارشناسان بر این باورند که بررسی های جدید با مبنا قرار دادن قرص ضد دیابت اختراع شده می تواند به تولید واکسن دیابت نیز منجر شود.

مبتلایان به دیابت نوع اول ناچارند در روز چند نوبت از آمپول انسولین استفاده کنند. انسولین یکی از هورمون هایی است که تاثیرات مختلفی در متابولیسم و دیگر اعمال بدن می گذارد.

این هورمون با تاثیرگذاری بر سلول های کبد باعث می شود این سلول ها با گرفتن قند از خون و ذخیرهٔ آن به صورت گلیکوژن، قند خون را کاهش دهند و با تجمع گلیکوژن در سلول های ماهیچه ای – به عنوان یک منبع سوخت- انرژی را افزایش دهد. همچنین با اثر به بافت های چربی، استفاده از چربی به عنوان منبع سوخت را متوقف می کند. در صورت نبود یا کمبود انسولین در خون، بدن از چربی به عنوان منبع سوخت استفاده می کند. انسولین به عنوان مرکز کنترل متابولیسم بدن عمل می کند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=7730

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0