شغل دوم لاله اسکندری در شهرداری تهران! + تصاویر
لاله اسکندری بازیگر زن سینما و تلویزیون در بازدید از خانه فرهنگ ساری گفت:در حوزه زیباسازی شهری در شهرداری تهران مشغول به کار هستم.

لاله اسکندری با اشاره به اینکه در حال حاضر بازیگری نمی کنم و در حوزه زیباسازی شهری در شهرداری تهران مشغول به کار هستم، افزود:یک مجموعه تلویزیونی آماده پخش از شبکه ۲ دارم.
یکی از پروژه های لاله اسکندری در زیباسازی شهرداری تهران کاشی کاری با عنوان کهکشان راه شیری در زیر گذر تقاطع بزرگراه حکیم و کردستان است که در اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ رونمایی شد.

لاله اسکندری ۳۸ ساله در تربت حیدریه متولد شده و از سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم متولد ماه مهر به کارگردانی احمدرضا درویش کار سینما را آغاز کرد.
لاله اسکدری دو خواهر به نام های ستاره و سارا دارد. ستاره اسکندری بازیگر و سارا اسکندری چهره پرداز هستند.

لاله اسکندری در کنار خواهرش ستاره اسکندری

نمایشگاه عکس لاله اسکندری و برادرش سیامک اسکندری در بهمن ماه سال ۱۳۹۰
منبع : namnak.com
حتما بخوانید : مادر علی ضیا در بیمارستان + عکس