تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

آموزش طراحی یک لوگوی جذاب و حرفه ای

آموزش طراحی یک لوگوی جذاب و حرفه ای

طراحی لوگو مناسب و حرفه ای همواره یکی از مهم ترین اصول برای برندهای معتبر است، بنابراین باید از روش های طراحی لوگو زیبا و حرفه ای اطلاع داشته باشید.

آموزش طراحی یک لوگوی جذاب و حرفه ای

روش طراحی لوگو زیبا و جذاب توسط خودتان

آیا تا به حال شده است که برند بزرگی را مشاهده کنید که لوگو نداشته باشد؟ قطعاً هیچ برندی را نمی توان بدون لوگو پیدا کرد. لوگو تاثیر اصلی را برای مشتریان دارد.

آن ها از طریق لوگو متوجه می شوند که برند شما چگونه است و نگاه و طرز فکر اولیه را به دست می آورند. طبیعتاً لوگو باید برای مشتری بسیار جذاب باشد اما سوال اینجاست چگونه باید این جذابیت را ایجاد کرد ؟

در این قسمت از رازهای موفقیت در نمناک قصد داریم که تعدادی راهکار ساده به شما معرفی کنیم تا برای انتخاب لوگو از سردرگمی خارج شوید و از طریق آن بتوانید هویت درون خود را تعریف کنید تا دیگران با نگاه کردن به آن ، درک درستی از برند و سازمان شما به دست بیاورند ، پس برای چگونه طراحی کردن لوگو در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

آموزش طراحی لوگو و آرم تاثیر گذار در زمینه ی فعالیت شما

۱ . ساده کردن موضوع:

قبل از هر چیزی باید ببینید که لوگو را دقیقاً برای چه کاری می خواهید مثلاً این لوگو مخصوص کمپانی ، خدمات، محصول یا هر چیز دیگری ممکن است باشد و نام و آیکون این مورد حتما باید روی لوگو قرار گرفته باشد و البته گاهی اوقات می توان از آیکون آن صرف نظر کرد.

طراحی لوگو

آموزش طراحی لوگو و آرم

۲٫ خلاقیت برای طراحی لوگو:

باید سعی کنید لیستی از لوگو های جذاب را مقابل خود قرار دهید و لوگو های رقیبان خود را بسنجید. از افراد دیگر نظرسنجی کنید و علت علاقه آن ها نسبت به این لوگوها را جویا شوید و این کار باعث می شود که ذهن شما خلاق تر از همیشه کار کند و بتوانید سلیقه مشتری را بهتر درک کنید.

۳٫ طراحی سیاه و سفید:

لوگو را به صورت سیاه و سفید در بیاورید و این کار باعث می شود که نسبت به شکل ، سایز و نوع لوگو احاطه بیشتری داشته باشید و ماهیت آن را تشخیص دهید اما اگر لوگوی شما در وهله اول رنگی باشد، ممکن است به خاطر رنگ آن اشکالات آن را متوجه نشوید و از طرفی لوگوی شما در بسیاری از مکان ها ممکن است به صورت سیاه و سفید چاپ شود و پس باید در این صورت هم جذابیت خود را داشته باشد.

۴٫ نام کمپانی در طراحی لوگو:

حتماً باید اطمینان حاصل کنید که نام کمپانی داخل لوگو کاملاً واضح باشد و حتی کسی که اصلاً نام کمپانی شما را نشنیده، باید بتواند از داخل لوگو آن را به راحتی بخواند.

۵٫ سبک حروف در طراحی لوگو:

از دو سبک حروفی استفاده کنید. سبک حروفی شما باید کاملاً هوشمندانه استفاده شود، مثلاً می توانید برای محصولات سنتی از استایل حروف قدیمی استفاده کنید که نباید بیشتر از دو نوع باشد.

طراحی لوگو

سبک حروف لوگو

۶٫ اندازه سایز لوگو:

سایز لوگو باید به اندازه ای باشد که کاملا خوانا باشد. پس آن را به افرادی نشان داده و از آن ها بخواهید که روی آن را بخوانند تا متوجه میزان خوانا بودن آن بشوید.

۷٫ مکث کردن در طراحی لوگو و آرم:

زمانی که لوگوی نهایی را طراحی کردید، به مدت یک هفته به آن نگاه نکنید و بعد از یک هفته ببینید که آیا هنوز هم برایتان جذابیت دارد یا خیر. ممکن است تأثیر اولیه خود را از دست داده باشد که در این صورت باید آن را عوض کنید.

۸٫ استفاده نکردن از لوگوهای کلیشه:

سعی کنید از لوگوهای کلیشه مثل طرح پلاک استفاده نکنید که این کار تنها آماتور بودن شما را نشان می دهد و اگر خودتان تخصصی در طراحی لوگو ندارید، از یک متخصص استفاده کنید.

۹٫ ایجاد نمونه:

سعی کنید که لوگوی خود را روی محصولات و لوازم مختلف بچسبانید و سپس آن ها را نگاه کنید و به دیگران نیز نشان دهید تا نظر آن ها را در مورد آن ببینید.

آموزش طراحی لوگو

آموزش طراحی لوگو

۱۰٫ رنگ لوگو:

برای لوگو از دو رنگ استفاده کنی که. این کار تاثیرپذیری آن را افزایش می دهد. البته رنگی که روی مانیتور می بینید و آن چیزی که پرینت می گیرید، کاملا متفاوت می باشد و بهتر است بعد از پرینت گرفتن رنگ آن را بسنجید. تمام رنگ ها می توانند پیام های خاصی را به مخاطب ارسال کنند که در این قسمت به بعضی از ویژگی های رنگ های مختلف می پردازیم .

– قرمز:

قرمز معمولاً هیجان ها و گاهی اوقات خشم را به مخاطب القا می کند و این رنگ می تواند انتخابی بسیار عالی برای برند هایی باشد که می خواهند صدای بلند یا خواسته و قیامی را به افراد برسانند.

– نارنجی بودن لوگو:

این رنگ برای لوگو و برند مورد استفاده قرار می گیرد اما می تواند همان مقدار انرژی دهنده باشد چرا که این رنگ کاملا مهیج است.

– لوگو زرد رنگ:

اگر می خواهید لوگوی شما کمی دوستانه به نظر برسد، رنگ زرد انتخاب خوبی است و این رنگ انتقال دهنده شادی و انرژی جوانی می باشد.

 طراحی لوگو

انواع رنگ لوگو

– سبز بودن برند و لوگو:

سبز را می توان برای هر برند و لوگویی استفاده کرد و در واقع اگر می خواهید ارتباطی با طبیعت را در لوگوی خود نشان دهید، از این رنگ استفاده کنید.

– انتخاب رنگ آبی برای لوگو :

آبی انتخابی کاملا رایج و کلاسیک می باشد و این رنگ آرامش دهنده است و سمبل اعتماد و بلوغ می باشد.

– لوگوی بنفش رنگ:

رنگ بنفش می تواند لوکس بودن را به فرد مقابل القا کند و البته بستگی به نوع سایه استفاده شده در لوگوی بنفش می تواند رنگی رمزآلود و یا زنانه را تلقی کند.

– استفاده از رنگ صورتی در لوگو:

اگر لوگوی شما مربوط به دختران است، حتما از این رنگ استفاده کنید و البته باید از سایه های به کار رفته در آن نیز اطلاعات کافی داشته باشید.

– رنگ سیاه مناسب برای یک لوگو:

اگر به دنبال یک لوگوی بیش از حد شیک هستید، سیاه بهترین انتخاب است. سیاه و سفید نیز می تواند سادگی لوگوی شما را نشان دهد.

 رنگ لوگو

انتخاب رنگ های مناسب برای لوگو

– لوگو قهوه ای رنگ:

قهوه ای می تواند انتخابی برای یک رنگ ناشناخته باشد و برای لوگوهای مربوط به مردان نیز انتخاب خوبی است.

– لوگوی سفید:

لوگوی سفید کاملاً تمیز و مدرن به نظر می رسد و برای این رنگ خنثی بهتر است که از ترکیب رنگ های دیگر همراه با آن استفاده کنید.

– لوگوی طوسی:

اگر می خواهید نماد هایی مثل کلاسیک، جدی بودن یا بالغ شدن را در زندگی نشان دهید، از طوسی استفاده کنید.

آموزش طراحی لوگو با نگاهی تخصصی تر

در این قسمت از نمناک قصد داریم راهکارهایی را به شما معرفی کنیم که افراد در حالت پیشرفته تر آن را در نظر می گیرند. همان طور که گفتیم قبل از هر چیزی باید هدف خود را از طراحی لوگو مشخص کنید. مثلا ببینید که دوست دارید مشتری با دیدن این لوگو به چه چیزی فکر کند. در این قسمت حتما طوفانی از لوگو های مختلف به سمت ذهن شما هجوم می آورند و دچار سردرگمی می شوید که در چنین حالتی باید چه کاری انجام بدهد؟

۱٫ تمام موارد را روی کاغذ یادداشت کنید:

زمانی که طوفانی از فکر ها و ایده های مختلف به سر شما می زند، تنها راه حل این است که تمام آن ها را روی کاغذ پیاده کنید و جدا به بررسی آن ها بپردازید و این کار باعث می شود که تمام ایده های اضافی به راحتی از ذهن شما خارج شود و دیگر ذهنتان را شلوغ نکند.

 نکات طراحی لوگو

آموزش طراحی لوگو حرفه ای و جذاب

۲٫ لیستی از نظرات دیگران تهیه کنید و بعد از اینکه نظر آن ها را شنیدید، تمام شان روی کاغذ بنویسید :

حال ببینید که نظر دهندگان و مخاطبان بیشتر از چه کلمه هایی برای جذابیت لوگو استفاده می کنند و با این کار ذهن شما دسته بندی می شود و سریع تر به لوگوی مد نظر می رسید.

۳٫ از هر فردی که می شناسید کمک بگیرید :

قطعاً با دو راه حل قبلی ذهن شما از افسردگی خارج می شود اما بهترین کار این است که نظرات دیگران را سرلوحه کار خود قرار دهید. آن ها ایده های نابی دارند که تا به حال به ذهن شما خطور نکرده است.

۴٫ تخته لوگو ها :

اگر فرد بصری هستید و احساس می کنید در این کار دچار وسواس شده اید، می توانید تخته ای را تهیه کنید و تمام لوگو های مورد علاقه خود را روی آن قرار دهید. البته که این تصاویر فقط نباید لوگو باشند. می توانید از هر شکلی که به نظرتان مناسب می آید، استفاده کنید این تخته باید مقابل چشم شما باشد تا هر لحظه بتوانید رنگ ها، سایز و انواع حروف در آن را بسنجید.

۴٫ قلم و کاغذ بردارید :

زمانی که روی تخته لوگوها تمام لوگوهای مد نظر را به خود را مشاهده کردید و ایده های مختلفی از دیگران گرفتید، وقت این است که خودتان با مداد و قلم شروع به کشیدن یک لوگو کنید. این ایده ها در ذهن شما شکل می گیرد و می توانید اکنون از تمام آن ها یک لوگوی جدید در بیاورید و روی کاغذ بکشید و البته اگر در این کار موفق نشدید، ناامید نشوید چراکه هنوز راه زیادی برای این کار وجود دارد.

۵٫ به طراحی خود ابعاد بدهید :

یکی از بهترین راه ها برای واقعی کردن لوگو این است که طراحی خود را بردارید و آن را داخل کامپیوتر ببرید یا با همان قلم به آن بعد بدهید. در واقع به آن گوشه بدهید و سعی کنید تاثیر آن را واقعی تر کنید و رنگ های مختلف را نیز روی آن امتحان کنید.

۶٫ لوگوی متحرک :

زمانی که لوگوی شما بر روی صفحات کامپیوتری مورد استفاده قرار می گیرد، می توانید خلاقیت به خرج دهید و آن را متحرک کنید. این حرکت معمولاً بین لوگوها وجود دارد و می تواند یک نوآوری محسوب شود و مثلا می توانید یک ماهی را بکشید که در آب شناور است و مطمئن باشید که برای لوگو های متحرک ایده های بسیار خلاقانه به ذهنتان خواهد رسید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=72816

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0