تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
4

رازهای پزشکی ؛ درمان ۵ بیماری با یک تکه پنبه !

رازهای پزشکی ؛ درمان ۵ بیماری با یک تکه پنبه !

از گذشته تا به امروز در دنیای پزشکی و در مورد بدن انسان رازها و حقایق جالبی وجود دارد که با شنیدن آن ها شگفت زده خواهید شد.

رازهای پزشکی ؛ درمان ۵ بیماری با یک تکه پنبه !

حقایق پزشکی که شاید تا به حال نشنیده بودید

بدن انسان و دنیای پزشکی دائما در حال متعجب کردن انسان ها هستند. چه کسی فکر می کرد که اولین آزمایشات بارداری در مصر باستان انجام شده است و همچنین معلوم شد که دانشمندان از قوه طنز هم برخوردارند و در غیر این صورت پروتئینی که در شبکیه چشم یافتند را پوکمون نمی ‎نامیدند.

در این بخش بسیار جالب و جذاب سلامت نمناک، مجموعه ای از حقایق جالب پزشکی آورده شده که ممکن است شما را حیرت زده کنند . همچنین در مورد ۵ مزیت قرار دادن یک تکه پنبه ی مرطوب در ناف هم صحبت شده است.

حقایق جذاب و جالب پزشکی که می‎ تواند چشم های شما را باز کند

اولین آزمایش بارداری در مصر باستان انجام شد

طبق اطلاعاتی که دانشمندان در مورد مصر باستان دارند، علم پزشکی این کشور به طرز شگفت آوری توسعه یافته بود . پزشکان در پادشاهی جدید (اواسط قرن شانزدهم) قادر بودند که بارداری را تشخیص بدهند و آن ها حتی سعی در تعیین جنسیت کودک داشتند.

با توجه به پاپیروسی که در آزمایشگاه کارلسبرگ در دانمارک نگهداری می ‎شود، پزشکان برای تشخیص باردار بودن یک زن این آزمایشات را انجام می ‎دادند:

دانه جو و دانه گندم مخلوط شده با خرما و ماسه در ۲ کیسه جداگانه قرار داده می‎ شدند و روزانه با ادرار خانم مرطوب می‎ شدند. اگر دانه های گندم و جو جوانه می‎ زدند نشان می ‎دادند که آن زن باردار است و اگر فقط جو جوانه می زد، این بدان معنی بود که زن یک بچه پسر باردار است و اگر فقط دانه گندم جوانه می ‎زد، بچه دختر بود و اگر دانه ها جوانه نمی ‎زدند، زن باردار نبود.

حقایق پزشکی

در ابتدا فقط افراد زنده در سردخانه ها حضور داشتند

در قرن شانزدهم ، یک سردخانه مکانی برای “نمایش چهره ها” بود و آن چهره ها زنده بودند. در ابتدا، سردخانه یک بخش در زندان بود که زندانیان تازه وارد را برای یادآوری چهره هایشان معاینه می ‎کردند. بعد ها از این بخش برای ذخیره اجساد افراد ناشناس استفاده شد تا رهگذران آن ها را ببینند و شناسایی کنند .

وجود یک مفهوم در “رنگ غیر ممکن”

رنگ های غیرممکن یا ممنوع، ترکیبی از فرکانس های نور مرئی هستند که در شرایط عادی توسط چشم انسان قابل درک نیستند و نکته اینجاست که ۳ نوع گسترده رنگ وجود دارد که هنگام درک رنگ از آن ها استفاده می ‎شود و به دلیل ویژگی های خاص آن ها، مغز یک انسان قادر به درک ترکیب رنگ های حریف نیست:قرمز و سبز، آبی و زرد.

با این وجود، در برخی شرایط خاص یک انسان می ‎تواند رنگ غیر ممکن را ببیند و ما برای شما تصویری داریم که آن را اثبات می ‎کند.

سعی کنید به مدت ۲۰ ثانیه به علامت داخل دایره سبز نگاه کنید و سپس به همان علامت در وسط مربع سفید خیره شوید که یک دایره صورتی روشن در آن دیده خواهد شد.

اثر دارونما، حتی اگر بیمار آگاهی داشته باشد که قرص واقعی مصرف نمی‎ کند، می‎ تواند موثر باشد

طبق تحقیقات انجام شده در بین مبتلایان به اختلالات اضطرابی ، بیماران حتی وقتی می ‎دانستند که داروی واقعی مصرف نمی ‎کنند هم بهبود می ‎یافتند. دانشمندان به این نتیجه رسیدند که با ایمان بیماران به این روش ، بهبودی حاصل می ‎شد.

اثر دارونما

دانستنی های جالب پزشکی را بدانید

متداول ترین رنگ چشم در انسان ها قهوه ای است اما در حقیقت همه ی انسان ها چشم آبی دارند.

فقط ۱۷% از جمعیت کره زمین چشم آبی رنگ دارند، قهوه ای رایج ترین رنگ چشم بین انسان ها است

در عین حال، چشم اکثر نوزادان به غیر از نوزادانی که پوست تیره دارند، دارای رنگی مایل به آبی است. لایه ی جلویی عنبیه یک نوزاد تازه متولد شده رنگی ندارد و رنگ آن تا سن ۱۱ سالگی دائمی نبوده و ممکن است تغییر کند و به عبارت دیگر، همه افراد در ابتدا با چشم های آبی رنگ متولد می ‎شوند و یا حتی چشمانی با رنگ قهوه ای مایل به آبی.

رنگ به سادگی در پشت لایه رنگدانه قهوه ای پنهان است و با این وجود، جراحی ای وجود دارد که می ‎توان به وسیله آن رنگ قهوه ای چشم را به آبی تبدیل کرد اما نتیجه آن غیر قابل بازگشت است چرا که رنگدانه قهوه ای با لیزر برداشته می‎ شود و قابل بازگشت نخواهد بود.

وجود یک حفره بر روی دست

استعمال دخانیات باعث ایجاد حفره ای بر روی پشت دست می ‎شود و حتی بعد از ترک آن هم این حفره از بین نخواهد رفت و ماندگار خواهد بود. همچنین وجود آن فقط مختص مردها نبوده و در زنانی که دخانیات استعمال می ‎کنند هم وجود دارد .

پروتئینی به نام پیاچورین در شبکیه چشم وجود دارد و به نام پیکاچو پوکمون نامگذاری شده است

در سال ۲۰۰۸ دانشمندان ژاپنی دریافتند که پروتئینی در شبکیه چشم وجود دارد که وظیفه انتقال سیگنال های بصری از چشم به مغز را برعهده دارد. به نظر می ‎رسد که بدون وجود این پروتئین که سرعت بالایی دارد، روند انتقال سیگنال های بصری ۳ برابر بیشتر طول می کشد و به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا اسم آن از پیچاچو به پوکمون که به معنی پرسرعت است نامگذاری شود.

رازهای پزشکی

انسان ها بیشتر از ۵ حس دارند

به غیر از حواس اصلی، انسان ها از حواس دیگری هم برخوردارند. مانند :

  • حس تعادل- توانایی حفظ تعادل و حرکت بدن از نظر شتاب و تغییرجهت .
  • تصرف، یا حس خلا– توانایی مشاهده نقاط مختلف بدن نسبت به سایر قسمت های دیگر. این حس به فرد کمک می ‎کند تا بدون نگاه به پله ها به طبقه بالا برود و افرادی که در این مورد ضعیف هستند ، دست و پا چلفتی به نظر می ‎آیند .
  • استریوژنوز – توانایی تشخیص یک شی به وسیله ی لمس کردن و با چشمان بسته .
  • احساس ۲ بعدی- برای درک بهتر این موضوع، بهتر است که فرد چشمان خود را ببندد و از کسی بخواهد که روی پوست او چیزی بنویسد ( البته با انگشت، نه با قلم یا خودکار) . به احتمال زیاد شخص دقیقا متوجه می ‎شود که چه چیزی رو پوستش نوشته می ‎شود و یا حداقل قادر خواهد بود حروف مختلف را از هم تشخیص دهد .
  • احساسات عضلانی و مفصلی- به فرد کمک می‎کند تا از وضعیت دقیق پاها و بازوان خود آگاه باشد .
  • حس تمرکز در نقطه بخصوصی – تمرکز فرد بر روی نقطه ای که می ‎خواهد .
  • احساس فشار– تفاوت بین لمس کردن عادی و فشار زیاد را تعیین می‎ کند .

فقط خون انتقال داده نمی ‎شود، بلکه اجزای سازنده ی آن هم انتقال می ‎یابند

ممکن است در فیلم ها و سریال ها اینطور نشان داده شود که خون مستقیما به کمک یک وسیله خاص به یک شخص منتقل می ‎شود اما در زندگی واقعی ، دیگر این روش انجام نمی ‎شود. رویکرد های امروز شامل انتقال عنصرهایی است که شامل اجزای سازنده ی موجود در خون هستند و به عنوان مثال :پلاسما، لکوسیت ها، گلبول های قرمز یا توده های پلاکت و سایر اجزای تشکیل دهنده آن .

انتقال خون

یکی از دلایل اختراع گوشی طبی

یک دکتر فرانسوی بعد از آن که قادر به شنیدن صدای قلب یک زن جوان ( به دلیل داشتن سینه های بزرگ او) نشد گوشی طبی را اختراع کرد تا به وسیله آن بتواند صدای قلب آن زن جوان را بشنود .

به عبارت دیگر، سینه های بزرگ بیمار، مانع از تشخیص ضربان قلب توسط پزشک می ‎شد زیرا در آن زمان پزشکان با قرار دادن گوش خود بر روی قفسه سینه بیماران به صدای ضربان قلب و ریه آن ها گوش می ‎دادند اما پزشک تسلیم نشد و یکی از پدیده های صوتی را به خاطر آورد، که اگر گوش خود را روی یک شی بگذارید می ‏توانید صدای ضربه زدن به آن سوی آن شی را بشنوید و سپس او یک تکه کاغذ را برداشت، آن را درون یک استوانه باریک گذاشت و با کمک این وسیله ساده توانست صدای ضربان قلب آن خانم را بشنود و بعد ها آن پزشک دستگاه خود را تکمیل و تکمیل تر کرد و سرانجام در قرن بیستم، به لطف سایر متخصصان گوشی طبی که در پزشکی بسیار کار آمد است را ساختند .

۵ بیماری که به وسیله ی یک تکه پنبه قابل درمان هستند

اگر چه این روش از نظر علمی به ثبات نرسیده است اما هنوز هم در درمان های شخصی مورد استفاده قرار می ‎گیرد. با قرار دادن یک توپ پنبه ی مرطوب شده با مواد مختلف در ناف می‎شود ۵ بیماری را مورد درمان قرار داد :

  • قرار دادن پنبه مرطوب شده با روغن بادام در ناف باعث بهبود وضعیت پوست می شود .
  • قرار دادن پنبه مرطوب شده با روغن نارگیل و روغن زیتون باعث بهبود باروری فرد می شود .
  • قرار دادن پنبه مرطوب شده با روغن لیموی اصل به خلاص شدن از شر لک های صورت کمک می ‎کند .
  • قرار دادن پنبه آغشته شده به روغنی خاص به نام روغن “نیم”، به خلاص شدن از شر لک های سفید روی صورت کمک می ‎کند .
  • قرار دادن پنبه آغشته شده به روغن بابونه باعث درمان درد های معده می‎ شود .
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=12599

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0