تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

کتاب هایی در زمینه فلسفی و عرفانی برای خود شناسی

کتاب هایی در زمینه فلسفی و عرفانی برای خود شناسی

کتاب هایی که در این مقاله به شما معرفی می کنیم، چهار نمونه از خواندنی ترین و پرفروش ترین کتاب های عرفانی فلسفی جهان هستند که رویکردهای جالبی نسبت خودتان و زندگی در این جهان به شما خواهند داد.

کتاب هایی در زمینه فلسفی و عرفانی برای خود شناسی

معرفی کتاب هایی با زمینه فلسفی و عرفانی برای کمک به خود شناسی

واقعیت این است که دنیا پر از رمز و رازهایی است که بخشی از آن ها را می توان با خواندن کتاب های فلسفی و عرفانی فهمید. با اینکه قرار نیست هر آنچه را که داستان ها می گویند، باور کنیم ولی خواندن آن ها باعث دست یافتن به یک رویکرد کلی می شود که در بسیاری از مواقع زندگی به کمک فرد خواهد آمد. کتاب هایی که در این مقاله به شما معرفی می کنیم، چهار نمونه از خواندنی ترین و پرفروش ترین کتاب های عرفانی فلسفی جهان هستند که رویکردهای جالبی نسبت خودتان و زندگی در این جهان به شما خواهند داد.

۱٫کیمیاگر

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که دل تان چیزی به شما بگوید که بعدا به آن برسید؟ پائولو کوئلیو نویسنده کتاب های عرفانی زیادی است و معتقد است باید به ندای دل گوش داد و آن را جدی گرفت. او در مشهورترین اثر خود، رمان کیمیاگر مسائل مهمی را بررسی می کند، به همین دلیل است که نمی توان پیام این کتاب را صرفا یک پیام دانست. شما با خواندن کتاب کیمیاگر با بهترین ترجمه آن یاد می گیرید که به هر آنچه که در اطراف تان است، دقت کنید. یاد می گیرید نسبت به رویاهایتان جدی باشید و همیشه به ندای قلب تان گوش دهید. بعد از خواندن پایان کتاب که جزو پایان بندی های عالی است، به خودتان می آیید و متوجه می شوید جهان مفهوم دیگری برایتان پیدا کرده است، فرقی هم نمی کند در کدام گروه سنی قرار داشته باشید، هر کسی به فراخور حال خودش با سانتیاگو همراه می شود و چیزهایی یاد خواهد گرفت. 

۲٫دنیای سوفی

کتاب دنیای سوفی

فرض کنید یک روزنامه ای به دست تان برسد که در آن نوشته شده است «تو کیستی؟»، این اتفاقاتی است که برای سوفی آموندسن، شخصیت اصلی رمان «دنیای سوفی» در ۱۵ سالگی می افتد. سوفی نوجوانی است که دنیای اطرافش را به دقت بررسی می کند و سوال های زیادی درباره جهان هستی دارد تا اینکه روزی نامه شامل یک پرسش ساده دریافت می کند که از او می پرسد چه کسی است؛ سوالی که ذهن سوفی را به خود مشغول خواهد کرد. این اما اولین و آخرین نامه نیست؛ سوفی بعد از آن نامه، نامه های دیگری هم دریافت می کند که مضامین طولانی تری دارند و به سوال هایی اساسی مثل اینکه جهان چطور به وجود آمده است، جواب می دهد. گویی یک استاد به طور پنهانی دغدغه های سوفی را کشف کرده و حالا می خواهد به این دغدغه ها پاسخ دهد. 

یوستین گردر، نویسنده دنیای سوفی این کتاب را برای توضیح فلسفه به زبان ساده و به عنوان کتاب نوجوانان نوشت؛ اما رمان به قدری خوب نوشته شد که خیلی زود افراد بزرگسال از سراسر جهان برای فهم دنیا از دریچه نگاه گردر، دنیای سوفی را خواندند و نسبت به آن بازخوردهای مثبتی ارائه دادند. در حال حاضر دنیای سوفی یکی از بهترین کتاب هایی است که می تواند نکات زیادی درباره خودشناسی و فلسفه زندگی به خوانندگانش ارائه دهد، اگر به خواندن کتاب هایی در این زمینه علاقمند هستید، مشاهده این لینک را از دست ندهید. در ایران این کتاب نشر نیلوفر با ترجمه حسن کامشاد منتشر کرده است که می توانید تهیه کنید و از خواندن آن لذت ببرید.

۳٫سه شنبه ها با موری

کتاب سه شنبه ها با موری
اگر به خواندن کتاب هایی با تم عرفانی علاقه داشته باشید، احتمالا نام میچ آلبوم را به عنوان یکی از نویسندگان مطرح این ژانر شنیده اید. یکی از مهم ترین کتاب های میچ آلبوم، کتابی است که بر اساس گفت و گوی واقعی او با استادش، موری شوارتس نوشته شده است. موری استاد مسن و در حال احتضار میچ آلبوم است که درس های عجیبی راجع به زندگی به او می دهد. قرار ملاقات استاد و شاگرد هر هفته سه شنبه است و عنوان کتاب هم از همین قرارها گرفته شده است. 
موری اعتقاداتی بسیار مهم و اساسی درباره عشق، زندگی، خانواده، احساسات مختلف و مرگ دارد که تک تک آن ها برای میچ و خواننده ای که این اثر را می خواند در حکم یک کلاس درس عالی است که هیچ کس را خسته نخواهد کرد. این کتاب به قدری با استقبال رو به رو شد که از روی آن یک فیلم ساخته و یک نمایشنامه نوشته شد و مترجمان متعددی از سراسر جهان دست به ترجمه کتاب زدند. سه شنبه ها با موری کتابی است که مثل یک تلنگر خواننده را به خودش خواهد آورد و درس‎ های مهمی به او خواهد داد. 

۴٫مرگ و مرگ کینکاس

اگر به ادبیات لاتین علاقه داشته باشید، احتمالا می دانید که مرگ یکی از دستمایه های مهم آن برای بیان موضوعات مهم زندگی است. کتاب مرگ و مرگ کینکاس که ژرژه آرمادو آن را نوشته است، یکی از همین کتاب هاست. 
مرگ و مرگ کینکاس درباره مردی به نام کینکاس است که یک زندگی کاملا معمولی در یکی از مناطق فقیر نشین حومه شهری در برزیل دارد. او همیشه معمولی زندگی کرده است، به موقع سر کار رفته و کارمند خوبی برای اداره دارایی بوده، به موقع ازدواج کرده، فرزند دار شده و خلاصه هر آنچه را که یک زندگی عادی به آن نیاز دارد، انجام داده است؛ اما در نقطه ای از داستان کینکاس دچار تحول می شود و تصمیم می گیرد آنچه از زندگی اش باقی مانده را صرف جستجوی لذت کند؛ آن هم لذتی که آبروی خانواده اش را می برد و از طریق گشتن با اراذل و اوباش و قمار بازی به دست می آید. 

کینکاس سرگذشت عجیبی دارد و نکات زیادی درباره زندگی را به چالش می کشد. این رمان خواندنی که اخیرا با خوانش زیبای علی مصفا در قالب یک کتاب صوتی منتشر شده، رمانی است برای به چالش کشیدن آنچه که درباره مرگ و زندگی گمان می‎کنیم. پیشنهاد می کنیم شنیدن مرگ و مرگ کینکاس با صدای علی مصفا و ترجمه قاسم مومنی را از دست ندهید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=85413

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0