تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

جوش هایی که ترکاندنشان باعث فلج شدن اعصاب می شود

جوش هایی که ترکاندنشان باعث فلج شدن اعصاب می شود

ترکاندن جوش موجب پارگی پوست می شود و باکتری های موجود روی دست در اثر تماس می توانند به راحتی وارد زخم باز شده و منجر به عفونت شوند.

جوش هایی که ترکاندنشان باعث فلج شدن اعصاب می شود

فلج شدن اعصاب با ترکاندن جوش 

همه ما زمانی که صورتمان جوش می زند به این فکر می افتیم که هرچه زودتر از دست آن ها خلاص شویم. شاید باورتان نشود اما ترکاندن جوش برخی نواحی صورت می تواند در بدترین حالت منجر به مرگ یا فلج صورت و مننژ (سامانه ای متشکل از چند لایه که دستگاه عصبی مرکزی را در بر می گیرد) شود. این نواحی به مثلث خطرناک صورت معروف هستند. در ادامه بنیتا توضیحاتی راجع به این موضوع داده است.

 
ترکاندن جوش

مثلث خطرناک

 
همانطور که در شکل بالا می بینید مثلث خطرناک صورت شامل قسمت هایی از بینی، فاصله ی بینی تا لب بالایی و گوشه های لب است. این ناحیه از صورت چیزی به نام سینوس کاورنوس را پوشش می دهد.

به عبارت دیگر این قسمت یک حفره در پایه ی مغز است که خون بدون اکسیژن را از مغز به قلب باز می گرداند. رگ های صورت که مسئول گردش خون در این ناحیه هستند، به قسمت پشتی مغز دسترسی دارند و اگر در اثر ترکاندن جوش یا ایجاد زخم، این ناحیه دچار عفونت شود، مستقیما وارد مغز شده و می تواند باعث نابینایی یا مرگ شود.

شاید برایتان سوال پیش بیاید که کندن جوش چگونه باعث عفونت می شود؟ زمانی که شما جوش را فشار می دهید پوست آن دچار پارگی می شود و باکتری های موجود روی دست در اثر تماس می توانند به راحتی وارد زخم باز شده و منجر به عفونت شوند.

ترکاندن جوش

مثلث خطرناک

 پس جوش های این ناحیه از صورت را به هیچ عنوان فشار ندهید و اگر به دنبال راه حلی برای درمان آن ها هستید یا اگر به طور اتفاقی جوش های این ناحیه دچار آسیب شدند حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید.

همچنین کندن موی بینی نیز می تواند باعث عفونت کردن ریشه ی مو شود زیرا بینی حاوی باکتری های خطرناکی است که لابه لای موهای آن وجود دارند. این عفونت از طریق همین رگ ها می تواند وارد مغز شود. بنابراین بهترین روش برای اصلاح موی بینی، کوتاه کردن آن ها با استفاده از قیچی مخصوص است.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=16513

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0