سام درخشانی که این شب ها در نقش فرهاد فانی در سریال همه چیز آنجاست به ایفای نقش میپردازد در گفتگویی درباره نقشش در این سریال صحبت کرده که در ادامه میخوانید.
سام درخشانی با اشاره به نقش خود در سریال «همه چیز آنجاست» گفت:شخصیت «فانی» عین همان شخصیت هایی است که ما در زندگی روزمره خود می بینیم چون ما در زندگی هم گاهی دو نقش بازی می کنیم مخصوصا کسانیکه در تجارت فعالیت دارند یک شخصیت کاری و یک شخصیت در بین خانواده و زندگی عادی دارند.
وی ادامه داد:رفتارهای اجتماعی افرادی که در تجارت فعالیت دارند به نوعی با شخصیتی که در منزل دارند تفاوت هایی دارد و فانی هم از آن دسته افراد است که به خاطر شغل و شرایطی که دارد رفتارهایی انجام می دهد که کمی با عرف اجتماع مغایرت دارد.
فانی بیشتر شخصیتی خاکستری است تا منفی
این بازیگر درباره منفی بودن این شخصیت بیان کرد:فانی بیشتر شخصیتی خاکستری است تا منفی چون ویژگی های مثبتی هم دارد و حتی قابلیت این را داشت که سیاه تر هم باشد اما من نخواستم این سیاه بودن بیشتر شود.
بازیگر «همه چیز آنجاست» این سریال را یک اثر روز اجتماعی دانست وعنوان کرد:مناسبات و دیالوگ های سریال چیزی نیست که سفارشی باشد بلکه دقیقا همان است که در اجتماع رخ می دهد و اصلا همین دلیل پرمخاطب شدن سریال است اینکه روابط در سریال همانگونه است که در جامعه وجود دارد.
وی ادامه داد:به طور مثال ما برای اولین بار در این سریال مردی را نشان دادیم که دو همسر دارد و همسر دوم خود را پنهان می کند. آن هم زنی که از او باج می گیرد؛ البته اگر هم چند مورد محدود با این مضمون در تلویزیون داشته ایم به راحتی از آن عبور کرده ایم و جزییات را کمتر نشان داده ایم.
اگر سریال باکیفیتی از تلویزیون به پخش برسد همه به تلویزیون علاقه مند می شوند
بازیگر «آوای باران» درباره اینکه چرا بعضی مباحث حقیقی و واقعی جامعه در تلویزیون طرح نشده است، گفت:شاید به این دلیل که تلویزیون شرایطی داشته که حالا تغییر کرده است. به هرحال تلویزیون چند سال پیش را نمی توان با زمان حاضر مقایسه کرد. ۲۰ سال پیش تلویزیون در ماه رمضان فقط قرآن پخش می کرد و برنامه های محدودی داشت اما در این سال ها ماه رمضان به غیر از همان روزهای مربوط به عزادارای، به نوعی به یک جشن تبدیل شده است.
درخشانی همچنین درباره نظر خود درباره سریال های اجتماعی که روی آنتن می رود، یادآور شد:بسیاری از این سریال ها مورد استتقبال مردم واقع شده اند و همین نشان دهنده موفقیت آنها بوده است چون مردم دست به انتخاب می زنند و آثار خوب را تماشا می کنند. اینگونه نیست که حتی اگر سریالی خوب هم نباشد باز هم آن را ببینند. درواقع به نظر من اگر فیلم خوبی در سینما باشد همه را سینمارو می کند و اگر سریال باکیفیتی از تلویزیون به پخش برسد همه به تلویزیون علاقه مند می شوند.
تنها کسی که ما می توانیم با آنها شوخی کنیم دزدها و معتادها هستند
درخشانی در بخش دیگری از سخنان خود درباره «پژمان ۲» و فیلم سینمایی آن گفت:ساخت هر دو اینها با جدیت ادامه دارد و اصلا امتیاز فیلم سینمایی «پژمان» در اختیار تلویزیون است و با این شرط انجام می گیرد که سریال هم ساخته شود.
وی درباره سریال «پژمان» و شوخی هایی که در آن انجام گرفت، گفت:اگر این شوخی ها با هر قشر و یا طبقه ای انجام می گرفت حتما اعتراض می کردند اما خوشبختانه دلخوری ها بسیار اندک بود و همان تعداد کم هم بعدا حرف خود را پس گرفتند.
این بازیگر در پایان با شوخی گفت:من فکر می کنم ما به مردمی تبدیل شده ایم که همیشه دچار سوءتفاهم هستیم و دایم به دنبال این هستیم که چه سریالی قرار است با چه کسی شوخی کند تا به ما بر بخورد و الان فکر می کنم تنها کسی که ما می توانیم با آنها شوخی کنیم دزدها و معتادها هستند چون هیچ انجمنی ندارند. البته چند وقت دیگر انجمن «NA» یا معتادان گمنام هم ممکن است به صدا در بیایند که چرا با آنها شوخی می شود انگار که دیگر هیچ گاه قرار نیست به زندگی بازگردند. بنابراین تنها دزدها باقی می مانند که باید برای خود یک انجمن درست کنند و به جامعه هنری اعتراض کنند.