نشانه هایی که میگویند زمان ازدواج شما فرا نرسیده
زمان ازدواج شما فرا رسیده یا خیر؟
درست همانطور که نشانه هایی برای آمادگی شما برای ازدواج وجود دارد، نشانه هایی هم هست که می گوید آمادگی ازدواج ندارید. تعداد قابل توجهی از افراد هستند که وقتی به عقب و ازدواجشان نگاه می کنند، می فهمند که آماده نبودن آنها برای ازدواج در آن زمان علت طلاق و جدایی شان بوده است.
برای اینکه مرتکب این اشتباهات نشوید، قبل از ازدواج حتماً به انگیزه هایتان خوب فکر کنید. اگر خود را جزء یکی از دسته های زیر می بینید، خودداری از ازدواج در این شرایط به نفعتان است. درعوض، به توصیه هایی که بعنوان جایگزین معرفی شده اند عمل کنید. اگر برای دلایل غیرمنطقی زیر ازدواج را انتخاب می کنید، باید متوجه ریسکی که می خواهید بکنید باشید.
نشانه هایی که میگویند آماده ازدواج نیستید:
• برای فرار از وضعیت ناراحت کننده خانه:به جای آن می توانید به دانشگاهی خارج از شهر خود بروید. روی این تمرکز کنید که فردی مستقل و سالم بار بیایید تا بتوانید شاد و سالم زندگی کنید. هرچقدر محیط خانه تان بدتر باشد، باید بیشتر برای جلوگیری از اشتباهی که والدینتان کردند تلاش کنید.
دلایلی غیر منطقی برای ازدواج
• وقتی خیلی جوان یا نابالغ هستید:سعی کنید از جوانی تان لذت ببرید و ازدواج را تا زمانیکه به بلوغ فکری کامل رسیده اید به تعویق بیندازید.
• وقتی به اندازه کافی تجربه ارتباط با جنس مخالف ندارید:سعی کنید با جنس مخالف خود ارتباط سالم بگیرید تا تجربه لازم را به دست آورید. ببینید از یک رابطه چه می خواهید و فرق یک شریک زندگی سازگار و هماهنگ با خودتان و افراد ناسالم یا کسانی که سازگاری با شخصیت شما ندارند را بشناسید.
• وقتی تازه فارغ التحصیل شده اید و هیچوقت بعنوان یک مجرد زندگی مستقلی را تجربه نکرده اید، هیچ کار یا طریق امرارمعاشی ندارید، از تنها بودن می ترسید یا طرفتان قرار است مدتی طولانی شما را ترک کند:درستان را تمام کنید و تجربه کاری مرتبط با رشته تان را آغاز کنید. کاری پیدا کنید که قدرت حمایت از خودتان و خانواده تان را تامین کند. زندگی مستقلی را آغاز کنید و سعی کنید هزینه های مربوط به خودتان را تقبل کنید، پول پس انداز کنید و مستقل شوید. یاد بگیرید چطور تنها زندگی کنید و یک مجرد شاد باشید.
• برای برانگیختن حس حسادت فردی دیگر:برای اینکه بلوغ احساسی بیشتری پیدا کنید کتاب های بیشتری بخوانید یا نزد مشاور بروید. تا زمانیکه به این بلوغ فکری و احساسی نرسیده اید با هیچکس ازدواج نکنید. باید رفتارها و مهارت های سازگاری افراد بزرگسال را کسب کنید تا وقتی آسیب دیدید، بتوانید به آنها تکیه کنید.
• برای بالا بردن اعتمادبه نفستان:برای این منظور بهتر است نزد مشاور متخصص بروید. اعتمادبه نفس پایینتان را با افکار مثبت و باارزش جایگزین کنید. تازمانیکه اعتمادبه نفس لازم را پیدا نکردید و با خودتان راحت نبودید، ازدواج نکنید. دقت کنید که کسی را انتخاب کنید که با شما سازگاری شخصیتی داشته باشد.
• چون بقیه ازدواج می کنند:برای اینکه بلوغ احساسی بیشتری پیدا کنید، نزد روانشناس بروید و مطالعه کنید. هرازگاهی با افراد مختلفی ایجاد ارتباط کنید اما تازمانیکه بلوغ کافی پیدا نکرده اید با کسی ازدواج نکنید.
• وقتی رابطه تان چیزی که می خواهید نیست یا فقط تفریحی است اما سنتان روزبه روز بالاتر می رود و می ترسید کس دیگری را پیدا نکنید:درمورد سابقه رابطه تان با یک روانشناس صحبت کنید و ببینید سازگاری شخصیتی شما و طرفتان در چه حدی است. تازمانیکه مطمئن نشده اید که با هم سازگاری دارید و می توانید زندگی شادی کنار هم داشته باشید، دست به ازدواج نزنید. اگر کسی که الان در زندگیتان است تطابق چندانی با شما ندارد، سعی کنید با افراد دیگری آشنا شوید که با شما سازگارتر هستند.
• وقتی به اندازه کافی با هم وقت نگذرانده اید تا بفهمید سازگاری دارید یا خیر:اگر طرفتان آنقدر مشغله دارد که نمی تواند شما را به اولویت زندگی خود تبدیل کند، درمورد فکرتان با او صحبت کنید ببینید می توانید با هم به نتیجه ای برسید که برای هر دو شما رضایت بخش باشد یا خیر.
• اگر اخیراً با فردی آشنا شده اید، آرام باشید و برای شناخت همدیگر وقت بگذارید:اگر طرفتان از شما دور است و اکثر ارتباط شما از طریق دنیای مجازی و دیدارهای گاه گاه بوده است، تازمانیکه از نزدیک با هم بیشتر وقت نگذرانده اید و همدیگر را نشناخته اید تصمیم به ازدواج نگیرید.
دلایلی غیر منطقی برای ازدواج
• اگر از پایان یافتن رابطه قبلی یکی از شما مدت کوتاهی گذشته است:سعی کنید از شروع این رابطه جدید لذت ببرید اما درک کنید که ممکن است روزی این رابطه تمام شود. ممکن است طرفتان با فرد قبلی که در زندگی اش بوده است آشتی کند یا متوجه شوید با هم سازگاری ندارید، پس عجله نکنید.
• وقتی یکی از شما از یک مشکل شخصی یا روانی جدی رنج می برد:برای حل اینگونه مشکلات نزد رواشناس بروید. اگر این طرفتان است که مشکل دارد، از او دعوت کنید که با شما پیش مشاور ازدواج بیاید. به قضاوت مشاور درمورد اینکه می توانید با هم ادامه دهید یا نه اعتماد کنید. اگر طرفتان اعتیاد دارد، علاقه ای به دنبال کردن درمان ندارد، با کمک مشاور به آن رابطه پایان دهید.
• وقتی یکی از شما یا هر دوتان مرتکب آزار جسمی، جنسی یا کودک آزاری شده است:این رابطه قدرت بسیار کمی دارد. اگر فرد آزاررسان خودتان بوده اید، نیاز به درمان فوری توسط متخصص دارید. فوراً اقدام کنید و اجازه بدهید که مشاور متخصص با شما صحبت کند. اگر فرد آزاردیده شما بوده اید، شما هم نیاز دارید که پیش روانشناس بروید. تازمانیکه بتوانید از رابطه آزاردهنده خود به طور کامل بیرون بیایید و آن را فراموش کنید، درمان هایتان را ادامه دهید.