تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
1

بهترین سن برای مشاوره در زمینه مشکلات فک کودکان

بهترین سن برای مشاوره در زمینه مشکلات فک کودکان

بهترین سن برای مشاوره در زمینه مشکلات فک کودکان سن ۶ تا ۷ سالگی است ، چرا که تغییرات در این سن به دلیل نرم بودن استخوان ها راحت تر انجام میشود.

بهترین سن برای مشاوره در زمینه مشکلات فک کودکان

سن مناسب درمان مشکلات فک در کودکان

مشکلات فکی و استخوانی یکی از شایع ترین مشکلاتی است که در کودکان دیده میشود. برای اینکه در زمان مناسب بتوانید مشکلات فکی و استخوانی کودکتان را درمان کنید باید بهترین سن مشاوره اولیه در زمینه مشکلات دهان و دندان را بدانید و در این سن کودکتان را نزد متخصص ببرید.

هفت سالگی بهترین سن برای مشاوره درباره مشکلات فک است

بهترین سن برای مشاوره اولیه در زمینه مشکلات فک و ناهنجاری های استخوانی دهان، ۶ تا ۷ سالگی است. متخصص ارتودنسی اظهار کرد:در سنین پایین به دلیل نرم بودن استخوان ها تغییرات راحت تر انجام می گیرد و نتیجه بهتری در پی خواهد داشت؛ به همین دلیل به والدین توصیه می شود فرزندان خود را در سن ۶ یا ۷ سالگی برای معاینه نزد متخصص ببرند.
در بسیاری از موارد به دلیل رشد ناکافی فک، مشکلات فکی و استخوانی و ناهنجاری های مختلفی همچون عقب بودن فک به وجود می آید و در صورتی که این ناهنجاری ها در سن پایین، تشخیص داده شود پزشک مشخص می کند که بهترین زمان برای درمان و جراحی یا ارتودنسی چه زمانی است.معمولاً بهترین زمان برای درمان پایین بودن فک عقب در دختران، سن بلوغ است و بهترین زمان برای درمان فک پایین در پسران، ۱۱ تا ۱۲ سالگی است و در صورتی که این سن رد شود، درمان آن عوارض و هزینه های زیادی را در پی خواهد داشت که بسیاری از خانواده ها به دلیل این گونه مسائل زیر بار جراحی نمی روند.

مشکلات فک در کودکان

مشکلات فکی و استخوانی در سنین پایین بهتر درمان میشود

اگر کودک مشکلات فکی و استخوانی نداشته باشد و فقط دچار مشکلات دندانی همچون نامنظمی دندان هاباشد، در سنین پایین می توان تحت نظر متخصص ارتودنسی بعضی از دندان ها را کشید تا بقیه دندان ها به صورت مرتب در آید؛ این سن نیز برای دختران و پسران زمانی است که رویش دندانی آنها کامل شده باشد که برای بعضی ۱۱ سالگی و برای تعدادی دیگر ۱۲ یا ۱۴ سالگی است و می تواند تا حدود ۳۰ تا ۳۵ سالگی برسد.
وی افزود :دهان شویه نقش مکمل دارد تا بین منافذ دندان را که امکان دسترسی مسواک و نخ دندان به آن وجود ندارد، تمیز کند. دهان شویه به دو نوع با غلظت ۰٫۲ درصد و ۰٫۵ درصد تقسیم می شود. در صورتی که فردی از نوع ۰٫۲ با غلظت بیشتر استفاده می کند، باید یک شب در میان از این دهان شویه استفاده کند و در صورتی که از دهان شویه با غلظت کمتر استفاده می کند، دندان های خود را هر شب با آن بشوید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=13938

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0