تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

بهترین زمان سال و ماه برای زالو انداختن

بهترین زمان سال و ماه برای زالو انداختن

انجام زالو درمانی فواید و مزایای مناسبی برای سلامت بدن دارد، البته زمان زالو انداختن و رعایت نکات مهم قبل و بعد از زالو درمانی بسیار مهم و حائز اهمیت است.

بهترین زمان سال و ماه برای زالو انداختن

هر آنچه باید در مورد روش و زمان زالو انداختن بدانید

در ابتدا باید به این نکته توجه کنیم که متخصصان طب سنتی چه زمانی را برای زالو انداختن مناسب می دانند ، آن ها معتقداند بهترین وقت برای زالو انداختن ابتدای هر چهار فصل می باشد ، به گفته متخصصان تمام خواص زالو درمانی کشف نشده است اما تاکنون حدود صد ماده موثر در بزاق زالو که خاصیت درمانی دارند کشف شده است. مدتی است که حجامت از طرف وزارت بهداشت مورد تایید قرار گرفته اما زالو درمانی را یکی از روش های طب سنتی می دانند.

زالو درمانی را در پزشکی نوین و مراکز علمی نامدار قبول کردند به طور کلی ۱۳ هزار مقاله علمی در این مورد ثبت شده است. امروزه که کشور ما در رابطه با این نوع درمان تجربه بیشتری دارد و بهترین نژاد زالوها را به دنیا معرفی کرده است ، از تمام کشورهای دیگر عقب تر می باشد. زالو ها به شیوه های مختلفی پرورش پیدا می کنند و کاملاً استریل و یکبار مصرف هستند.

برخی از نکاتی که باید در زالو درمانی رعایت کرد، عبارتند از:

– باید بدانیم زالو درمانی به عنوان یک مرحله پاکسازی بدن می باشد و به عنوان درمان اولیه حساب نمی شود.

– موارد استفاده از این روش باید بعد از مرحله پاکسازی عمومی بدن انجام شود که اگر غیر از این باشد مواد زائد به داخل بدن وارد می شود و ممکن است باعث تشدید بیماری شود.

– در بعضی از بیماری ها مانند مصرف داروهای مهار کننده سیستم ایمنی ، اختلالات انعقادی و سایر بیماری های خاص از این روش یعنی زالو درمانی نباید استفاده شود.

– نگران آلودگی زالو ها نباشید که می توان زالو درمانی در کودکان و نوزادان هم انجام داد.

– افرادی که دارای بیماری های خونی انعقادی هستند باید پزشک خود را از این بیماری آگاه کنند.

– افراد مبتلا به بیماری هایی مانند :هموفیلی ، کمبود پلاکت خون ، کم خونی و تالاسمی نباید زالو درمانی کنند.

زمان زالو انداختن 

تعداد دفعات انجام زالو درمانی :

دفعات انجام زالو درمانی به نوع بیماری بستگی دارد و می تواند بین ۱ تا ۷ جلسه متغیر باشد و فاصله هر جلسه با جلسه دیگر به بیماری عضو و محل آن متفاوت است.

زالو درمانی و حجامت برای افراد زیر ۲ سال و بالای ۶۰ سال پیشنهاد نمی شود ، در بیماری هایی مانند سردرد ناشی از مشکلات گردنی ، بیماری های پوستی ، دیسک ، جوش ، وزوز گوش ، خارپاشنه، دومل ، ،اختلال جریان خون چشم و بیماری های وریدی مانند واریس و بیماری های التهابی اعضای داخلی بدن می توان از زالو درمانی استفاده کرد.

چه زمانی برای انجام زالو درمانی مناسب است :

بهترین زمان ها برای زالو درمانی درست مانند حجامت از پانزدهم ماه قمری و هفته سوم است و بهترین آن ساعت های اولیه صبح در تابستان و نزدیک ظهر در زمستان است .

برخی از مشکلات زالو درمانی عبارتند از :

اگر زالو درمانی بدون تجویز متخصص و بدون داشتن اطلاعات کافی انجام شود ، عوارض زیادی را به دنبال خواهد داشت که برخی از آن ها عبارتند از:

  • دمل
  • غش
  • خونریزی
  • تب
  • ورم
  • زخم های بدخیم

مثل مطالب قبلی در بخش سلامت نمناک بازهم توصیه می کنیم اگر کسی بخواهد از این روش ها برای پیشگیری و یا درمان بیماری به روش طب سنتی استفاده کند باید به مراکز معتبر بهداشتی درمانی که تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی هستند مراجعه کند.

روش زالو درمانی  

قبل از زالو درمانی چه کارهایی باید انجام داد :

۱٫ قرص آسپرین ، وارفارین ، اسکوییس ، کلوپیدوگرل و هر گونه قرص مسکنی حداقل از یک روز قبل مصرف نشود.

۲٫ باید تمام آداب حجامت و فصد درباره زالو درمانی اعم از زمان ، مکان ، رژیم غذایی رعایت شود.

۳٫ حداقل ۱۵ روز قبل از زالو درمانی از رژیم های پاکسازی و سم زدایی استفاده شود.

۴٫ موهای ناحیه زالو درمانی باید تراشیده و پاکسازی شود.

۵٫ عضو زالو درمانی را فقط با آب و صابون غیر عطری شستشو دهید.

*نکته :از عطر ، ادکلن و شوینده های معطر استفاده نشود.

۶٫ ۲۴ ساعت قبل از زالو درمانی رابطه زناشویی نداشته باشید.

۷٫ برای زالو درمانی ابتدا باید از داروهای گیاهی خاص ، رژیم پاکسازی ، بادکش و حجامت و فصد استفاده شود که این گونه زالو درمانی بسیار موثرتر خواهد بود.

۸ بعد از زالو درمانی باید حدود ۷ تا ۸ ساعت استراحت و آرامش داشته باشید زیرا ناحیه زالو انداخته شده اغلب خونریزی دارد.

۹٫ مصرف غذا های سرد مانند تخم مرغ ، لبنیات ، برنج ، مرغ خیار ، کاهو ، میوه های کال و ترش و غیره قبل از زالو درمانی جایز نیست. حداقل ۸ ساعت قبل نباید از این غذاها استفاده شود.

۱۰٫ گرسنگی ، پرخوری ، بی خوابی و کم خوابی باعث کاهش تاثیر زالو درمانی می شود.

بی خوابی 

۱۱٫ مصرف آب انار ، گلاب ، رب انار ، مسهل های گیاهی تاثیر زالو درمانی را دو چندان خواهند کرد.

۱۲٫ قبل و بعد از زالو درمانی نباید حمام طولانی و گرم و حتی از سونا و جکوزی استفاده کرد.

۱۳٫ زنان در دوران عادت ماهیانه و حاملگی نباید زالو درمانی کنند ، به خصوص زیر قوزک داخلی پا.

۱۴٫ اگر قبل از زالو درمانی خشکی و تلخی دهان دارید ، می توانید از مقدار کمی رب انار یا رب آلو استفاده کنید.

۱۵٫ در زمان زالو درمانی اگر دارای استرس ، ترس ، اضطراب و نشاط بیش از حد دارید ، با پزشک خود برای انجام آن مشورت کنید زیرا در زمان زالو درمانی آرامش روحی عصبی و جسمی لازم است.

۱۶٫ زمان زالو درمانی در نیمه دوم ماه قمری بهتر است ، به خصوص در شانزدهم و هفدهم ماه.

۱۷٫ اگر قبل از زالو درمانی دچار اسهال ، تعریث بیش از حد ، استفراغ ، تکرر ادرار بودید ، از انجام آن بپرهیزید.

۱۸٫ بهتر است زالو قبل از استفاده در آب شفاف و تمیز نگهداری شود و آب آن را چند دفعه در روز عوض کنید تا پاکسازی زالو بهتر انجام شود.

زمان زالو انداختن 

۱۹٫ گروهی از متخصصین طب سنتی برای زالو اندازی محدودیت سنی قائل هستند که بین ۲ تا ۶۰ سالگی است اما گروهی به این محدودیت اعتقادی ندارند و زالو اندازی را در صورت نیاز در هر سنی مجاز می دانند.

۲۰ . قسمت هایی از پوست نازک بدن مانند صورت نباید از زالوی درشت استفاده کرد.

۲۱٫ زالو نباید به طور مستقیم روی رگ گذاشته شود. در قسمت هایی از پوست که سرد و رنگ پریده و متورم است، زالو درمانی توصیه نمی شود.

۲۲٫ در افراد کم خون باید از زالو های ریز و کوچک استفاده شود.

۲۳٫ بهتر است زالو درمانی را نشسته انجام دهید و اگر در بدن احساس ضعف کردید، دراز بکشید و پاهای خود را بالا ببرید تا ضعف شما از بین برود و اگر عرق کردید ، این عرق نشانه از بین رفتن ضعف می باشد که حالا باید شربت عسل یا گلاب و بیدمشک مصرف کنید.

۲۴٫ در یک مرحله نباید از تعداد زیادی زالو استفاده کرد زیرا سیستم ایمنی بدن به براق زالو واکنش نشان می دهد و بیمار دچار ضعف شدید می شود.

دفعات زالو درمانی

نکاتی که بعد از زالو درمانی باید انجام داد

۱٫ قسمتی از بدن که زالودرمانی انجام شده است ، حدود ۸ تا ۱۶ ساعت خونریزی عادی و ملایم دارد ، بنابراین نگران نباشید که استراحت و دراز کشیدن باعث کاهش خونریزی خواهد شد. اگر خونریزی بعد از این مدت ادامه داشت ، به پزشک خود مراجعه کنید.

۲٫ قسمت مورد نظر نباید تا دو روز نباید با آب تماس داشته باشد که البته اگر آب جوشانده شود اشکالی ندارد.

۳٫ گاهی بعد از ۲۴ ساعت در محل زالو درمانی خارش موضعی شروع می شود و گاهی تا چند روز ادامه دارد که در این صورت می توانید از روغن گشنیز ، روغن بنفشه ، بادام تلخ و روغن کافور استفاده کنید و اگر خارش شدید شد ، به پزشک مراجعه کنید.

۴٫ پس از دو روز پانسمان را از روی موضع باز کنید و اگر خونریزی داشت ، ضماد گیاهی را روی آن بریزید و دوباره پانسمان کنید و برای جای نیش زالو می توانید از بادام تلخ استفاده کنید.

۵٫ بعد از زالو درمانی باید استراحت داشته باشید و در زمینه بدنی و فیزیکی ، حتی استراحت فکری توصیه می شود.

زمان زالو درمانی

۶٫ پس از زالو درمانی تا ۲۴ ساعت رابطه زناشویی نداشته باشید.

۷٫ تا دو روز نمک ، تخم مرغ ، ماهی و ترشیجات به طور کلی سردی جات را حذف کنید.

۸٫ به طور کلی غذاهای خیلی سرد و گرم بعد از زالو درمانی مصرف نکنید و همچنین میوه ها و ادویه جات و بیشتر از غذاهای معتدل مانند جو ، آب گوشت، گلابی ، کرفس ، شیربرنج ، سرکه سکنجبین و غیره باید استفاده کرد و همینطور شربت گلاب با آب انار یا عسل خیلی مفید است.

۹٫ تماس مستقیم سرما و آب سرد با قسمت مورد نظر سبب خارش و تورم می شود.

۱۰٫ پس از زالو درمانی حداقل کمتر بایستید و پیاده روی نکنید.

زمان زالو انداختن

۱۱٫ مصرف مواد غذایی سنگین و چرب و پرخوری بعد از زالو درمانی بسیار مضر است.

۱۲٫ بعد از زالو درمانی تا ۶ ساعت نباید بخوابید زیرا خواب دارای مزاج سرد است.

۱۳٫ مصرف غذاهای شور بعد از زالو درمانی و حمام گرم پس از زالو درمانی توصیه نمی شود اما مصرف گلاب ، آب انار ، مالت جو ، شربت زعفران و بیدمشک بعد از زالو درمانی مفید می باشد.

• نکته :هر هشت ساعت یک لیوان شربت عسل میل کنید و تا سه روز این کار را ادامه دهید.

۱۴٫ در صورت تشنگی و خشکی دهان بعد از زالو درمانی ماء الشعیر یا شکر سرخ میل نمایید.

۱۵٫ تا یک شبانه روز مصرف تخم مرغ و غذاهایی که حاوی تخم مرغ هستند ، توصیه نمی شود.

زالو انداختن 

۱۶٫ پس از زالو درمانی عوارض تپش قلب ، تب ، فشار خون بالا ، سر درد ، استرس ، لرزش بدن ، تهوع و غیره به وجود می آید که پزشک مربوطه شما را راهنمایی خواهد کرد.

۱۷٫ در زالودرمانی خون زیادی از بدن خارج می شود که برای جبران آن تا ۵ شب کباب با گوشت گوسفند میل نمایید که اگر همراه سماق ، لیموترش و عسل باشد کامل تر عمل می کند و خوردن شیره انگور هم بسیار مفید است.

۱۸٫ از خوردن غذاهای تند و تیز و ترش و یا خیلی شیرین تا ۲۴ ساعت پرهیز کنید.

۱۹٫ به گفته اغلب پزشکان طب سنتی بهتر است موضع زالو درمانی را بادکش کنید تا مقدار بیشتری خون و مواد کثیف را از بدن خارج نمایید.

۲۰٫ زالوها بعد از سیر شدن خود از منطقه جدا می شوند و باید صبر کرد تا مقداری خون از بدن خارج شود.

زالو انداختن

۲۱٫ خونریزی بعد از رفتن زالوها باعث می شود کثیفی های خون از بدن خارج شود بنابراین مانع خونریزی نشوید زیرا بعد از گردش آب دهان زالو در داخل رگ ها و حل کردن غلظت ها و رسوبات خون آلوده از تاثیر بزاق دهان زالو کم کم از محل نشین زالو خارج می شود و بعد از آن خونریزی قطع خواهد شد.

۲۲٫ باید محل زالو درمانی را ضدعفونی کرد که می توان با آب جوشیده ولرم شستشو داد یا با دم کرده آویشن و بعد از آن پودر زردچوبه را روی محل خونریزی بریزید.

۲۳٫ اگر بعد از زالو درمانی احساس ضعف و سرگیجه کردید ، سریعا دراز بکشید و پاها را بالا نگه دارید و سر را روی زمین قرار داده و شربت گلاب ، زعفران یا بیدمشک میل کنید.

۲۴٫ اگر محل زخم زالو عفونت کرد که علائم آن ، سفید و سرخ شدن دور زخم ، دردناک و متورم شدن است ، در این صورت از دارویی استفاده نمایید که در ادامه خواهیم گفت :

آویشن ، تخم گشنیز و گل ختمی را به میزان مساوی مخلوط کنید ، هر کدام را جداگانه الک کنید که از ریزترین الک هم رد نشود و هر بار به اندازه یک قاشق غذاخوری را با آب جوشیده مخلوط کرده تا خمیری به دست آید و همانطور گرم آن را روی زخم بگذارید و با چند لایه باند روی آن را محکم ببندید به طوری که خمیر زودتر از ۲۴ ساعت خشک نشود و هیچ گاه زودتر از ۲۴ ساعت خمیر را عوض نکنید زیرا اغلب با یک بار استفاده عفونت کاملا رفع خواهد شد.

این پماد معمولاً تأثیرگذار است بنابراین احتیاجی به آنتی بیوتیک نمی باشد اما در مواقعی ممکن است نیاز به دم کرده آویشن ، پونه ، نعنا یا مرزنجوش که روزانه سه بار باید مصرف شود ، باشد.

در برخی از افراد زخم به عفونت شدید منجر می شود که باید با تشخیص پزشک از آنتی بیوتیک استفاده کرد که این موارد ربطی به نوع مکش زالو ندارد ، بلکه عدم رعایت دستورات باعث عفونت در محل زخم خواهد شد.

زمان زالو انداختن

نکات کوتاه و مهم زالو درمانی

  • زالو بهتر از حجامت عمل می کند و خون را از عمق بدن بیرون می کشد.
  • زالو به علت خواص ضد انعقاد از ابزارهای جراحی در پیوندها و دوام بافت پیوندی است.
  • زالو ، پرخونی عروق را که مهم ترین عارضه جراحی های پلاستیک، میکروسکوپی، پیوند اعضا و گرافت های پوستی است را مهار می کند و مانع احتقان خون، هماتوم، ترومبوز و نکروز عضو یا فلاپ پیوند زده شده، می شود.
  • زالو در پیوند عضوهای قطع شده نیز نقش مهمی دارد.
  • با استفاده از زالو روغن هایی تهیه می شود که موجب افزایش توانایی جنسی مردان می شود.
  • زالو در درمان عفونت چشم و گل مژه، درمان عفونت سینوس ها، سینوزیت مزمن، کیست، عفونت پستان ها و غده های عفونی زیر پوست موثر است.
  • زالواندازی به درمان دمل ها، زخم های چرکی و جوش های دوران بلوغ که در اثر عفونت خون یا در اثر ترشح هورمون جنسی در خون کمک می کند.
  • زالو ها با مکیدن خون بیمار مبتلا به درمان بیماری های آلرژی، افزایش ایمنی بدن بیمار و کاهش علائم آلرژیک کمک می کند.
  • زالوها کرم های آبزی یا گاهی خاکزی هستند که دارای بادکش های بزرگ انتهایی به منظور حرکت و چسبیدن هستند.
  • موادی که زالو هنگام مکیدن خون ترشح می کند، به دلیل وجود ماده هیرودین خاصیت بی حس کنندگی دارد و درد موضعی هنگام نیش زدن را کاهش می دهد.
  • وجود آنزیم هیالورونیداز در بزاق زالو در درمان گلوکوم موثر است.
  • برای ساخت محصولات بهداشتی و درمانی از زالو و مواد موجود در بدن آن استفاده می شود.
  • در کشور روسیه برای درمان سردرد ، بیماری قلبی و پوستی ، ضعف قوای جنسی از زالو اندازی کمک می گیرند.
  • زالو درمانی نقش موثری در بیماری های کرونری قلب دارد و به دلیل اثر ضدانعقادی هیرودین بزاق زالو ریسک جراحی، عوارض جانبی و خطر حملات قلبی را به حداقل کاهش می دهد.
  • زالو درمانی در بازگشت و برقراری جریان خون موثر است و موجب موفقیت پیوند اعضا می شود.
  • انداختن دو عدد زالو پشت گوش ها به درمان بیماری هایی مانند پارکینسون، رعشه، MS، گرفتگی عروق مغز، آلزایمر و صرع کمک می کند.
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=12686

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0