تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

رابطه مستقیم هورمون عشق و وزوز گوش

رابطه مستقیم هورمون عشق و وزوز گوش

محققان در تحقیقات خود دریافتند که اکسی توسین یا “هورمون عشق” با اختلال وزوز گوش در ارتباط است.

رابطه مستقیم هورمون عشق و وزوز گوش

وزوز گوش با هورمون عشق رابطه دارد

وزوز گوش (tinnitus) مشکلی می با شد که در آن فرد صداهایی همچون وزوز ، زنگ یا سایر صداها گه بنظر می رسد در منشاءشان گوش یا سر است، می شوند. وزوز گوش یکی از مشکلات شایع است و معمولا از هر ۵ نفر ۱ نفر به این مشکل دچار می با شند. وزوز گوش خودش به تنهایی بیماری محسوب نمی شود، بلکه نشانه ابتلای افراد به سایر بیماری ها و مشکلات از جمله از دست دادن شنوایی وابسته به سن، آسیب دیدن گوش ، جسم خارجی در گوش و مشکلات سیستم گردش خون با شد.

پزشکان برزیلی به شیوه ای جدید برای درمان وز وز کردن گوش دست پیدا کردند. درمان وز وز گوش پزشکان برزیلی دریافتند افرادی که دچار عارضه وز وز گوش هستند می توانند با اسپری کردن هورمون اکسی توسین معروف به هورمون ” عشق ” در داخل بینی این مشکل را کنترل کنند.

آندریا آزودو محقق دانشگاه فدرال سائو پائولو در برزیل گفت:اکسی توسین که به هورمون عشق مشهور بوده در درمان وزوز گوش و تسکین فوری آن موثر است.

محققان۱۷ نفر با میانگین سنی ۶۳ سال را که از مشکل وزوز گوش رنج می بردند به صورت تصادفی انتخاب کرده و با استفاده ازقطره اکسی توسین و دارونما (آب مقطر) در سوراخ بینی بیماران رامورد بررسی و مطالعه قرار دادند.

در طول روند تحقیقات از داوطلبان خواسته شد تا تغییراتی که ظرف مدت ۳۰ دقیقه پس از ریختن قطره در گوش خود را حس می کنند برای پزشکان به طور کامل بیان کنند و این کار هر ۲۴ ساعت یکبار در طول تحقیقات تکرار شد.

وزوز گوش

وزوز گوش

تیم تحقیقاتی آزودو دریافتند بیمارانی که اکسی توسین دریافت کرده اند به میزان قابل توجهی وزوز گوش آن ها کاهش پیدا کرده است.

محققان اظهار کردند:هنوز علت تاثیر هورمون عشق در کاهش وزوز گوش به طور کامل مشخص نیست اما ما حدس می زنیم این هورمون در تنظیم مایع گوش داخلی و بخشی از مغز که مسئول تولید دوپامین عصبی بوده نقش موثری دارد.

آزودو گفت:برای برخی از بیماران وزوز گوش با این روش درمانی کم شده و در برخی نیز به طور کامل از بین رفته است.

وی در خصوص تاثیر طولانی مدت هورمون عشق در درمان وزوز گوش و عوارض جانبی آن گفت:اگرچه هورمون اکسی توسین خطری برای فرد ندارد و در طول روند مطالعه عوارض جانبی ناشی از آن روی بیمارن مشاهده نشد اما با این حال لازم است مطالعات بیشتری برای مشخص شدن نقش هورمون اکسی توسین در درمان وزوز گوش انجام شود.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=10564

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0