تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
4

قدم اول برای شروع یک کسب و کار خانگی

قدم اول برای شروع یک کسب و کار خانگی

برای شروع کسب و کار خانگی همیشه وقت می باشد اما مهمترین عاملی که نقش اصلی را ایفا می کند، برنامه ریزی و گام هایی هستند که شما آنها را عملی خواهید کرد.

قدم اول برای شروع یک کسب و کار خانگی

قدم های اول و مهم برای آغاز کسب و کار خانگی

شاید در وهله اول شروع یک بیزینس خانگی یا شغل جدید سخت به نظر برسد اما نگران نباشید. اگر به دنبال به راه انداختن یک کسب و کار خانگی هستید، پیشنهادات و راهکار های مختلفی برای همه وجود دارد که شما می توانید از بین آن ها یکی را انتخاب کنید. هیچ فرمول دقیق و عالی برای شروع کسب و کار خانگی وجود ندارد.

باز کردن یک کسب و کار کوچک در خانه، نیازمند طی کردن پروسه یادگیری است. شما می توانید با اختصاص دادن تجربه و زمان کافی، مهارت های بیشتری به دست آورید تا بتوانید خودتان را ارتقا دهید و بیزینس خود را گسترده تر کنید. البته انجام این کار نیاز به صبر و حوصله، انگیزه، زمان، سخت کوشی و برنامه ریزی دارد اما اگر ایده کسب و کار دارید، حتما نکات مطرح شده در این بخش از نمناک را مد نظر قرار دهید. 

دوری از بهانه جویی

هزاران خانم در دنیا هستند که قصدشان وارد شدن به کار آفرینی است اما هرگز این کار را انجام نمی دهند. آن ها معمولاً در حوزه های مختلفی بهانه می آورند. به عنوان مثال پول نداشتن یا زمان گذاشتن برای قبول مسئولیت، جزء بهانه های اصلی آن هاست. آن ها از شکست خوردن می ترسند و در کل دلایل زیادی دارند که چرا نمی خواهند یک کسب و کار را شروع کنند.

بهانه جویی

آن ها از خطرات مالک بودن یک کسب و کار در خانه می ترسند و این هم کاملاً طبیعی است اما شما نمی توانید بهانه جویی کنید و همزمان به فرد موفقی تبدیل شوید و به اهدافتان دست پیدا کنید. اگر می خواهید یک کسب و کار خانگی را شروع کنید، اول باید دلایلی که فکر می کنید سد راه شما هست را پیدا کرده و سپس آن ها را دور بریزید. از بهانه جویی دست بکشید و به جای بهانه جویی به دنبال پیدا کردن راه حل باشید. 

هر چیز مفیدی در اطراف خود را جذب کنید

همیشه منعطف باشید. پیشنهادات دیگران را بشنوید و از دوستان، اعضای خانواده  متخصصان و حتی خودتان کمک بگیرید. شاید ندانید که راه حل ها کجا به شما کمک می کنند اما قطعاً می تواند شما را به اهدافتان برساند. پس حتما نکات مهم را یادداشت کنید و مطالعه داشته باشید. فیلم ببینید و به مباحثه های دیگران گوش دهید. از دیگران بخواهید که حین پیشنهاد دادن به شما صادق باشند و سپس ایده های آن ها را جمع آوری کنید تا بتوانید از تجارت خود فهم واضح تر و شفاف تری داشته باشید. 

از یک راهکار ساده شروع کنید

اگر ایده تجارت یا کسب و کار دارید و آماده هستید که آن را اجرا کنید، سعی کنید مراحل اولیه را خیلی ساده بگیرید. مراقب باشید که بیش از حد نیاز خرج نکنید تا در نهایت به مشکل بر نخورید. یک برنامه ساده اما با کیفیت بچینید. یک کسب و کار خانگی موفق باید شما را قادر سازد تا بتوانید رضایت حداکثری را از مشتریان کسب کنید و به انتظارات خود برسید. 

راهکار ساده

از هزینه هایی که نیاز است، یادداشت برداری کنید

وقتی که می خواهید ایده های کسب و کار خانگی خود را به راه بیندازید، باید یادداشت کنید که چقدر هزینه نیاز دارید و باید چه خرج هایی را در طول مسیر انجام دهید تا بتوانید کار خود را راحت تر پیش ببرید و آمادگی بیشتری برای انجام این هزینه ها داشته باشید. 

کسب و کار خود را بسازید

اگر خانم هستید و می خواهید که کسب و کار خانگی راه بیندازید، سریعاً شغل قبلی خود را کنار نگذارید. سعی کنید از درآمد خود استفاده کرده و برای پیشرفت تدریجی کسب و کار تان استفاده کنید. مراحل را پشت سر هم طی کنید و سعی کنید آهسته و پیوسته پیش بروید و آرام آرام کسب و کار خود را گسترده تر کنید. 

شروع کسب و کار خانگی

با دیگران صحبت کنید

یکی از چالش هایی که بسیاری از خانم هایی که کسب و کار خانگی انجام می دهند، با آن مواجه هستند، این است که نمی دانند چگونه محصولات خود را بفروشند؛ مخصوصا اگر تازه کار باشند. احتمالاً دچار مشکل خواهند شد اما نباید بترسید، باید سعی کنید کسب و کار خود را به دیگران توضیح دهید. ویژگی های محصول خود را برای آن ها بگویید. با دیگران به راحتی ارتباط برقرار کنید و در مورد کاری که انجام می دهید، خیلی راحت صحبت کنید. 

انگیزه و هدف را متناسب با اطلاعات و آگاهی خود پیش ببرید

یکی از مهم ترین نیازمندی هایی که باعث می شود شما در کسب و کار موفق شوید، انگیزه و هدف است. انگیزه هرگز از بین نخواهد رفت، بلکه به شما کمک می کند تا خودتان را ارتقا دهید و در کسب و کارتان رشد کنید. فقط مراقب باشید که در این مسیر بیش از حد بلند پرواز نشوید یا بی گدار به آب نزنید و متناسب با اطلاعاتی که دارید، انگیزه و هدف خود را مشخص کنید. 

 هدف کسب و کار

کسب و کار خانگی راحت تر از کسب و کار بیرون از منزل نیست

وقتی که شما یک شغل ثابت داشته باشید، قطعاً با خودتان فکر می کنید که اگر از خانه کار کنید، چقدر همه چیز بهتر خواهد بود و چقدر راحت تر هستید اما این گونه نیست. مطمئن باشید کار در منزل هم سختی های خودش را دارد و تفاوتی برای شما نخواهد داشت. 

در مورد کسب و کار خانگی واقع بین باشید

باید به اندازه ساعاتی که در اداره هستید ، کار کنید. حتی شاید بیشتر. پس آن را خیلی راحت نبینید. کار در منزل استرس مخصوص به خودش را هم دارد؛ حتی اگر استرسش بالاتر نباشد، نمی توان گفت که استرس آن کمتر است. البته شاید محیط خانه استرس شما را کم کند اما در طولانی مدت چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

واقع بین بودن

مکانی را برای کار خود اختصاص دهید

فضای کاری شما باید کاملاً جدا از فضای خانه باشد . این دو فضا نباید با یکدیگر ترکیب شوند زیرا اگر ترکیب شوند، قطعاً سطح خلاقیت شما کاهش پیدا می کند. عوامل حواس پرتی زیاد می شوند و شما نمی توانید تعادل بین کار و زندگی را ایجاد کنید؛ پس حتما محیط و فضایی را در خانه برای کار کردن اختصاص دهید. 

در نظر بگیرید که خوشگذرانی تان کوتاه تر خواهد بود

اگر می خواهید از خانه کار کنید تا همزمان در کنار خانواده باشید و کارهای خوشگذرانی و سرگرم کننده هم انجام دهید، بدانید که اشتباه می کنید. زمانی که کسب و کار خود را از منزل شروع کنید، سرتان بیشتر از قبل شلوغ خواهد شد و در نتیجه باید زمانی که پیش خانواده هستید را کاهش دهید و بیشتر اوقات به کار بپردازید. 

کار در خانه

حد و مرزها را برای خانواده تعیین کنید

صحبت کردن در مورد مشکلات خانوادگی ایده مناسبی است که شما را دور هم جمع می کند اما باید برای آنها حد و مرز تعیین کنید. برایشان توضیح دهید که درست است در خانه حضور دارید اما اکنون سر کار هستید و باید حواستان را جمع کار کنید. پس سعی کنید این شرایط را برایشان جا بیاندارید.

ساعت کاری تعیین کنید و به آن پایبند باشید

سعی کنید در طول روز ساعتی را به کار اختصاص دهید و به آن پایبند بمانید که مهمترین نکته برای صاحبان کسب و کار است که باعث می شود آنها بتوانند طبق چارچوب مشخصی کار کنند و بهره وری بیشتری داشته باشند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=116292

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0