تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

فرمول ثروتمند شدن ثروتمندان

فرمول ثروتمند شدن ثروتمندان

پول برای ثروتمندان سخت کار می کند،اما فقرا،سخت برای پول کار می کنند. اگر می خواهید زندگی تان عوض شود. باید اول باورها و اندیشه هایتان را تغییر دهید.

فرمول ثروتمند شدن ثروتمندان

پولدار شدن یکی از دغدغه های مهم آدم های این روزگار است و اغلب هم خواسته هایشان بیش از مقدار پولی است که در دسترس دارند .

رفتاری که برای ثروتمند شدن

رفتاری که برای ثروتمند شدن باید غنی شد

برای ثروت مند شدن آموخته های اشتباه تان را دور بریزید.

چرا اکثر آدمهای بی اخلاق در سریال ها ثروتمند هستند و هر فردی که شرایط مالی ضعیف تری دارد، انسانی با اخلاق و خوب است؟!

بی اخلاقی ربطی به ثروت ندارد، بلکه یک ویژگی شخصیتی ناسالم است. چه کسی گفته پول چرک کف دست است!؟ این باورها را تغییر دهید. لطفاً از خودتان بپرسید و بنویسید وقتی می گویید پول چه به ذهن تان می آید؟ نقشه ذهنی شما در رابطه با پول چیست؟ آیا یکی از جمله های زیر به ذهن تان می رسد؟ پول علف خرس است، پول جن و من بسم الله، پول زیر پای فیل، پول خوشبختی نمی آورد و …. که اینها همه اشتباه است! دنیای بیرونی شما عوض نمی شود مگر اینکه افکارتان را تغییر دهید. هر لحظه از خودتان بپرسید به چه فکر می کنید؟ اگر روی نداشته ها و ناراحتی های تان تمرکز کنید که بیچاره می شوید! شما مختار هستید که ثروت را انتخاب کنید یا فقر را! هیچ اجباری هم برای ثروتمند زندگی کردن شما وجود ندارد!

به پول احترام بگذارید!

یاد بگیرید که به پول احترام بگذارید. اگر فکر می کنید شما سزاوار ثروت نیستید به این دلیل است که به جایگاه حال حاضرتان می نگرید. هیجان از یک فکر خوب سرچشمه می گیرد. اگر حس خوبی دارید یعنی به موضوعات هیجان انگیز فکر می کنید! هیجان سوخت و انرژی رفتار شماست. الگوهای رفتاری ذهن ما از کودکی در رابطه با ثروت یا رفتار دیگری شکل گرفته اند. این الگوها شامل خانواده، جامعه، رسانه ها، مدارس، جنسیت و … است. بدترین موضوع انشاء در تمام دوران تحصیلی این موضوع است؛ علم بهتر است یا ثروت! چرا این دو را در مقابل هم قرار می دهید؟ کدام ثروت پایدار و با ریشه ای بدون آگاهی و دانش کسب شده و کدام دانشی بدون کسب ثروت ارزشمند است؟ کسی منکر ارزش علم نمی شود. در دین خودمان هم داریم که یک لحظه تفکر بهتر از ۷۰ سال عبادت است.

من هیچ چیز نمی دانم!

خطرناک ترین موضوع در بحث آموزش این است که فکر کنید چیزی را می دانید. من این را می دانم را فراموش کنید. هر لحظه که با خودتان بگویید خودم این موضوع را بلدم. از همان جا آموزش متوقف می شود و هیچ چیز جدیدی یاد نخواهید گرفت! پس این را باور داشته باشید که کسی شما را خوشبخت تر یا بدبخت تر نمی کند مگر خودتان! اگر چیزی را در دنیای پیدا می خواهید، باید در دنیای پنهان سرمایه گذاری کنید. دنیای پیدا همان خودآگاه و دنیای پنهان ناخودآگاه هر انسانی است. پول، در بانک و دست فرد دیگری نیست، بلکه در مغز شماست. اگر پول می خواهید در ابتدا باید درون خودتان را جستجو کنید. آیا فکر می کنید شما شایسته ثروتمند شدن هستید؟

با افزایش درآمد ثروتمند نمی شوید.

ثروتمندها به دارایی شان فکر می کنند، فقرا به درآمدشان. ثروت به معنای مقدار دارایی است و نه درآمد. باید یاد بگیرید درآمد را به دارایی تبدیل کنید.
جالب است بدانید تنها با افزایش درآمد ثروتمند نخواهید شد. تفاوت های ظریفی بین تفکر فقر و تفکر ثروت وجود دارد. کاشکی ها را باید در زندگی دور بریزید! عاشق کاری که انجام می دهید، باشید. ظرف وجودی تان را بزرگ کنید. هر روز صبح به خود بگویید خدایا به من کمک کن امروز بیشتر خدمت کنم. از این به بعد به جای فکر به بدهی ها و بیچارگی ها به فکر ایجاد ثروت باشید. بهتر است به جای استفاده از واژه مشکلات، بگوییدمسائل. به این فکر کنید که شما از مسائل تواناتر هستید.

شما همانی هستید که بیشتر اوقات به آن می اندیشید.

تجربه نشان می دهد، ثروت واقعی بدون شادمانی به دست نمی آید. بیشتر افراد پول و پولدار شدن را به اشتباه با ثروتمندی یکی می دانند؛ در حالی که ثروت مفهومی عظیم تر دارد. ثروتمند نمی شوید مگر توجه تان به داشته هایتان باشد و نه آنچه ندارید. شکرگزار باشید و نه غرغرو و طلبکار از خود، دنیا و اطرافیان. طبق قانون جذب شما فکرتان را روی هر چیزی متمرکز کنید همان را دریافت خواهید کرد. شما همانی را دریافت می کنید که بیشتر اوقات به آن می اندیشید. اگر گردش روزگار، شانس و اقبال، شرایط اقتصادی و اوضاع و احوال جهان در اختیار شما نیست صاحب فکرتان که می توانید باشید و اینجا همان جایی است که می تواند نقطه قوت شما باشد. در هر شرایطی که هستید، بگردید نکات مثبت آن لحظه را پیدا و شکر کنید. این عبارت را قلباً باور کنید “هر اتفاقی که برایم رخ می دهد به نفع است من است.”

ثروت یعنی توانایی و هنر تبدیل درآمد به دارایی!

به جای تلاش برای پولدار شدن، در پی ایجاد استقلال مالی باشید. یعنی وضعیتی که شما برای گذران زندگی تان در آینده با شرایطی دست کم ۲۰ درصد بالاتر از استاندارد جامعه، نیازی به کار کردن نداشته باشید. منظورم این نیست که نباید کار کنید. بلکه برای رسیدن به وضعیت استقلال مالی، شما اول کاری را می کنید که دوست و از آن لذت می برید. دوم اینکه لذت انجام کارتان،بر میزان درآمدتان ترجیح دارد. ثروت به خودی خود ایجاد می شود و نیاز و ربطی به کار کردن شما ندارد. تعجب می کنید، اما تا این نکته بسیار ساده را باور نکنید، به احتمال بسیار زیاد نخواهید توانست روی شادمانی و آرامش اقتصادی را ببینید. ثروت یعنی توانایی تبدیل درآمد به به دارایی. به زبان ساده تر، بخشی از درآمدتان را به طور منظم پس انداز کنید و با آن مرغ های تخم طلا بخرید.

از منطقه امن خود بیرون بیایید.

پول برای ثروتمندان سخت کار می کند، اما فقرا، سخت برای پول کار می کنند. اگر می خواهید زندگیتان عوض شود، باید اول باورها و اندیشه هایتان نسبت به پول و ثروت را تغییر دهید.
عادت به پس انداز مهم تر است تا میزان پس انداز؟ عادت کنید که پس انداز کنید به یاد داشته باشید؛ پس انداز، بدهی شما به آینده تان است. اهمیت این بدهی کمتر از اقساط و وام بانکی یا پول آب و برق و گاز نیست. افرادی هم هستند که خیلی خوب پس انداز می کنند، خانه و ماشین می خرند ولی ریشه پول جمع کردن آنها اغلب اضطراب است. پول برای آنها داشتن امنیت بیشتر است و اگر بخواهند آن را خرج کنند، احساس ناامنی را تجربه می کنند. این رابطه را دور بریزید. پول یعنی رفاه بیشتر، آرامش، فرصت بیشتر و … . اصولاً در تفکر ثروت، ناآرامی و عدم امنیت جایگاهی ندارد. افرادی که تفکر فقر دارند، همیشه دوست دارند امنیت داشته باشند و بدهی هایشان را بدهند. راحت باشند و دردسری نداشته باشند. هیچ سعی نکنید که همه چیز امن و آرام و بی صدا باشد. این یعنی مرگ.

فرمول جادویی برای ثروتمند شدن

این فرمول را جدی بگیرید و به آن عمل کنید. فرض کنید هزار واحد درآمد دارید:
۶۰ درصد از درآمدتان را صرف هزینه های ضروری کنید (خوراک، پوشاک، بهداشت، آموزش…).

۲۰ درصد آن را به حساب پس انداز “استقلال مالی” واریز کنید (این حساب آینده زندگی شما را تضمین می کند و به هیچ وجه نباید حتی اگر به دلیل بدهی به زندان افتادید قرض کنید اما به حساب مالی دست نزنید).

۱۵درصد از درآمدتان باید در حساب “لذت و خوشی” گذاشته شود (هرچیزی که خوشحالتان می کند. شرط این حساب این است که بین ۷۰تا ۹۰ روز خرج شود. چون ذهن شما باید از کار کردن پاداش و لذت بگیرد تا شوق ادامه دادن کار را داشته باشد. کار کردن جان کندن نیست!).

۵ درصد را هم به حساب “امور خیر، نیکوکاری و کمک کردن به دیگران” اختصاص دهید (فکر کنید قرار است به مسافرت بروید و فردی به شما می گوید این بسته را هم به آقای فرخی برسانید. اگر نبرید چه می شود؟ خیانت در امانت کرده اید. تأکید می کنم که از روزی تان این مبلغ را برای خیریه خرج کنید).

اگر برای شما این سوال ایجاد شده که حتی یک میلیون تومان هم هزینه های ضروری شما را پاسخ نمی دهد؛ چه برسد به ۶۰۰ هزارتومان! باید بگویم دو راه دارید:

اول هزینه هایتان را کاهش دهید.
دوم،درآمدتان را افزایش دهید.

راه سومی وجود ندارد متاسفانه! اگر هم بیش از ۲۰ درصد می توانید پس انداز کنید مشکلی ندارد فقط فراموش نکنید که خیلی از هزینه های ضروریتان نزنید چون باید سطح استاندارد زندگیتان را هم بالا ببرید. مهم ترین قضیه در رعایت این فرمول، یاد گرفتن پس انداز است و مدیریت و آموختن یک عادت درست. بعد منتظر معجزه ها باشید. هر چند با مبلغی کم ذخیره را شروع کنید و از روی رغبت این فرمول را انجام دهید.

۲۰مورد تفاوت رفتاری ثروتمندان در مقبال ادم های معمولی:

۱- ۷۰ درصد ثروتمندان کمتر از ۳۰۰ کیلو کالری فست فود در روز می خورند، درحالی که ۹۷ درصد از افراد معمولی روزانه بیشتر از این میزان از غذاهای فست فودی استفاده می کنند.

۲- ۸۰ درصد ثروتمندان روی انجام و تحقق اهداف مشخصی تمرکز می کنند، در مقابل تنها ۱۲ درصد از فقرا روی چنین اهدافی تمرکز دارند!

۳- ۷۶ درصد پولدار ها چهار بار در هفته ورزش های هوازی انجام می دهند، درحالی که تنها ۲۳ درصد آدم های فقیر ورزش می کنند.

۴- ۶۳درصد ثروتمندان در راه سفر یا رفتن به محل کار کتاب های صوتی را گوش می کنند، در مقابل ۵ درصد آدم های فقیر این عادت را دارند.

۵- ۸۱ درصد از افراد ثروتمند دنیا، لیستی دارند از کار هایی که قرار است انجام شان دهند و در برابر این میزان، ۱۹ درصد از آدم های فقیر به این لیست اعتقاد دارند.

۶- ۶۳ درصد از والدین ثروتمند در ماه دو یا چند کتاب برای فرزندان شان می خوانند، درحالی که این درصد نزد والدین دیگر ۳ درصد است.

۷- ۷۰ درصد از والدین ثروتمند در هفته ۱۰ ساعت یا بیشتر فرزندان خود را به انجام امور داوطلبانه خیریه ترغیب می کنند، در مقابل ۳ ساعتی که خانواده های فقیر برای فرزندان در نظر می گیرند.

۸- ۸۰ درصد ثروتمندان تماس های تلفنی بیشتری برای تبریک مناسبت روز تولد برقرار می کنند، در مقابل ۱۱ درصد از مردمان معمولی.

۹- ۶۷ درصد از افراد ثروتمند اهداف خود را یادداشت می کنند، در مقابل ۱۷ درصد از مردم فقیر این عادت را دارند.

۱۰- ۸۸ درصد از ثروتمندان، روزانه ۳۰ دقیقه یا بیشتر مطالعه مرتبط با حوزه فعالیت خود دارند، درعوض این میزان نزد آدم های فقیر تنها ۲ درصد است.

۱۱- تنها ۶ درصد از ثروتمندان می گویند که چه در سرشان می گذرد و به چه چیزی فکر می کنند، درحالی که ۶۹ درصد آدم های فقیر می گویند در ذهن شان چه می گذرد.

۱۲- ۷۹ درصد از افراد ثروتمند در ماه حداقل ۵ ساعت از وقت خود را در اینترنت می گذرانند، در برابر ۱۶ درصد از آدم های فقیر.

۱۳- ۶۷ درصد از آدم های پولدار روزانه یک ساعت یا کمتر وقت خود را صرف تماشا کردن تلویزیون می کنند، در مقابل ۲۳ درصد از افراد فقیر روزانه زمان زیادی را صرف این تفریح می کنند.

۱۴- ۶درصد از ثروتمندان وقت خود را به دیدن برنامه های تلویزیونی و شو های تلویزیونی می گذرانند، در مقابل ۷۸ درصد از افراد با سطح معیشتی معمولی.

۱۵- ۴۴ درصد از افراد ثروتمند دنیا، سه ساعت پیش از شروع برنامه های روزانه خود از خواب برمی خیزند و عادت سحرخیزی تنها نزد ۳ درصد از مردم فقیر است.

۷۴-۱۶درصد از آدم های ثروتمند عادات روزانه خوب را به فرزندان خود تعلیم می دهند و تنها یک درصد از مردمان فقیر این کار را انجام می دهند.

۱۷- ۸۴درصد از مردمان ثروتمند اعتقاد دارند که عادات خوب روزانه موقعیت های بیشتری برای آنها خلق می کند، در مقابل ۴درصد از مردمان فقیر به این موضوع اعتقاد دارند.

۱۸- ۷۶درصد ثروتمندان معتقدند که عادات بد، آنها را به موقعیت های شکست نزدیک تر می کند و این تفکر نزد تنها ۹درصد از افراد فقیر است.

۱۹- ۸۶ درصد از مردم طبقه مرفه، مدام در حال تقویت و بهبود موقعیت خود هستند و این رفتار در میان ۵ درصد از مردم فقیر اتفاق می افتد.

 ۲۰- ۸۶ درصد از ثروتمندان عاشقانه مطالعه می کنند، درحالی که ۲۶ درصد از مردمان فقیر عاشق مطالعه هستند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=71571

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0