تاریخ : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024
3

آسیب های حرف گوش کن بودن شوهر به زندگی مشترک

آسیب های حرف گوش کن بودن شوهر به زندگی مشترک

اگر شمانیزجزو کسانی هستید که دوست دارید همسرتان مانند موم در دستتان باشد، در این بخش از نمناک با مشکلات آن در زندگی مشترک آشنا شوید.

آسیب های حرف گوش کن بودن شوهر به زندگی مشترک

موم بودن همسر و آسیب هایی که به زندگی مشترک می زند

برخی از زنان دوست دارند همسران خود را بیش از حد کنترل و به آنها امر ونهی کنند تا جایی که همسرشان مانند موم نرم شود اما این خانم ها نمی دانند که این موم بودن همسر چه مشکلاتی را در زندگی مشترک به وجود می آورد . در این مطلب شما را با آسیب هایی که موم بودن همسر به زندگی مشترک میزند آشنا می کنیم.

اگرمیخواهیدهمسرتان مثل موم دردستتان باشددرزندگی مشترک آسیب می بینید

چند سالی است که معمولا در دورهمی های زنانه یک نفر شروع می کند به صحبت کردن درباره اینکه چه شوهر فرمان بردار و بی سر و صدایی دارد. اطرافیان هم با کلی حسرت به او نگاه می کنند و در دل آرزو می کنند کاش شوهر آنها هم مثل «موم» توی دست شان بود.
البته ماجرا به اینجا ختم نمی شود. دوستان آن خانمی که شوهرش را مثل «موم» توی دستش فرم می دهد وقتی وارد زندگی شخصی خودشان می شوند مدام به این فکر می کنند چطور باید از همراه زندگی شان «موم» بسازند و بعد با فراغ بال آن را به هر شکلی که دوست دارند در بیاورند. بهتر است مراقب باشید، این رابطه به نظر جذاب، از سلامت خوبی برخوردار نیست.
در این خصوص با “ریبوار نظری” که این روزها در کلینیک روانشناسی منطقه ۱۲ شهرداری مشغول به فعالیت است، تماس گرفتیم و از ایشان خواستیم درباره مضرات و فواید این «موم بودن» و آسیب هایی که به زندگی مشترک وارد می کند برایمان توضیحاتی بدهد. «چند سالی است که زنان به عنوان افراد پیشرو در جامعه مشغول فعالیت هستند و دیگر مانند گذشته آدم های پیرو نیستند. این مساله برای جامعه، زندگی زناشویی و… بسیار خوب است اما گاهی اوقات تعدادی از خانم ها به دلیل مشکلاتی که دارند فکر می کنند در زندگی زناشویی باید مانند یک رئیس یا مادری سخت گیر به همسرشان امر و نهی کنند. حالا اگر این خانم ها با آقایانی که به واسطه یکسری مشکلات شخصیتی و روحی که سلطه پذیر هستند ازدواج کنند، به قول معروف به مراد دل شان می رسند و شوهر مانند یک کارمند بی زبان و ساده ، هر چیزی را که همسرش به عنوان رئیس به او بگوید بی چون و چرا قبول می کند.»

زندگی مشترک

اشتباهاتی که زنان در زندگی مشترک انجام می دهند

پس اگر حسرت زندگی تان تا الان این بود که چرا همسرتان مثل موم توی دست شما نیست، بهتر است نگاه تان را عوض کنید، چون این رابطه رئیس و مرئوسی در زندگی زناشویی به شدت مخرب است و حکایت از مشکلات هر دو نفر دارد:«آقایانی که اعتماد به نفس پایین دارند و شدت وابستگی شان به اطرافیان و خصوصا جنس مونث زیاد است سعی می کنند به هر چیزی که همسرشان می گوید عمل کنند، حتی اگر خودشان مخالف این ماجرا باشد. مساله دیگری که می توان به آن اشاره کرد حس نا امنی است. مردهایی که از سوی همسرشان این حس را گرفته اند که ممکن است هر لحظه آن ها را از دست بدهند معمولا به سمتی می روند که به جز «بله»، «چشم » هیچ چیزی دیگری به زبان نمی آورند. مساله دیگر که خیلی مهم است به اتاق خواب افراد برمی گردد. معمولا مردهایی که مشکلاتی جنسی مانند بی میلی و سردمزاجی دارند و نمی توانند همسرشان را راضی کنند در نگاه قدم اول برای جبران این کمبود سعی می کنند هر چیزی را که همسرشان می گوید، گوش کنند.»
مشکلات روحی و خلا ها تنها به آقایان ختم نمی شود، بلکه خانم ها هم دچار اختلالات روحی مانند آزارگری هستند. آنها معمولا پدر یا برادری داشته اند که به مادرشان یا خودشان مدام زور گفته. به همین دلیل می خواهند با زورگویی به همسرشان انتقام گذشته را بگیرند و مدام مراقب این باشند که حق شان خورده نشود. برای همین سلطه گرانه با همسرشان رفتار می کنند و این رفتار آنها را به شدت خشنود می کند. این زنان معمولا پرخاشگر نیستند، اتفاقا به اصطلاح عامیانه با پنبه سر می برند و حرف شان را با لبخندهای معنی دار و جملات مخصوص به کرسی می نشانند. بعضی از خانم هایی که با این مشکلات روبه رو هستند، بعد از مراجعه به کلینیک و گذراندن دوران مشاوره، به این نتیجه می رسند که زورگویی به همسرشان نتیجه خشمی است که از دوران کودکی شان باقی مانده است.
از آقای نظری خواستیم درباره راه حل این مشکل صحبت کند:«روان شناس ها معمولا برای کنترل خشم یا مسائلی مانند عجول بودن تکنیک هایی را معرفی می کنند اما مساله تحقیر کردن همسر، زورگویی، آزارگری و… مسائلی هستند که باید توسط متخصص و جلسات مشاوره رفع شود، در غیر این صورت ممکن است باعث بروز مشکلات زیادی شود. اصلی ترین مشکلی که بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک یا حتی کمتر ممکن است برای این آدم ها به وجود بیاید،   افسردگی شدید  است. افسردگی که گاهی اوقات منجر به اتفاقات ناخوشایندی می شود.»

ابراز قدرت زنان و چالش زندگی مشترک
برخی از زنان برای ابراز وجود خود، از طریق قدرتمندی با همسر خود رفتار می کنند که سبب به چالش کشیدن زندگی مشترک می شود.
یک روان شناس و مدرس دانشگاه می گوید:مردان به اندازه کافی در محل کار خود با مشکلاتی مواجه می شوند که باید آن ها را حل و فصل کرده و گزارش مفصلی به مدیرشان ارائه دهند. بنابراین دیگر مایل نیستند که در منزل هم جوابگوی همسرشان باشند.

 آسیب های وارده از سوی زنان به مردان
بازی کردن نقش مدیرکل از سوی زنان می تواند باعث افزایش فاصله بین زوجین شده و عواطف را بین آن ها کم رنگ تر کند.
یک روان شناس و مدرس دانشگاه در این خصوص می گوید:نقش مدیرکل بازی کردن از سوی زنان در زندگی مشترک سبب انتقال قدرت از سوی مردان به زنان می شود که این رفتار منجر به گمراهی کودکان نسبت به مشخص بودن منبع قدرت در خانواده و همچنین سبب کم تر شدن ارتباط عاطفی و احساسی بین زوجین می شود.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=66642

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0