تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

کلیدهای راه حل بحران مالی سخت در خانواده

کلیدهای راه حل بحران مالی سخت در خانواده

زندگی سخت تر از چیزی است که به نظر می رسد اما برخی از افراد با وجود مشقت ها و بحران های مالی فراوان از پس سختی ها برآمده و درهم نمی شکنند و افسرده نمی شوند.

کلیدهای راه حل بحران مالی سخت در خانواده

چگونه با بحران های مالی در خانواده کنار بیایید

هرگاه در زندگی شرایطی پیش می آید که مجبور می شویم با بحرانی دست و پنجه نرم کنیم، هرگز به این موضوع فکر نمی کنیم که اگر امروز در برابر مشکلات، واکنش های مناسب از خود نشان دهیم، فردای سرشار از اعتماد به نفسی خواهیم داشت و تبدیل به فردی قوی تر می شویم. این مطلب در مورد بحران های زندگی و روش های برخورد با آن است.این موارد را هنگام بحران های مالی باخود مرور کنید:

از دست دادن شغل، از کار بیکار شدن، اخراج شدن، مشکلات حقوقی و …، در یک لحظه هر کدام از این حوادث ناگهانی می توانند برنامه های مالی تان را در هم بکوبند. البته همه ی این حوادث شاید همزمان بر سر کسی خراب نشوند اما معمولا یکی پس از دیگری وارد می شوند! متاسفانه زندگی پُر از ناامیدی، فرسودگی و غافلگیری است. پس وقتی اخراج شدید چه باید بکنید؟ چطور باید عزم تان را جزم کنید و از این مسیر که پُر از شکست ها و کمبودهای مالی است عبور کنید؟

۱۰ درصد، اتفاقی است که می افتد و ۹۰ درصد، واکنشی است که شما نشان می دهید.

فراموش نکنید که در چنین شرایطی، شما حساس تر و آسیب پذیرتر می شوید و چشم اندازهای تان ممکن است مه آلود و ناامید کننده شوند.

اگر به عنوان یک زوج نتوانید با احتیاط و دقت، شرایط را پردازش و رفتار کنید، ممکن است شکست های بدتری روی بدهند.

۱۲ راهکار عملی برای زوج هایی که دچار بحران مالی شده اند

۱٫ شفاف گفتگو کنید، ارتباط برقرار کنید و هدف تعیین کنید

مشکلات مالی، پرسش های زیادی به همراه دارند:حالا چکار کنیم؟ قبض ها را چطور پرداخت کنیم؟ اگر فلان اتفاق بیفتد چطور؟ وقتی این سوال ها مدام در ذهن تان می چرخند، با همسرتان گفتگو کنید. هدف و مسیری را مشخص کنید که هر دوی شما آن را دنبال کنید و به جلو بروید. توافق کنید که با هم حرکت کنید، نه تنهایی.

۲٫ با کمک همدیگر، مهمترین ها را مشخص کنید

چه چیزهایی برای تان از همه مهمتر است؟ به چه افرادی در اطراف خود نیاز دارید؟ چه چیزی هست که اگر آن را از دست بدهید، شرایط بدتر خواهد شد؟ این چیزها را یادداشت کرده و لیست کنید. مثلا، غذا، خانه، مدرسه ی بچه ها،…، اولین هزینه را به آیتم شماره ی یک اختصاص بدهید که از همه مهمتر است. به ترتیب طبق لیست تان پیش بروید و اهمیتی به حرف دیگران که می گویند برای چه چیزهایی باید پول پرداخت کنید ندهید. اگر بودجه بندی نکرده اید، باید هر چه زودتر این کار را انجام دهید.

۳٫ باید در شرایط «تلاش برای بقا» قرار بگیرید

تمام هزینه ها را باید صرفا محدود به ملزومات کنید. پیشنهاد می کنیم نیازهای تان را لیست کنید و سپس نیمی از آنها را از لیست حذف کنید، چون باید از دلارتان، بیشترین استفاده ی ممکن را بکنید. هر چند ممکن است احساس کنید زندگی تان کاملا از کنترل شما خراج شده اما این، تنها بخشی است که می توانید کنترلش کنید. هدفمند و با دقت پول خرج کنید، شاید هم زمان خوبی برای فروختن چیزهایی باشد که واقعا دیگر نیازی به آنها ندارید و فقط دور و برتان را شلوغ کرده اند.

بحران های مالی
حل بحران های مالی

۴٫ هیجانات و احساسات خود را بشناسید

با احساسات زیادی در این شرایط روبرو خواهید شد؛ از تلخی و ناکامی گرفته تا احساس گناه و فرسودگی. این احساسات بر رابطه ی شما با همسر و فرزندان تان نیز تاثیر گذاشته و به اقوام و دوستان و حتی ایمان شما هم خواهند رسید! وقتی در مورد احساسات خود حرف می زنید حتما جملات خود را با «من احساس می کنم» شروع کنید تا تاثیر تهاجمی بر دیگران نداشته باشند و آنها هم موضع دفاعی نگیرند

۵٫ کسی را سرزنش نکنید

در این موقعیت، هر چند خیلی چیزها آسیب دیده، اما زمان آن نیست که به دنبال مقصر بگردید. این کار فقط اطرافیان تان را از شما دور می کند. اگر اجازه دهید خشم تان همه جا بروز کند، بیشتر آسیب زننده خواهد بود تا راه گشا. حتما زمان هایی پیدا خواهید کرد که افکارتان را بازتاب دهید و ابراز کنید، اما در بحبوحه ی این بحران و آشوب اگر وارد بازی ِ «تقصیر کی بود؟» شوید، بیشتر لطمه خواهید خورد.

۶٫ کمک را بپذیرید

پذیرفتن کمک برای خیلی ها سخت است آنهم به یک دلیل:غرور. شاید هم کمک دریافت نکردن، بخشی از شعارهای شخصی شما باشد و تا کنون همیشه اهل بخشش و کمک به نیازمندان بوده اید، اما حالا که مشکلاتی پیش آمده و شما در موقعیت ِ نیاز داشتن قرار گرفته اید، چه ایرادی دارد که کمک بگیرید. گاهی به تنهایی ایستادن در مقابل مشکلات از توان انسان خارج می شود و در این زمان، به خاطر غرور، رد کردن کمک دیگران نوعی خودخواهی محسوب می شود.

گاهی به تنهایی ایستادن در مقابل مشکلات مالی از توان انسان خارج می شود

۷٫ فشارها را به حداقل برسانید

اگر اجازه دهید، نگرانی و استرس می تواند کاملا نابودتان کند. زمانی را در روز به کسب انرژی و کارهایی که آرام تان می کند اختصاص دهید. دور کردن نگرانی ها تا حد ممکن و حفظ آرامش و خونسردی، کمک تان می کند تا کمی از بار فشاری که روی شما و خانواده تان است کم شود.

بحران های مالی ر

راه مدیریت بحران های مالی

۸٫ به خداوند توکل کنید

وقتی صخره ای بزرگ در مسیرتان ایستاده، چنین توصیه ای ممکن است کاربردی به نظر نرسد، اما شما به نیایش های همیشگی خود ادامه دهید و حضور خداوند را فراموش نکنید. با اطمینان و دلگرمی که به منبع قدرت دارید، تحمل مشکلات برای تان ساده تر خواهد شد.

۹٫ داشته های تان را بشمارید

درست است که همه چیز بد و وحشتناک شده اما هنوز هم چیزهای زیادی در اطراف خود دارید که نعمت محسوب می شوند، اینطور نیست؟ فقط روی مشکلات تمرکز کردن و صرفا کمبودها را دیدن، تنها شما را افسرده می کند. یادتان نرود که در هر گوشه ای از زندگی تان نعمت هایی دارید، فقط باید خوب نگاه کنید.

۱۰٫ از رویاپردازی نترسید

اگر کارتان را از دست داده اید، فرصت بسیار خوبی برای رویا پردازی است! از خود بپرسید دوست دارید چه کاری انجام دهید؟ همیشه دل تان می خواسته چه کار بکنید؟ این بحران ممکن است فرصتی در خود پنهان داشته باشد. به جلو نگاه کنید و جهت یابی کنید. شاید دقیقا وقت آن باشد که یک سرگمی را به کسب و کار تبدیل کنید یا حتی راه جدید پول درآوردن را تجربه کنید. فقط باید سوال های درستی مطرح کنید و هوشمندانه حرکت کنید تا ریسک ها را به حداقل برسانید.

۱۱٫ همه چیز را یادداشت کنید

این موقعیت و شرایط پیش آمده ممکن است نقطه ی عطفی در زندگی شما باشد. یادداشت کردن به شما کمک می کند تمام درس های مهمی را که مدرسه ی زندگی سعی دارد به شما بیاموزد فرا بگیرید و فراموش نکنید. وقتی در این امتحانات پیروز شدید، دوست ندارید به گذشته نگاهی بکنید و با مرور وقایعی که پشت سر گذاشتید و اینکه چگونه موانع را یکی یکی از سر راه خود برداشتید، به توانایی های خود ببالید و درس های بعدی را یاد بگیرید

۱۲٫ خودتان را کنترل کنید

شاید وسوسه شوید پاها را روی هم بیندازید و بگویید:دیگر هیچ چیزی برایم مهم نیست! طلبکارهای تان هم دقیقا همین را می خواهند تا اقدامات دلخواه شان را انجام دهند. یادتان باشد مجبور نیستید جواب همه ی تلفن ها را بدهید. هر کاری که می کنید حتما با رد کردن پیشنهاد قرض گرفتن های بیشتر و بیشتر، سعی کنید چرخه ی بدهی ها را بشکنید. وام و قرض گرفتن راه حل شما در این شرایط نیست. لطفا آدم خوبی نباشید که تنها بدی اش این است که تصمیم های مالی بدی می گیرد! یادتان باشد فقط این شما نیستید که در بحرانید، همسر و فرزندان تان هم با شما هستند و هر تصمیمی که می گیرید مستقیما روی آنها نیز تاثیر دارد.

هر چند یک سری از تراژدی های مالی می توانند بینهایت دشوار باشند، اما واکنشی که شما در این زمان نشان می دهید، تا حدود بسیار زیادی تعیین کننده ی راه حل در این موقعیت است.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=72517

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0