تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
6

بخشی از مغز که بعد از ۳۶ سالگی رشد می کند!

بخشی از مغز که بعد از ۳۶ سالگی رشد می کند!

اگر فکر می کنید که در چند سال ابتدای زندگی رشد مغز کامل می شود و به مرور زمان روی تقویت آن تاثیر می گذارید سخت در اشتباه هستید ، محققان بخشی از مغز را کشف کرده اند که در دهه ۴ کامل می شود.

بخشی از مغز که بعد از ۳۶ سالگی رشد می کند!

تحقیقات جالب در مورد رشد و تکامل مغز

تا همین چند وقت پیش ، اعتقاد بر این بود که مغز در اولین سال های زندگی به تکامل و بلوغ کامل می رسد . مطابق یکی از افسانه های قدیمی هنگامی که ما رشد می کنیم یا از چیزی رنج می بریم ، باعث از دست دادن نورون ها و کاهش بافت های عصبی می شود که غیر قابل برگشت می باشد .
خوشبختانه ، روش های جدیدی در حال توسعه هستند که به ما اجازه می دهند تا چیز های بزرگ و شگفت انگیزی را بدست آوریم . یکی از مهمترین چیزهایی که می توانیم به واسطه آن بدست آوریم قدرت نوروپلاستی است .
در کل مغز ما بدون توجه به اینکه چند سال دارید و اتفاقات دیگر ، بطور خودکار بازسازی می شود . مغز شما ، اتصالات عصبی جدیدی را ایجاد می کند و اگر شما آنرا تقویت کنید ، بطور روزمره بهبود می یابد .

سن رشد کامل مغز 

یکی دیگر از کشف های شگفت انگیز اخیر این است که مغز شما بین ۳۰ تا ۴۰ سالگی به بلوغ کامل می رسد .
جمله قبل ، ممکن است که توجه شما را به خودش جذب کند و بخواهید بیشتر در مورد این موضوع بدانید . خب ، برای اطلاع بیشتر شما در این بخش از نمناک قصد داریم تا شما را با واقعیات جالبی از رشد مغز آشنا کنیم.
اگر شما به سن ۳۰ سالگی رسیده اید یا چند سال پیش آنرا گذرانده اید باید بدانید که ذهن شما در حال تکامل است . این تغییرات را متوجه خواهید شد .
خبر مبنی بر تکامل مغز در ۳۶ الی ۴۰ سالگی را چند ماه از طریق نشریات Science Daily و Journal of Neuroscience منتشر شد .
رشد مغز

دانستنی های جالب در مورد سن تکامل رشد مغز

تکامل رشد قشر بصری مغز در ۳۶ سالگی

قشر بصری در ۳۶ سالگی متوقف خواهد شد. گروهی از دانشمندان از دانشگاه McMaster در انتاریوی کانادا کشف کردند قشر بصری که مرکز پردازش تصویری در مغز انسان است در سن ۴۰ سالگی بطور کامل متوقف می شود.

قبل از این که این موضوع اثبات شود ، اعتقاد بر این بود که قشر بصری در سن ۵ یا ۶ ماهگی در انسان متوقف می شود و این کشف ناگهانی دانشمندان را شوکه کرد .
در اثبات این موضوع بافت مغز ۳۰ نفر بین ۲۰ تا ۸۰ سال توسط دانشگاه علوم اعصاب McMaster مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و آنها موارد زیر را کشف کردند .
فعالیت پروتئین های گلوتاماترگیک در افراد بین ۳۵ الی ۴۱ ساله به تکامل رسیده بود .
تا همین اواخر دانشمندان براین باور بودند که قشر بصری انسان طی الگویی با حیوانات هم خوانی دارد و به عبارتی دیگر در دوران کودکی به بلوغ می رسد و اثبات شد که این مورد تنها یک اشتباه بوده است و در ۳۶ سالگی به تکامل خواهد رسید .
رشد مغز

تکامل رشد قشا بصری مغز در ۳۶ سالگی

دیدگاه انسان نسبت به محیطی که در آن زندگی می کند در دوران کودکی توسعه پیدا می کند .
برخی از پروتئین ها، به ویژه پروتئین های GABAergic (گاما آمینوبوتیریک اسید) ، تا زمانی که دوران بلوغ به پایان برسد، به ۸۰٪ تکمیل فعالیت خود می رسد .
علاوه براین مهم است که ذکر کنیم باید توجه داشته باشید که در این نتایج بدست آمده تفاوتی بین خانم ها و آقایان وجود ندارد و همگی در این نتایج بدست آمده برابر هستند و هیچ فرقی ندارند و همان الگوی بلوغ را دنبال می کنند .
 
این کشف به چه معناست؟
قبل از اینکه متوجه شوید که این تکامل به چه معناست ، توصیه می کنیم که ابتدا به آنچه که در قشر بصری انجام می شود فکر کنید که در ادامه خواهید خواند :
قشر بصری اولیه ، پردازش اطلاعات دریافت شده توسط شبکیه چشم ( retina) است.هنگامی که در اینجا ، اطلاعات را به ۲۰ منطقه اختصاصی حل می کند و به ۲۸۰ میلیون نورون منتقل می کند و در آنها ذخیره می شود .
دکتر کاترین مورفی، مدیر تحقیق، توضیح می دهد که چیزی شبیه به این است می تواند باب تازه ای در زمینه درمانی برای مشکلات متعدد بینایی باشد.
 
یکی از آنها ، که ساده ترین آن تنبلی چشم می باشد :
این وضعیت که به عنوان آمبلیوپیا شناخته شده است ، به تاخیر در عملکرد چشم منجر می شود و بطور ۱۰۰% بینایی کودکان تکامل پیدا نمی کند .تاکنون محققان تصور میکردند که اگر اقدام به درمان این بیماری در ۷ تا ۹ سالگی نشود ، می تواند به یک مشکل تبدیل شود که راه برگشت ندارند .با این حال ، این وضعیت در حال حاضر می تواند در بزرگسالان ۳۰ ساله درمان شود .
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=11552

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0