خاصیت آپاندیس در بدن کشف شد
کار اصلی آپاندیس در بدن
ده ها سال مردم، آپاندیس را عضوی زائد و زیادی تلقی کرده اند. پزشکان تصور می کردند که آپاندیس هیچ فایده ای ندارد و جراحان مرتب آنها را درمی آوردند و مردم هم بدون آپاندیس مشکلی نداشتند.
دانشمندان سرانجام موفق شده اند کارکرد اصلی آپاندیس را دریابند تا عنوان «بی خاصیتی محض» از جلوی نامش پاک شود! حال سوال این است که آپاندیس واقعا به چه دردی می خورد؟ آپاندیس انسان چیز خاصی نیست و در حقیقت حتی اضافی است؛ دانشمندان می گویند که آپاندیس، پناهگاهی برای باکتری های سالم است.
آپاندیس به بدن کمک می کند تا بتواند در صورت بروز دیسانتری (اسهال خونی) و وبا، مسیر گوارشی را مجدد راه اندازی کند.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه دوک در کارولینای شمالی می گویند که بدن انسان، باکتری های سالم مورد نیاز در روده ها را در آپاندیس نگهداری می کند. دیسانتری و وبا باعث از بین رفتن باکتری های ضروری می شود. بنابراین اگر بدن نیاز داشته باشد تا مسیر گوارشی را دوباره احیا کند، از باکتری های موجود در آپاندیس استفاده خواهد کرد.
پروفسور بیل پارکر اما می گوید:«اگر آپاندیس ملتهب شود، نباید آن را به این دلیل که کارایی دارد حتما نگه داشت.»
یافته حاضر نتیجه چندین مطالعه بود که شامل تحقیق روی کوآلا هم می شد. گفتنی است کوآلا آپاندیس کشیده ای دارد که در چرخه گوارشی کوآلاها که مبتنی بر گیاه اکالیپتوس است، نقش به سزایی دارد.
نیکولاس وارداکسیس، دانشیار دپارتمان علوم پزشکی دانشگاه رویال ملبورن نیز با تئوری مطرح شده پیرامون کارکرد آپاندیس هم نظر است.