تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

دلیل و راه حل گوشه گیری همسرتان در ایام عید

دلیل و راه حل گوشه گیری همسرتان در ایام عید

از جمله رفتار هایی که به شدت در برخی آقایان مشاهده می شود گوشه گیری و انزوا است که یک همسر خوب قادر است تا از این اتفاق جلوگیری کند.

دلیل و راه حل گوشه گیری همسرتان در ایام عید

گوشه گیری همسران در عید یکی از اختلافات زندگی مشترک

یکی از اختلافاتی که زوجین در ایام عید ممکن است درگیر آن شوند این است که یکی از آنها منزوی و گوشه گیر باشد و موافق رفت و آمد و شرکت در جمع های خانوادگی نباشد و برعکس همسر او فردی به شدت اجتماعی و اهل معاشرت با اقوام باشد. در این صورت زوجین دچار مشکلاتی خواهند شد و استارت یک اختلاف بزرگ زناشویی در زمان عید و دید و بازدید، زده می شود. در این مطلب از نمناک به مشکلات گوشه گیری همسران در ایام عید پرداخته ایم پس با ما همراه شوید. 

مرد گوشه گیر، زن معاشرتی، یکی از مشکلات زوجین در ایام عید

اگر همسر شما فرد گوشه گیری است و دوست ندارد با اقوام خود و اقوام شما رفت و آمد کند اما شما به شدت اهل معاشرت و رفت و امد هستید و در خانواده ای بزرگ شده اید که رفت و آمد برایتان اهمیت دارد، زندگی با این فرد برای شما مشکل است و در زندگی با او دچار اختلافاتی خواهید شد زیرا یا باید تنهایی همه جا بروید و یا به کل قید تفریحات اجتماعی را بزنید که در هر صورت چنین شرایطی برایتان آزار دهنده خواهد بود. اما شما می توانید برای حل اختلافات راهکارهای زیر را به کار ببرید و با همسر گوشه گیر خود رفتار مناسبی داشته باشید.

راه حل مشکلات زناشویی

علت منزوی بودن همسرتان را بیابید

برای اینکه بدانید باید با همسر گوشه گیر و منزوی خود چه رفتاری داشته باشید، ابتدا باید به علت منزوی بودن همسرتان پی ببرید.

۱٫ ممکن است دلیل انزوای همسر شما، اضطراب هایی باشد که در جمع به سراغ او می آید. ممکن است او هنگام حضور در جمع ترس مورد قضاوت قرار گرفتن و مورد تمسخر دیگران قرار گرفتن را داشته باشد. این ترس ها ریشه در کودکی یا نوجوانی او دارد ، زمانی که او هنگام حضور در جمعی مورد تمسخر آنها قرار گرفته بود بنابراین به دلیل این تجربه دوست ندارد در جمع حاضر شود.

۲٫ ممکن است علت انزواطلبی همسر شما خسیس بودن و یا درآمد پایین او باشد. بدین معنی که او دوست ندارد با دیگران رفت و آمد کند چون نمی تواند از پس پذیرایی و مهمانی دادن به آنها بر آید و یا دوست ندارد پولش را خرج مهمانی به دیگران کند پس ترجیح می دهد به مهمانی نرود.

۳٫ ممکن است رفتار شما موجب انزوا طلبی همسرتان شود زیرا شما پس از بازگشت از مهمانی با میزبان چشم و هم چشمی می کنید و زندگی خود را با آنان مقایسه می کنید پس او ترجیح می دهد با کسی رفت و آمد نکند تا آرامش داشته باشد. 

با یکدیگر گفتگو کنید

اگر همسرتان گوشه گیر است و اهل معاشرت نیست در زمانی که به مهمانی دعوت نشده اید با حفظ خونسردی و در شرایط مناسب با او صحبت نمایید اما در گفتگو باید از سرزنش کردن، تحمیل عقاید، مقایسه کردن و تحقیر کردن یکدیگر بپرهیزید و گفتگویی درست و صحیح درباره عقایدتان داشته باشید تا بتوانید به یک نتیجه خوب دست یابید.

گفتگو با همسر

یکدیگر را درک کنید

اگر همسرتان تنها بودن با شما را کافی میداند، به او نشان دهید که شما به عقیده او احترام می گذارید پس در این زمان شکایت نکنید اینگونه همسر شما نیز برای جبران رفتار شما حتی اگر اهل معاشرت نیست، به برخی از مهمانی ها می آید و در جمع قرار می گیرد.

رفتار خود را تغییر دهید

گاهی همسر شما به این دلیل از معاشرت کردن بیزار است که شما پس از بازگشت از مهمانی رفتارهای زشتی از خود بروز می دهید و به شدت تحت تاثیر ظواهر دیگران قرار می گیرید و زندگی خود را با دیگران مقایسه می کنید و به چشم و هم چشمی با اقوام می پردازید، در این صورت همسر شما چاره ای به غیر از رفت و امد نکردن با دیگران پیدا نمی کند و ترجیح می دهد تنهایی را انتخاب کند تا رفتارهای زشت شما را بار دیگر تحمل کند.

نیامدن همسربه مهمانی

برای تغییر رفتار او تلاش نکنید

همسر منزوی و گوشه گیر شما نمی تواند به یکباره اهل رفات و آمد و معاشرت شود . شما باید با رفتارتان به تدریج او را اجتماعی کنید و یکباره از او نخواهید خود را تغییر دهد . شما بهتر است کمی هم خود را تغییر دهید و به جاهایی که حضورتان لازم نیست نروید و با همسرتان زمان هایی را به تنهایی بگذرانید. او را درک کنید تا بتوانید به تفاهم برسید.

به درمانگر مراجعه کنید

اگر اختلالاتی مانند افسردگی، اضطراب، وسواس و … روی روابط اجتماعی اثر بگذارد و فرد دوست نداشته باشد که با دیگران رابطه برقرار نماید ومعاشرت کند، در اینصورت فرد باید به روان پزشک مراجعه کند و با درمان دارویی یا غیردارویی آن اختلال ها، روابط و عملکرد اجتماعی خود را افزایش دهد. برای درمان اختلال های شخصیتی یا اصلاح الگوهای پایدار و قدیمی شخصیتی درمانی تخصصی و اغلب طولانی مدت لازم است.

علت گوشه گیری

آیا اجتماع گریزی اختلال محسوب می شود؟

اگر عدم برقراری ارتباطات اجتماعی تاثیر منفی روی زندگی و عملکرد فرد در حیطه های شغلی، تحصیلی، خانوادگی و اجتماعی بگذارد و در او احساس ناراحتی ایجاد کند ، اجتماع گریزی اختلال محسوب می شود. 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=65039

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0