راز خال قرمز روی پیشانی زنان هندی
حقایق جالب در مورد بیندی ، همان خال قرمز روی پیشانی زنان هندی
اصطلاح بیندی از زبان سانسکریت بیندو سرچشمه گرفته است و به معنای قطره، خال یا ذره ای کوچک است که در زبان فارسی معروف به خال هندو می باشد. این خال نقطه قرمز رنگی است که معمولا زنان هندو در مرکز پیشانی خود و میان ابروها قرار می دهند. بیندی معمولا به عنوان سیندور، پوتو، تیکا، تیلاکوم، تیلاک و کوم کوم شناخته می شود. در جنوب هندوستان دختران از بیندی استفاده می کنند در حالی که در دیگر مناطق هندوستان این کار، حق زن متاهل می باشد.
بیندی در آیین هندو با آجنا یا چاکرای چشم سوم ارتباط دارد، همچنین به عنوان نمادی مقدس از کیهان در حالت غیر مستقیم توصیف شده است. بیندی نقطه یا خال بر پیشانی است که در اطراف آن ماندالا ایجاد می شود و نمایانگر جهان است و از دو چشم جسمی استفاده می شود. درحالی که چشم سوم به سمت خدا متمرکز شده است، بنابراین خال قرمز نشانگر تکریم و همچنین یادآوری مداوم یاد خدا در مرکز افکار شخص می باشد.
یک بیندی سنتی به رنگ قرمز یا آلبالویی است و چنانچه در این بخش از سرگرمی نمناک می خوانید نوعی پودر ورمیلیون که به صورت ماهرانه توسط انگشت حلقه بر پیشانی فرد اعمال می شود و به صورت دایره کامل می باشد. بیندی در حال حاضر در تمام اشکال، اندازه و رنگ ها وجود دارد و تا حد زیادی به عنوان لوازم جانبی زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد. انواع متفاوت بیندی شامل بیندی قرمز سنتی، بیندی ماراتی، بیندی هندسی، بیندی عشایری، بیندی عمودی و بیندی نکاح می باشد.
آیا داشتن خال قرمز روی پیشانی (بیندی) اهمیت مذهبی دارد ؟
رنگ قرمز بیندی نماد شاکتی «الهه قدرت» است. کوم کوم در پیشانی دختران پس از ازدواج گذاشته می شود و نشانگر قدرت و آرزوی صلح است. این خال او را به عنوان یک فرد متاهل نشان داده و جایگاه خاص اجتماعی به او اعطا می کند.
زنی که به تازگی متاهل شده است در آستانه ورود به خانه جدید خود بیندی بر پیشانی دارد که نشانه سعادت، خوشبختی، خوشرویی، فرخندگی ازدواج و حرمت نهاد ازدواج می باشد. اما این خال قرمز روی پیشانی همیشه و همه جا و برای همه اقوام نشانه ی این نیست که آن زن متاهل است. همانطور که دیده اید در برخی از فیلم های سینمایی هندی حتی پسران نوجوان هم چنین خالی را روی پیشانی خود دارند. به همین دلیل است که گفته می شود این خال تنها علامت تاهل نیست، بله برخی از مردمان هند معتقدند چنین خالی موجب تمرکز فکری شخص شده، خوش شانسی می آورد و انسان را از شیاطین حفظ می کند.
از طرف دیگر برخی اقوام هم این خال قرمز را فقط مناسب پیشانی زنان متاهل می دانند و تنها آنها هستند که اجازه ی استفاده از بیندی را دارند. پس در واقع ایده ی استفاده از خال قرمز وسط دو ابرو در بین برخی مردم هندوستان مختص زنان متاهل است و در بین برخی دیگر اینگونه نیست.
در میان برخی اقوام بنگلادشی و هندی ، بیندی به عنوان ابزاری برای پرستش و عقل فرد برشمرده می شد، عقلی محکم که در تصمیم گیری صحیح کمک حال است تا بتواند به شجاعت و ایستادگی فرد در برابر چالش های زندگی کمک کند .
اعتقاد براین است که یک فرد قوی می تواند یک خانواده قوی و جامعه ای قدرتمند را تشکیل دهد، از طرفی رنگ قرمز نشانگر افتخار، عشق و سعادت است. در میان برخی اقوام، یک زن بیوه خال قرمزی ندارد زیرا گفته می شود او از سعادت زناشویی جدا شده است.
مزایای سلامتی بیندی چیست؟
• کاهش سردرد
• برطرف کردن مشکلات سینوسی
• بهبود بینایی
• پیشگیری از افسردگی
• بهبود شنوایی
• تسکین استرس، فشار چشم، خستگی و بی خواب
نکاتی جالب و خواندنی درباره بیندی :
جالب است بدانید که ناحیه میان ابرو چاکرای ششم به عنوان آجنا به معنای فرمان شناخته می شود. ظاهرا بخشی از مغز است که می تواند از طریق مدیتیشن، یوگا و سایر اعمال معنوی قدرتمند شده و مانند یک ماهیچه با تمرین فیزیکی قدرتمند تر شود.
بیندی ابزار زیبایی محبوبی میان زنان متاهل و دختران دانشگاهی می باشد زیرا نگاه قومی آنان چنین است. آنها لباس های فانتزی و رنگارنگی را برای مطابقت با بیندی می پوشند. بیندی مقرون به صرفه ترین اکسسوری در عرصه زیبایی زنان هندو است.