تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

راز قوی بودن در روزهای سخت

راز قوی بودن در روزهای سخت

اگر قوی بودن را یاد بگیرید می توانید با مشکلات مختلف در زندگی مقابله کنید و به راحتی از شرایط و روزهای سخت عبور کنید و زندگی بهتری داشته باشید.

راز قوی بودن در روزهای سخت

راه و روش های علمی موثر برای قوی بودن در روزهای سخت

زندگی همیشه یکنواخت نیست و گاه با چالش ها و مشکلات، انسان را غافلگیر می کند. این چالش های می تواند شامل بیماری، مشکلات اقتصادی و حتی اجتماعی نیز باشد.

اما نکته قابل اهمیت، نحوه برخورد با مشکلات و قوی بودن در روزهای سخت است. برخی از افراد چالش ها و سختی های زندگی را قبول کرده و با کنار آمدن با آنها به سادگی از دوران سخت زندگی عبور می کنند.

این افراد قوی بوده و واکنش مناسب در برابر مشکلات را می دانند اما عده ای دیگر دست روی دست گذاشته و از ترس بدتر نشدن مشکلات، هیچ اقدامی انجام نمی دهند. در این بخش از سبک زندگی نمناک راهکارهایی برای قوی شدن روحیه هنگام مواجه با مشکلات و سختی های زندگی را ارائه کرده ایم.

خارج از کنترل بودن برخی از شرایط را بپذیرید:

از نظر روانشناسان و اشخاصی که روزهای سختی را سپری کرده اند پذیرش واقعیت، اولین نکته برای رویارویی و قوی بودن در شرایط سخت است. البته گفتن آن ساده به نظر می رسد به همین دلیل پذیرش واقعیت آخرین مرحله رویارویی با غم و اندوه است. قبل از رسیدن به این مرحله، باید تمام احساسات مانند انکار، عصبانیت، چانه زنی و اندوه که همگی در رسیدن به مقبولیت نقش دارند را کنار بگذارید.

شرایط سخت

رفتار مثبتی داشته باشید:

همیشه زندگی آنطور که انتظار داریم سپری نمی شود اما عملکرد ما تاثیر مهمی در روند زندگی دارد. شاید داشتن رفتار مثبت، کلیشه ای به نظر برسد اما در مواجهه با روزهای سخت اهمیت زیادی دارد.

با رفتار مثبت، خود را در بهترین موقعیت ممکن قرار می دهید تا نه تنها از موقعیت های بد عبور کنید، بلکه ازخود فرد بهتری بسازید. در طول زندگی در مواجهه با مشکلات به خود یادآوری کنید که در انتهای مسیر راهی وجود دارد و از آن عبور خواهید کرد.

خلاقیت خود را بالا ببرید:

برخی مواقع نمی توانید کارهای زیادی برای تغییر وضعیت خود انجام دهید و فقط باید با آن کنار بیایید اما گاهی باید برای بهتر شدن اوضاع تلاش کنید. داشتن خلاقیت راه حل ساده ای نیست زیرا اگر این چنین بود وضعیت کنونی را تجربه نمی کردید. یک قدم به عقب برگردید تا راهی برای کمک به خود بیابید.

خلاقیت

از مشکلات بیاموزید:

مواجهه با مشکلات اجتناب ناپذیر است اما میزان یادگیری از مشکلات به خودتان بستگی دارد. وقتی در یک موقعیت ناخوشایند قرار می گیرید باید با نهایت دقت، تجزیه و تحلیل کنید تا مشکلات را با توجه به شرایط، به حداقل برسانید.

اوضاع را تغییر دهید:

بعد از شناسایی روشهای رهایی از سختی و مشکلات، باید تغییراتی در زندگی روزمره ایجاد کنید و اگر این تغیرات بلافاصله قابل اجرا است آن را انجام دهید زیرا هیچ کس نمی خواهد بیش از حد در میان وضعیت دشوار قرار بگیرد، در غیر این صورت آن را یادداشت نمائید تا در فرصت مناسب از آن استفاده کنید. اگر آنچه آموخته اید مستقیماً بر عملکرد شما تأثیر نگذارد، یادگیریتان بیهوده است.

سپاسگزاری کنید:

سپاسگزاری یعنی قدردانی از همه خوبی ها و نعمت های زندگی بجای تمرکز بر روی موارد منفی است، به همین دلیل باید بدانید در زندگی سپاسگزار چه هستید. سپاس گزاری ها و تجارب خود را در این زمینه بنویسید. یکی از تمرینات موثر این است که برای فردی که بیش از همه سپاسگزار او هستید، یادداشتی باذکر دلیل بنویسید و در تماس تلفنی برای او بخوانید.

سپاسگزاری

افراد خوب در کنار خود داشته باشید:

داشتن افراد با ویژگی های مناسب در اطراف خود یکی از مهم ترین کارهایی است که می توانید برای خودتان انجام دهید. با افراد دلسوز و صادق ارتباط بیشتری برقرار کنید، زیرا تعامل با این افراد باعث می شود روزهای بد، کمی بهتر به نظر برسند.

با خود مهربان باشید:

در دوران سخت زندگی باید بیشتر مراقب خود باشید. در پارک قدم بزنید، ورزش کنید یا یک کتاب شگفت انگیز بخوانید. مهم نیست چه کاری انجام می دهید، فقط باید ذهن و بدن شما آمادگی لازم برای مقابله با مشکلات را داشته باشد.

فراموش کنید:

اگر شخص دیگری مقصر وضعیت بد شما در حال حاضر باشد، طبیعتا نسبت به آن شخص خشم و کینه دارید اما همانطور که در نمناک میخوانید اگر او را ببخشید و آنچه اتفاق افتاده را بپذیرید، احساس بهتری خواهید داشت، زیرا اکنون می توانید به جای تمرکز روی احساسات منفی به آینده فکر کنید.

با فکردن مداوم به وضعیت ناخوشایند نمی توانید دوران سخت زندگی را به سادگی پشت سر بگذارید بلکه فقط اوضاع و احساس بدتری پیدا کرده و موجی از عصبانیت، ناامیدی و تردید را در ذهن خود ایجاد خواهید کرد.

فراموشی افکار منفی

از گذشته بیاموزید، در لحظه زندگی کنید، برای آینده آماده شوید:

یکی دیگر از توصیه های روانشناسان زندگی در لحظه است. زندگی در زمان حال اهمیت زیادی دارد. اگرچه نمی توان وانمود کرد که گذشته و آینده وجود ندارند، از گذشته بیاموزید اما در آن زندگی نکنید، درسهایی که می گیرید را به کار ببرید و برای آینده آماده شوید.

افکار منفی خود را بازسازی کنید:

شاید این مورد پیش پا افتاده به نظربرسد اما تغییر شکل افکار منفی در واقع یکی از بهترین راه های مقابله در روزهای سخت است، بنابراین به دنبال راهی برای تغییر شکل افکار منفی باشید.

از زندگی لذت ببرید:

اگر می خواهید در زمان های سخت همچنان قوی باشید، باید از زندگی لذت ببرید. در نظر نگرفتن لذتهای ساده و تمرکز بر روی اشتباهات و مشکلات زندگی روش خوبی نیست، برخی افراد تصور می کنند در اوضاع نابسامان نباید لبخند بزنند.

قوی بودن در زندگی

در صورت امکان ، به نیازمندان کمک کنید:

کمک به دیگران در غلبه بر شرایط سخت نه تنها برای روح بلکه برای حفظ قدرت خوب است. در حقیقت، مطالعات نشان می دهد کمک به دوستان، خانواده یا حتی غریبه ها می تواند تأثیر عوامل استرس زای روزانه را کاهش دهد و سلامت روان را بهبود بخشد.

نیازی به انجام کارهای بزرگ نیست زیرا کوچکترین اقدامات برای داشتن جهانی بهتر و قویتر بسیار کمک کننده است. در این بحران کنونی، بسیاری از افراد با انجام کارهای ساده مانند تهیه ماسک صورت برای دیگران یا رساندن غذا به افراد مسن روحیه خود را تقویت می کنند. حتی فقط ارسال یک ایمیل صمیمانه برای یک دوست تنها می تواند باعث بهبود روحیه و احساس بهتر شما شود.

هرگز از درخواست کمک نترسید:

درخواست کمک نکردن از دیگران به معنای قوی بودن نیست زیرا این موضوع کاملا برعکس است، گاهی اوقات نمی توان همه کارها را به تنهایی انجام داد. یکی از بهترین راه ها برای حفظ قدرت در روزگار سخت، مساعدت به دیگران و درخواست کمک در صورت نیاز است.

منبع : namnak.com
حتما بخوانید :
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=74321

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0