تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

راه آشتی با خانواده همسر بعد قطع رابطه

راه آشتی با خانواده همسر بعد قطع رابطه

قهر و آشتی در طول زندگی مشترک هر فردی وجود دارد و آشنایی با روش های آشتی با خانواده همسر می تواند از بروز کدورت طولانی مدت جلوگیری کند.

راه آشتی با خانواده همسر بعد قطع رابطه

از سرگیری رابطه با خانواده همسر بعد از قطع رابطه

قطع رابطه با خانواده همسر چاره ای کوتاه مدت برای کاهش اختلافات است اما تبعات و پیامدهای بسیاری دارد و اصلا توصیه نمی شود. بسیاری از زوج های جوان بعد از بروز مشکلات و اختلافات با خانواده همسر خود قطع رابطه می کنند اما بعد از گذشت زمان کوتاهی از کار خود و دور کردن همسرشان از خانواده پشیمان شده و در پی از سرگیری ارتباطات بر می آیند. گرچه ترمیم رابطه بعد از آسیب، امر ساده و آسانی نیست اما این کار عاقلانه به نظر می رسد چرا که پیوند عاطفی همسر شما با خانواده اش ناگسستنی است. در این بخش از خانواده پلاس نمناک به شما می گوییم بعد از سرگیری رابطه با خانواده همسر چگونه رفتار کنید و هوشمندانه از رابطه با خانواده همسر مراقبت نمایید.

خانواده همسر

چگونه با خانواده شوهر آشتی کنید؟

قهر با دیگران راهی برای فرار از مشکل است زیرا با قهر کردن مشکلات حل نمی شود، بلکه برای همیشه به قوت خود باقی می ماند و بوی این مشکلات مانند زباله متعفن شده همه زندگی مان را فرا خواهد گرفت پس به جای این که صورت مساله را پاک کنید به دنبال راه حل باشید.

ناراحتیتان را ابراز کنید:

ابتدا به دنبال راهی برای آشتی باشید. اینکه شما از چه روشی برای آشتی استفاده کنید بستگی به اخلاقیات خانواده همسرتان دارد ، اگر می دانید آنها منطقی با قضیه برخورد می کنند ، احساستان را درباره رفتار بدی که با شما شده، بدون دلخوری توضیح دهید و بگویید دوست داشتید چگونه با شما رفتار شود و درباره مشکلتان به طور کاملا قاطع، صریح و روشن، بدون کلی گویی و اغراق و در عین حال با ملایمت و بدون خشم، گفت وگو کنید تا مساله حل شود.

ببخشید و بگذرید:

اگر می دانید با بازگو نمودن مسائل وضع از آنچه هست بدتر می شود اصلا موضوع را کش ندهید. فراموش نکنید علت ناراحتی و رنجش تان هر چه بوده، اتفاق افتاده ؛ به تعبیری آبی است که ریخته شده و شما چاره ای جز پذیرش آن ندارید. با بخشش دیگری، اول از همه خودتان را از شر انرژی های منفی خلاص شده و با بخشش و گذشت اعتماد به نفس تان را بالا برده و با احساس مثبت و قوی برای آشتی کردن پیشقدم می شوید.هرگز با پیشقدم شدن برای آشتی شخصیت خود را کوچک نخواهید کرد. 

گذشت کردن

به دیگران هم حق بدهید:

توقعات و انتظارات خود را کم کنید  زیرا یکی از علت های اصلی قهرها بر آورده نشدن توقعات و انتظارات است. به دیگران هم به خاطر رفتارهایشان حق بدهید و با درک متقابل از علت رفتار آنها برای آشتی کردن پیش بروید.

اشتباهاتتان را بپذیرید:

اگر مقصر هستید، اشتباهاتتان را بپذیرید و احساس پشیمانی تان را ابراز کنید و برای جبران آن اقدام کنید. معذرت خواهی کردن، هدیه گرفتن، دعوت به یک رستوران و… باعث رفع ناراحتی ها می شود. 

رفتار با مادرشوهر

قطع رابطه با خانواده همسر امکان پذیر نیست

معمولاً قطع رابطه با خانواده همسر ممکن نیست زیرا آن ها عزیزان همسرتان هستند و قطع رابطه با این افراد تاثیر منفی بر روابطتان دارد.

  1. با حذف خانواده همسرتان بعد از مدتی شاهد گوشه نشینی، غم، افسردگی و نا امیدی همسرتان خواهید بود.
  2. حذف خانواده همسرتان تاثیری منفی بر فرزندان می گذارد زیرا فرزندانتان عاشق پدربزرگ، مادربزرگ، خاله/ عمه یا دایی/ عمو خودشان هستند. 
  3. همه همسران در طول زندگی مشترک با مسائلی روبرو می شوند که به تنهایی از عهده آن ها برنمی ایند و به پشتیبانی بزرگترها وخانواده  نیاز دارند. 

در موارد نادری، قطع رابطه با خانواده همسر به نفع شما، همسرتان و فرزندانتان است. مثلاً در صورتی که آن ها بزهکار باشند، درگیر اعتیاد باشند یا مشکلات اخلاقی جدی داشته باشند، شما نمی توانید خطر کنید و به معاشرت با آن ها ادامه بدهید.

اصول رابطه با خانواده همسر

چگونه از قهر با خانواده همسر جلوگیری کنیم؟

در بیشتر مواقع بهتر است به جای قطع رابطه مهارت هایی را برای ارتباط مؤثر با خانواده همسر و حفظ مرزها به شیوه ای که در این بخش از سبک زندگی نمناک خواهیم گفت ، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی یاد بگیرید.

باورهای قدیمی را کنار بگذارید:

برخی از افراد هنوز از روی شنیده ها و دیده ها یا فکرها و باورهای قدیمی شان، نگاه تعصب برانگیز و سوگیرانه نسبت به اقوام همسرشان دارند همین ذهنیت ها سبب می شود شما نسبت به رفتار آنها حساس تر باشید.این ذهنیت های از پیش تعیین شده را حذف کنید و افراد را بر اساس شخصیت و عملکردهایشان قضاوت کنید.

دیدارهای پی در پی، غیرضروری را حذف کنید:

دیدارهای پی در پی از مهم ترین عوامل بروز درگیری و اختلاف بین زوجین تنش و اختلاف با خانواده همسر است. 

دیدار های پی در پی

مرزها را مشخص کنید:

با همسرتان گفتگو کرده و مرزهایی را برای زندگی مشترکتان مشخص کنید. به اطرافیان بگویید بدون دعوت به خانه تان نیایند. با همسرتان در مورد الگوی رابطه با خانواده های طرفین از نظر میزان رفت و آمدها، برنامه زمان بندی ارتباطات، نحوه ارتباطات اقتصادی و… صحبت کنید. 

مکالمات تلفنی بیش از حد و طولانی نداشته باشید:

تماس های تلفنی زیاد و صحبت های طولانی مدت با اعضای خانواده  موضوع را به سمت گزارش دادن یا بازگو کردن مسائل روزمره و خصوصی زندگی به دیگری می کشاند  رازها برملا می شود. برملا شدن رازهای خصوصی زندگی نه تنها باعث احساس ایجاد ناامنی در همسر می شود، بلکه موجب این تصور اشتباه در ذهن او نیز می شود که همیشه فکر کند در تمامی تصمیم گیری های زندگی اش ردپایی از افکار خانواده همسرش وجود دارد. همین مساله کوچک و پیش افتاده باعث خواهد شد فرد به ناچار یا دچار اختلاف با خانواده همسر شود.

مکالمات تلفنی

سریع عکس العمل نشان ندهید:

برخی مواقع خانواده همسر اظهار نظر های بی قصد و غرض و دوستانه می دهند، در این زمان سریع عکس العمل نشان ندهید زیرا واکنش سریع ودر همان لحظه غیر از اینکه بی ادبی است ممکن است بیشتر باعث  درگیری کدورت و اختلاف با خانواده همسرشود.قبل از چنین واکنشی خیلی خوب به صحبت های طرف مقابل گوش کنید. به پیشنهادش فکر کنید و جمله ای مانند :«باشه حتما بهش فکر میکنم» را بگویید و بحث را تمام کنید. 

با پیشنهاداتشان موافقت کنید:

در حضور آنها با پیشنهادات خانواده همسر، موافقت کنید ولی اعلام کنید که تصمیم تان را بعد اعلام خواهید کرد. سپس نظر واقعی خود را به همسرتان بگویید و باهم تصمیم نهایی را بگیرید و توسط او تصمیم خود را به خانواده اش اعلام کنید.

برخورد خانواده همسر

در بحث ها شرکت نکنید:

برای جلوگیری از اختلافات در بحث های خانوادگی آنها شرکت نکنید و از اظهارنظر کردن جدا خودداری کنید.

انتظارات آنها را از خودتان بالا نبرید: 

مراقب کارهای تان باشید هرکاری که امروز انجام می دهید، چند ماه دیگر به عنوان وظیفه شما تلقی می شودو اگر آن کار را انجام ندهید آنها دلخور می شوند.

از وابستگی های شدید به خانواده بپرهیزید:

وابستگی های افراطی فکری، عاطفی و مالی به خانواده مشکل ساز است و باعث می شود زوجین برای برقراری رابطه با خانواده هایشان درصدد رقابت با یکدیگر برآیند.

کاهش وابستگی به خانواده شوهر

پرتوقعی را کنار بگذارید:

پرتوقعی و انتظارات رنگارنگ بی پایان عروس و داماد از خانواده های همسر مانعی بزرگ بر سر راه روابط سالم و مثبت است. پرتوقعی چیزی نیست جز سوءاستفاده از محبت و لطف دیگران؛ با مطالبه توقعات نابه جا، دیگران را مجبور می کنیم یا با پاسخ به توقعات نابه جا، ما را بپذیرند یا قطع رابطه و محبت و صمیمیت کنند.

انتقاد نکنید:

انتقادهای نابجا و نابخردانه یا بدکلامی از جمله رفتارهای نامطلوبی است که باعث کدورت، ناراحتی و دل چرکینی می شود. 

انتقادهای نابجا

کینه ها را کنار بگذارید:

کینه های پنهان یکی از مهم ترین عوامل در تیرگی روابط است زیرا کینه ها کاملا ناهشیار، رفتار و کلاممان را هدایت می کنند. اعتماد به نفس پایین و خودپنداره منفی عامل اصلی کینه ورزی است.

شما هم محبت کنید:

برخی از افراد عادت کرده اند همیشه محبت ببینند و خود را محق آن بدانند و هیچ گاه وظیفه خود نمی بینند که به دیگران محبت کنند یا از آنها بابت کارهایی که برایشان انجام می دهند تشکر و قدردانی کنند. بی شک چنین افرادی همیشه مطرود و منفور هستند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=60830

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0