تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
4

درمان آلزایمر به کمک نورهای چشمک زن

درمان آلزایمر به کمک نورهای چشمک زن

محققان در تحقیقات جدید خود توانستند از نورهای چشمک زن برای درمان آلزایمر کمک بگیرند.

درمان آلزایمر به کمک نورهای چشمک زن

نقش نورهای چشمک زن در درمان آلزایمر

بیماری آلزایمر یک ناهنجاری عصب شناختی است که در آن مرگ سلول های مغز موجب زوال حافظه و کاهش توانایی شناختی می شود. این بیماری نوعی از زوال عقل است که از حد ملایم آغاز شده و کم کم تشدید می یابد. تاکنون درمان های مختلفی برای بیماری آلزایمر کشف شده است که برخی از آنها تا حدودی موثر واقع شده اند .
شایع ترین علامت ابتلا به آلزایمر مشکل در به یادآوردن اطلاعاتی است که فرد اخیراً کسب نموده است . هیچ داروی خاصی برای درمان بیماری آلزایمر وجود ندارد، اما داروهایی وجود دارد که به کاهش علائم و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا کمک می نماید.
محققان در تحقیقات جدید خود توانستند از نورهای چشمک زن برای درمان آلزایمر کمک بگیرند. نورهای چشمک زن ظاهر زیبایی دارند، اما اگر این حالت در فرکانس خاصی انجام شود، شاید بتواند به درمان آلزایمر کمک کند.

به نقل از انگجت، گروهی از محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) از لامپ ال ای دی چشمک زن با نیروی ۴۰ هرتز برای درمان موش های مبتلا به آلزایمر استفاده کرده اند.

آن ها دریافتند موش هایی که در مراحل اولیه بیماری برای یک ساعت در معرض این نور قرار گرفته بودند، سطوح پروتئین بتاآمیلوئید مغز آن ها کاهش یافته بود.

درمان آلزایمر

نورهای چشمک زن به کمک درمان آلزایمر آمدند

تجمع این پروتئین در مغز باعث ایجاد پلاک هایی می شود که در عملکرد این ارگان اختلال وارد می کند.

علاوه بر آن، زمانی که این روش برای هفت روز روی موش هایی آزمایش شد که در مراحل پیشرفته تر بیماری قرار داشتند، به کاهش قابل توجه پلاک ها در مغز این حیوانات کمک کرد.

نورهای چشمک زن با تحریک نوسانات گاما بوجود می آیند که تصور می شود در افراد مبتلا به آلزایمر از کار افتاده است.

نوسانات گاما، سلول های ایمنی موسوم به میکروگلیا را که متورم شده و در بیماران آلزایمری از خود مواد شیمیایی سمی ترشح می کند، به حالت اولیه بازمی گرداند.

از آنجایی که مسئولیت میکروگلیا پاکسازی آمیلوئیدهاست، تبدیل آن ها به سلول های ایمنی کارا با شکل گیری پلاک مبارزه می کند.

البته باید توجه کرد که هنوز امکان استفاده از این روش در بیماران آلزایمری واقعی وجود نداشته و به آزمایشات بیشتر برای تاثیر طولانی مدت آن نیاز است.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=10711

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0