چه عواملی باعث هنگ کردن گوشی می شوند؟
چه عواملی باعث هنگ کردن گوشی می شوند؟
گوشی ها امروزه یکی از پرکاربردترین وسایل هر شخص در طول روز می باشد که طبق گفته به عنوان مغز دوم ما انسان ها شناخته می شوند چرا که ما تمام اطلاعاتمان را اعم از مخاطبین، ویدیوها، تصاویر و… را در آن ها ذخیره می کنیم. از این رو اهمیت این دستگاه ها بسیار زیاد است و باید از گوشی خود مراقبت به عمل آوریم تا آسیبی به آن و در ادامه به اطلاعاتمان وارد نشود.
از این رو ممکن است گاها احساس کنید که گوشی شما دارای هنگ های متعدد شده است و شما را از انجام سریع کارهای روزمره تان باز می دارد. اما علت اصلی آن چیست؟ چه عامل یا عواملی منجر به چنین اتفاقی شده اند؟ آیا می توان این عوامل را از بین برد؟
در پاسخ می توان این گونه گفت که برخی عوامل وجود دارند که به مرور باعث هنگ و کند شدن سرعت گوشی شما می شوند و ما در ادامه این مطلب از بخش تکنولوژی نمناک قصد داریم تا این عوامل را همراه با نحوه رفع آنها معرفی سازیم. همراه ما باشید.
عواملی که باعث هنگ کردن گوشی می شوند، عبارتند از ؛
- ویروسی شدن دستگاه
از مهم ترین عوامل که تا کنون هر یک از ما ممکن است با آنها روبرو شده باشیم، ویروسی شدن تلفن همراه می باشد که نتیجه آن Restart شدن ناخودآگاه گوشی، کند شدن میزان سرعت تلفن در تمامی بخش ها، عدم اجرای مناسب برنامه ها و… می باشد که به مرور همانند زنگ خطری برای کاربر می باشد و کاربر باید فورا برخی اقدامات را برای جلوگیری از این موضوع انجام دهد.
از مهم ترین کارها، می توان به نصب برنامه های ویروس کش معتبر و مجاز اشاره کرد که برای هر دیوایس لازم و ضروری است تا آنرا از خطرات احتمالی نجات دهد. برای مثال آنتی ویروس می تواند ویروس هایی که از طریق فایل ها گوناگون وارد دستگاه می شوند را از بین ببرند و یا حتی ویروس هایی که ممکن است در وب گردی به دستگاه منتقل شوند را نیز از بین ببرد.
بنابراین این برنامه ها برای هر دستگاه گوشی ضروری و مناسب هستند و شما تنها با جستجویی کوتاه می توانید مورد مناسبی را مطابق با سیستم عامل دستگاهتان دانلود و سپس نصب کنید.
در هنگام ویروسی شدن دستگاه اندرویدی چه کارهایی را باید انجام دهیم؟
- نصب خودکار ویروس در دستگاه
در بیشتر مواقع، ویروس ها بصورت خودکار بر روی حافظه داخلی دستگاه نصب می شوند و به مرور از بین بردن آنها کار آسانی نخواهد بود. در این شرایط بهتر است که ابتدا از مخاطبین و فایل های ضروری موجود در دستگاه یک نسخه پشتیبان تهیه کنید و سپس دستگاه را به حالت کارخانه یا اصطلاحا ” Reset ” کنید تا دستگاه به حالت اولیه خود باز گردد.
سپس می توانید مجددا فایل های پشتیبان گیری شده را نصب کنید و مجددا با خیالی راحت و آسوده استفاده نمایید.
چگونه ویروس های را بطور کامل از بین ببریم؟
-
پر شدن حافظه تلفن همراه
یکی از مهم ترین عوامل در کند شدن تلفن همراه هوشمند، می توان به پر شدن حافظه دستگاه اشاره کرد که به مرور می تواند سرعت گوشی را به میزان بسیار زیادی کاهش دهد. از این رو عقلانی ترین اقدام برای برطرف کردن این مشکل، حذف و پاک سازی فایل های اضافی در دستگاه می باشد که ما از آنها به هیچ وجه تاکنون استفاده نکرده ایم و تنها حافظه گوشی را پر کرده اند.
بنابراین اگر احساس می کنید که حافظه گوشی شما پر شده است، فورا شروع به خالی کردن آن نمایید تا بتوانید سرعت ابتدایی و بسیار سریع را به دستگاه خود هدیه دهید.