تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

مشاوره خانواده چه تاثیری بر زندگی دارد ؟

مشاوره خانواده چه تاثیری بر زندگی دارد ؟

مشاوره خانواده برای تمام خانواده هایی که دچار مشکلاتی هستند کاملاً ضروری و با اهمیت به شمار می آید تک تک اعضای خانواده جهت انجام مشاوره خانواده بایستی در این جلسات حضور داشته باشند

مشاوره خانواده چه تاثیری بر زندگی دارد ؟

مشاوره خانواده برای خانواده هایی که دچار مشکل هستند

 مشاوره خانواده برای تمام خانواده هایی که دچار مشکلاتی هستند کاملاً ضروری و با اهمیت است. بهتر است اعضای خانواده جهت انجام مشاوره خانواده در جلسات حضور داشته باشند. در واقع در جلسات مشاوره خانواده فرصتی برای تمامی اعضا فراهم می شود تا هر یک نظر خود را بیان کنند. انجام دادن مشاوره خانواده در عصر پیشبرد اطلاعات و ارتباطات می تواند به صورت غیر حضوری و در واقع در قالب مشاوره روانشناسی آنلاین صورت می گیرد.تاثیر جلسات مشاوره خانواده بر اعضا به صورت تدریجی و به آهستگی انجام می شود.

برای داشتن یک مشاوره موفق گاهی به موضوعاتی از قبیل درمان افسردگی یک از خانواده یا عصبانیت و خشم یکی دیگر از اعضا رسیدگی می شود. بهتر است اعضاء همگی در صحبت و پرسش و پاسخ که توسط متخصص روانشناسی مطرح می شود شرکت کنند و فعالیت پر شور و با حرارتی را داشته باشند. جلسات مشاوره معمولاً در زمان ها و ساعت مشخص و معینی برگزار می گردد، لذا حضور پیدا کردن در دفاتر مشاوره در سر ساعت از دیگر نکات و موارد مورد اهمیتی است که اشخاص باید آن را مد نظر خود قرار دهند.

مشاوره خانواده

مشاوره خانواده

انجام دادن مشاوره موفق 

مشاوره خانواده چه به صورت حضوری و یا چه به نحوه تلفنی و آنلاین از طریق شبکه اینترنت  صورت گیرد باید پاسخگوی نیازهای عاطفی و روانشناختی افراد باشد. معمولا  صورت پذیرفتن این سری از مشاوره ها توسط یک روانشناس خبره و اعضای خانواده با سنین مختلف  صورت گرفته و برگزار می شود. شروع به کار مشاوره خانواده به این صورت است که مشاور  حاضر در جلسه مشاوره درخواست کرده تا اعضا مشکلات خود را به هر نحوی که با آن درگیر هستند برای وی و دیگر اعضای حاضر در این محفل عنوان کرده و اعلام کنند. با درک کردن سخنان طرف مقابل روانشناس درمانی را برای او مشخص و تعیین می کند.

در یک جلسه مشاوره خانواده چه چیزهایی مطرح می گردد ؟ 

در واقع در هنگام شروع جلسه مشاوره خانواده عنوان ها و مسائل متعددی مورد گفتگو و بحث و بررسی از طرف شخص مشاور قرار می گیرد. که از جمله ی این موارد می توان به بروز مشکلات و دغدغه ها و همچنین نگرانی های بوجود آمده میان افراد خانواده اشاره کرد.
به عنوان مثال درگیری نوجوان با پدر یا مادر و یا حتی مشاوره ازدواج و آشنایی بیشتر زوجین با یکدیگر، صحبت و بحث جهت تربیت صحیح کودکان، مشاوره لازم به منظور پیشرفت تحصیلی فرزند و انجام مشاوره هایی برای نوجوانان خانواده و کسانی که که به تازگی در دوران بلوغ قرار دارند و با تغییرات خلق و خو و رفتارهای نابهنجار روبرو هستند اشاره کرد .
تقریباً جلسات مشاوره و روان درمانی برای هر معضل و بیماری که نیاز به درمان از طریق روانشناسان و روانپزشکان را داشته باشد تشکیل میگردد.
خانواده موفق
جلسات موثر در ارتباط اعضای خانه

نتیجه حاصله از جلسات مشاوره خانواده 

در نظر گرفتن این نکته بسیار مهم و حائز اهمیت است که  اگر جلسه مشاوره به صورت حضوری و یا به نحوی دیگر مثلاً اینترنتی و آنلاین و تلفنی برگزار گردد، بازده و نتیجه قابل قبول برای افراد خواهد داشت. به عنوان مثال یکی از اعضای خانواده که در جلسه مشاوره شرکت کرده است شخصی می باشد که دچار استرس و زودرنجی در محیط خانه و خانواده بوده است. درمان معین و موثری برایش در نظر گرفته می شود و راهکاری جهت از بین بردن این حس استرس و اضطراب ناخوشایند از طریق شخص مشاور به او گفته می شود. در واقع مراجعه کردن به مشاوره خانواده در گاهی اوقات بسیار لازم و ضروری است.

همچنین این نکته را نیز باید در نظر داشته باشید که مراجعه کردن اعضای خانواده به روانشناس بسیار مهم است؛ تنها خانواده هایی که دچار مشکلات و دعواهای خانوادگی میان اعضا شده اند گزینه یگانه، یکتا و منحصر به فرد برای مراجعه به روانشناس نیستند بلکه حتی توصیه شده است افرادی که در خانواده بسیار شاد و موفق هستند نیز به منظور پیشبرد این شادابی و طراوت بایستی به مشاوران خانواده جهت انجام مشاوره موفق و پربازده مراجعه کنند. لذا این کار علاوه بر آشنا شدن با روابط سازگار میان اشخاص در خانه به استحکام و دوام این رابطه عالی و پر نشاط در خانواده فرد کمک می کند و روز به روز به این شادابی می افزاید.

خانواده درمانی

درمان مشکلات اعضای خانواده

در صورتی که هر یک از اعضای خانواده به مشکل روحی و یا روانی خاصی دچار و مبتلا شده است میتواند تا با حضور و شرکت پیدا کردن در این جلسات مشاوره خانواده مشکل خود را به طور صریح واضح و گویا به شخص معالجه گر که در واقع مشاور او محسوب می شود عنوان کرده و بازگو کند. مشخصا مشاور این مسئله و موضوع را با دیگر اطرافیان ایشان در همان جلسه در اشتراک و ارتباط میگذارد تا همگی با کمک و راهنمایی های صورت گرفته از جانب مشاور به یک نتیجه و بازدهی مطلوب و مناسب دست پیدا کنند.
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=71080

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0