تاریخ : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024
1

آب قلیایی چیست و چرا ژاپنی ها اینقدر مصرف می کنند؟

آب قلیایی چیست و چرا ژاپنی ها اینقدر مصرف می کنند؟

تحقیقات اخیر نشان داده است ملت ژاپن درجهان نسبت به ملل دیگر زندگی طولانی تری دارند که یکی از علل اصلی عمر طولانی آن ها استفاده از آب قلیایی است.

آب قلیایی چیست و چرا ژاپنی ها اینقدر مصرف می کنند؟

آب قلیایی سلول های سرطانی راازبین می برند

براساس آخرین آمارملت ژاپن درجهان نسبت به ملل دیگرزندگی طولانی تری دارندکه یکی از علل اصلی انگیزه افراد دراستفاده از آب قلیایی است.اعتقاد براین است که آب قلیایی متابولیسم را بالا می برد وبه عضوها برای ازبین رفتن سموم کمک می کندکه برای کشتن سلول های سرطانی عالی است . همانطور که می دانید بدن ما ۸۰% از آب تشکیل شده به همین دلیل اگرمی خواهید دروضعیت سلامت باشیدسطح پ هاش موجود در این مایه حیات باید قلیایی باشد یعنی سطح پ هاش باید بالاتر از ۷باشد چون پایین تراز ۷وضعیت اسیدی رانشان میدهد.

چرا آب قلیایی برای بدن مفید است

غذاهای ناسالم ورژیم نامناسبی که داریم بدن را اسیدی می کند که برای سلامتی جسم و حتی روح اصلا مناسب نیست . علت اصلی اسیدی شدن بدن:
مصرف الکل
قهوه
نمک
 آب قلیایی
 فواید و مضرات آب قلیایی 
شکرتصفیه نشده
غذاهای چرب
کمبودویتامین ومواد معدنی است .
ازنشانه های اصلی اسیدی بودن بدن ضعف سیستم ایمنی بدن شکم درد ،سردردهای همیشگی ،و…است . اما بعد از آنچه گفتیم بهتر بدانیم آب قلیایی یا همان یکی از رازهای طول عمر و سلامت ژاپنی ها چیست و چطور تهیه می شود ؟

آب قلیایی چیست

آب قلیایی آب با pH بالا است، به این معنی است که از آب، قلیایی تر و کمتر اسیدی است. pH خنثی ۷ است، هر ماده ای که PH آن بالاتر از ۷ باشد، قلیایی محسوب می شود، در حالی که هر ماده ای که PH زیر عدد ۷ دارد، اسیدی است. pH آب را می توان با اضافه کردن مواد به آن تغییر داد، و آن را اسیدی تر یا قلیایی تر کرد. با نوشیدن آب قلیایی، شما می توانید بدن خود را قلیایی کنید، و PH آن را به حالت تعادل برگردانید تا از مشکلات مرتبط با اسیدی بودن بدن دور بمانید.

آب قلیایی

خواص آب قلیایی و طرز تهیه آن در خانه

خواص و فواید آب قلیایی برای بدن چیست

افرادی که بدن آن ها حالت اسیدیته بالایی دارد معمولا کمتر از افرادی که بدن آن ها در حالت تعادل قرار دارد احساس سلامتی می کنند. اغلب، داشتن یک بدن اسیدی مربوط به انتخاب شیوه زندگی خاص است که می تواند با تغییر در رژیم غذایی و روش زندگی اصلاح شود. شما می توانید سطح pH بدن خود را با خرید نوار تورنسل و استفاده از آن برای تست بزاق یا ادرار بسنجید. اگر آزمون pH نشان می دهد که ادرار یا بزاق شما بسیار اسیدی است، نوشیدن آب قلیایی یک انتخاب مناسب است.

از فواید این آب می توان به :

دهیدراسیون (آب گیری) در ورزشکاران

افزایش سلامت کبد

افزایش سلامت کلیه اشاره کرد . اما آیا می توان در خانه این آب را تهیه کرد ؟ اگر پاسخ مثبت است چگونه ؟

طرز تهیه آب قلیایی در خانه

طرز تهیه آب قلیایی در خانه به دو روش انجام می شود که در ادامه توضیح خواهیم داد.
طرز تهیه آب قلیایی با استفاده از لیمو :
یک پارچ بزرگ را با آب تمیز پر کنید. یک لیمو را به هشت تکه تقسیم و تکه ها را درون آب بریزید ، به یاد داشته باشید که نیاز به فشار برای خروج آب از لیمو نیست تنها کافیست آن ها را درون پارچ آب بریزید و سپس اجازه دهید که لیمو به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در دمای اتاق در آب خیس بخورد.

طرز تهیه آب قلیایی در خانه با استفاده از جوش شیرین

قبل از هر چیزی باید خاطر نشان کنیم که از آن جایی که جوش شیرین میزان سدیم بالایی دارد، افرادی که دارای رژیم غذایی کم سدیم سخت هستند نباید از این روش استفاده کنند. اما چطور با جوش شیرین آب قلیایی درست کنیم ؟
آب قلیایی
 فواید آب قلیایی در از بین بردن سلول های سرطانی
برای آب کردن جوش شیرین، یک هشتم قاشق چای خوری جوش شیرین را درون یک شیشه ۸ اونس از آب تمیز کاملا حل کنید و سپس مخلوط را تا زمانی که دیگر هیچ ذره ای از پودر یا کریستال شناور در آب نمی بینید هم بزنید، و سپس آن را سر بکشید.

آب قلیایی را چه موقعی از روز مصرف کنیم

براساس گفته ی متخصصان آب قلیایی باید قبل یا بعد از وعده های غذایی نوشیده شود ، در نکات تکمیلی اشاره شده است که زمان مناسب مصرف این آب ۳۰ دقیقه قبل از غذا، یا دو ساعت بعد از غذا است و آن به این منظورکه بدون تداخل با فرآیندهای گوارشی بدن که نیازمند محیط اسیدی می باشند اثر گذار باشد.

آب قلیایی

دانستنی هایی مفید درباره آب قلیایی 

عوارض مصرف زیاد آب قلیایی

عوارض مصرف زیاد آب قلیایی و تاثیرات منفی آن روی افرادی که برای مصرف این آب مناسب نیستند:
عوارض جانبی ممکن است شامل:
سردرد
آب قلیایی
مضرات آب قلیایی
درد عضلات
خستگی
خواب آلودگی و آب ریزش بینی باشند.
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=11990

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0