تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

کار اصلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی چیست؟

کار اصلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی چیست؟

متخصص تغذیه و رژیم غذایی متخصصانی هستند که مختص به وضعیت بیمار رژیم غذایی مناسب و سالم را تنظیم می کنند البته تفاوت اندکی میان این دو وجود دارد.

کار اصلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی چیست؟

کار اصلی متخصص تغذیه و دلیل مراجعه به متخصص رژیم درمانی 

متخصصان تغذیه و رژیم غذایی متخصصان سلامت هستند که رژیم های غذایی را برای افراد تنظیم می کنند . آموزش بیماران در مورد تغذیه سالم یک وظیفه اصلی و همچنین آگاهی از تحولات پزشکی و تغذیه است. با این حال، بین رژیم های غذایی و تغذیه تفاوت وجود دارد:

رژیم های غذایی در مدیریت مواد غذایی متمرکز هستند، در حالی که تغذیه بر ارتقاء سلامت از طریق غذای سالم متمرکز است. 

معنی تغذیه و رژیم غذایی 

متخصصان رژیم غذایی:
آنها برنامه ریزی و نظارت بر رژیم غذایی بیماران (با شرایط پزشکی مانند دیابت، آلرژی غذایی، اختلالات گوارشی و روده و غیره) در بیمارستان ها، کلینیک ها، مراکز درمانی، مراکز ورزشی یا کلینیک های شخصی خود را دارند. چنانچه در ادامه ی این بخش از سلامت نمناک بیشتر خواهیم گفت متخصصان رژیم غذایی وظیفه دارند عادات غذایی مناسب و همچنین اصلاح عادات غذایی را در نظر بگیرند، ضمن اینکه این موارد را نیز باید در نظر بگیرند:سلامتی، سبک زندگی، سن، آلرژی های احتمالی و ترجیحات غذایی. 
متخصصان تغذیه:
آنها نمی توانند رژیم هایی را برای بیماران دارای مشکلات پزشکی برنامه ریزی کنند. با این حال با توصیه در مورد سلامتی و انتخاب مواد غذایی به مردم کمک می کنند تا سلامت بیشتری کسب کنند. تخصص آنها در تغذیه، بهداشت عمومی، بهداشت جامعه و آموزش عالی مربوط به تغذیه است. متخصصان تغذیه می توانند به عنوان مشاوران و مشاوران تغذیه، مسئول ارتقاء سلامت، مسئول توسعه جامعه، هماهنگ کننده های کیفیت و تغذیه، فن آوران مواد غذایی و غیره فعالیت کنند.
متخصص تغذیه

متخصص تغذیه چه کارهایی را انجام می دهد؟ 

به عنوان یک متخصص تغذیه، شما به طور معمول به صورت یک نفره با مخاطبان کار می کنید تا طرحی را برای بهبود سلامتی آنها از طریق غذا تهیه کنید. وقتی برای اولین بار با مخاطب خود ملاقات می کنید، نه تنها رژیم غذایی فعلی آنها، بلکه سبک زندگی کلی آنها از جمله ورزش، عادات خواب و همچنین اگر با یک اختلال یا بیماری روبرو هستند، را ارزیابی می کنید.به آنها کمک کنید تا اهداف واقع بینانه را تعیین کرده و طرحی را برای رفع نیازهای فردی خود تدوین کنند. کارهایی که روزانه انجام می دهند بسته به کار دقیق و مکانی که در آن کار می کنند متفاوت خواهد بود، اما ممکن است اقدامات معمولی شامل موارد زیر باشد:
  • انجام ارزیابی های بهداشتی بر روی مراجعین در اولین ملاقات
  • بحث در مورد اهداف کوتاه مدت و بلند مدت و کمک به تعیین انتظارات واقع بینانه
  • تدوین برنامه های غذایی برای رسیدن به اهداف بهداشتی ، تغذیه ای و وزنی
  • به بیماران کمک می کند تا بفهمند کدام غذاها، مواد مغذی مورد نیاز آنها را تأمین می کند
  • تهیه منوها، دستور العمل ها و پشتیبانی از برنامه ریزی غذا برای مخاطبان
  • نظارت بر روند درمان بیمار در طول زمان و پیگیری پیشرفت آنها
  • پشتیبانی و ایجاد انگیزه برای بیمار در هنگام عادت به سبک زندگی جدید
  • تنظیم برنامه های تغذیه ای در صورت نیاز 
نقش یک متخصص تغذیه چیست؟ 
تغذیه مناسب برای زندگی سالم و تندرست کلی ضروری است. یک متخصص تغذیه با ارزیابی رژیم غذایی و ارائه توصیه های شخصی برای شما می تواند در سلامت شما نقش مهمی داشته باشد. براساس اهداف سلامتی یا نیازهای بهداشتی شما، متخصص تغذیه می تواند توصیه هایی را انجام داده و برنامه های غذایی را در کنار هم قرار دهد. متخصصان تغذیه در بسیاری از زمینه ها، از جمله بیمارستان ها ، مدارس، بخش های بهداشتی و اماکن خصوصی فعالیت می کنند. 
عملکردهای تغذیه ای 
آگاهی از آخرین روند رژیم غذایی دشوار است. اگر سعی در کاهش وزن یا ایجاد عادات غذایی سالم دارید، یک متخصص تغذیه می تواند در مورد چگونگی دستیابی ایمن و مؤثر به اهدافتان شما را راهنمایی کند. متخصصان تغذیه،برنامه های غذایی را تهیه می کنند، در مورد کنترل سهم غذایی آموزش می دهند و صلاحیت آن را دارند که رژیم های غذایی خاصی را برای درمان یا پیشگیری از بیماری ها مانند بیماری های قلبی و دیابت تجویز کنند.
عملکرد تغذیه ای  
متخصصان تغذیه بالینی
 
متخصصان تغذیه بالینی در مراکز پزشکی مانند بیمارستان ها، مطب پزشکان و کلینیک ها فعالیت می کنند. این متخصصان تغذیه وظیفه ارائه رژیم درمانی را دارند، روشی که برای درمان بیماری ها با اختصاص دادن رژیم به طور خاص مورد استفاده قرار می گیرد. متخصصان تغذیه بالینی با توجه به شرایط پزشکی خود با پزشکان و سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی همکاری می کنند تا برنامه های غذایی را تهیه کنند که مقدار مناسب مواد مغذی را برای بیماران فراهم کند. وظایف آنها ممکن است شامل تهیه وعده های غذایی برای تغذیه یا برگزاری کلاس های آموزش تغذیه برای افرادی باشد که دارای شرایط پزشکی هستند. 
متخصصان تغذیه
متخصصان تغذیه در کافه های مدرسه، رستوران ها و سایر مراکز غذایی در مقیاس بزرگ فعالیت می کنند. پیروی از سیاست های دولت معمولاً یک مؤلفه مهم برای این موقعیت است. در مورد اندازه بخش ها، گزینه های گروه غذایی و سلب مسئولیت های منو باید دستورالعمل های ویژه را دنبال کرد. ممیزی ها و بازرسی های معمول انجام می شود تا اطمینان حاصل شود که کارکنان و مدیران آشپزخانه مطابق با استانداردهای نظارتی فعالیت می کنند. همچنین متخصصان تغذیه خدمات غذایی توصیه هایی را برای رسیدگی به نگرانی های ویژه در مورد رژیم ها و آلرژی های غذایی ارائه می دهند.
 متخصصان تغذیه ورزشی 
یک متخصص تغذیه ورزشی برای اطمینان از عملکرد بهتر ورزشی با ورزشکاران و مربیان همکاری می کند و برنامه های فردی بر اساس نیازهای غذایی هر ورزشکار تهیه می شود. یک متخصص تغذیه ورزشی همچنین برای جلوگیری از آسیب دیدگی و کمک به بهبودی ورزشکاران با مربیان ورزش همکاری می کند. زمان بندی مصرف مواد مغذی و مکمل های مناسب برای تمرینات، جلسات تمرین و بازی ها مهم هستند. متخصصان تغذیه ورزشی در دبیرستان ها، دانشگاه ها یا سازمان های حرفه ای فعالیت می کنند. ورزشکاران انفرادی همچنین ممکن است در ایام تعطیلات نیز، متخصصان تغذیه ورزشی را استخدام کنند.
متخصص تغذیه ورزشی 
انتخاب یک متخصص تغذیه واجد شرایط 
اصطلاح “متخصص تغذیه” تضمین نمی کند که شما با یک متخصص معتبر و دارای مجوز کار می کنید. فرد می تواند ادعا کند که متخصص تغذیه است حتی اگر هیچ تجربه تحصیلی یا بالینی در این زمینه نداشته باشد. برای اطمینان از کار با یک متخصص واجد شرایط، به دنبال یک متخصص تغذیه با مدرک ثبت شده باشید. این متخصصان حداقل یک مدرک لیسانس را که توسط دانشکده رژیم غذایی و تغذیه تأیید شده اند، گذرانده اند. یک برنامه تمرین نظارت شده را به پایان رسانده و امتحان ورودی ملی را گذرانده است. متخصصان رژیم های غذایی ثبت نام شده ممکن است از اصطلاح متخصص تغذیه استفاده کنند، اما یک متخصص تغذیه بدون این صلاحیت ها ممکن است از عنوان یک متخصص تغذیه ثبت شده، که پس از نام شخص مشخص شده است، استفاده نکند.
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=75552

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0