تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

چی شد که خودخواه شدم ؟

چی شد که خودخواه شدم ؟

خودخواهی و خود بزرگ بینی مشکلی است شخصیتی که به واسطه وجود برخی از خصلت ها در ذات افراد پدیدار می شود ، با شناخت این خصلت ها می توان علت خودخواه بودن افراد را دریافت.

چی شد که خودخواه شدم ؟

۶ رفتاری که باعث خودخواهی افراد می شود

افراد خودخواه به طور کل کسانی هستند که میل سیری ناپذیری برای نشان دادن خودشان به دیگران دارند و همیشه دوست دارند که همه به آنها اهمیت دهند. خودخواهی در مقابل تواضع است. آیا همچین نگرشی خوب است با خیر؟ خیر همچنین نگرشی خوب نمی باشد.

صفاتی که دیگران به افراد خود خواه می دهند اغلب شامل:متکبر، متظاهر، سرافراز، خودمحور و… می باشد.

اکثر آن زمانی که شما با افراد خودخواه گفتگو می کنید، همیشه سعی و تلاش آنها در این است که حق را به خود نسبت دهند و دوست دارند که همیشه موفقیت، حق، سربلندی و افتخار به آنها نسبت داده شود.

توصیف رفتارهای افراد خودخواه شبیه رفتار افراد خودشیفته می باشد. در این مقاله ما در مورد ۶ رفتار که باعث خودخواهی آنها می شود را ذکر می کنیم.

خود خواهی

نداشتن عزت نفس و خود خواهی

علت و ریشه های اصلی خودخواهی در زنان و مردان

۱٫ فقدان عزت نفس : نکته جالب اینجاست که افراد خودخواه اکثرا یک تصویر مثبت از خودشان ندارند. آنها بیشتر در سعی و تلاش می باشند که شخصیت واقعی خود را استتار کنند و شخصیت کاذبی را از خود جلوه دهند.

اعتماد به نفس پایین چیزی نیست که بشود به آن خندید. اعتماد به نفس پایین یکی از علل اصلی اضطراب، افسردگی و برخی دیگر از مشکلات و اختلالات روانی می باشد. اگر افراد خودخواه از مشکل رنج ببرند، در میابند که بهتر است خطای خود را بپذیرند و کمی انسان باشند.

۲٫ الگوهای فکری خود بزرگ بینی: داشتن انتظارات بالای هر شخص از خودش، یک قاب سالم و مولد از ذهنش می باشد. با این حال صرف زمان زیادی برای فکر کردن در مورد اینکه چگونه چیزهایی که می خواهیم امکان پذیر خواهند شد، خوب نمی باشد. داشتن فکرهای اغراق آمیز در واقع یک اختلال روانی شناخته شده و به عنوان جنون در جامعه بشری امروز از آن یاد می شود. افراد خودخواه در این موضوع نیز دارای درجات مختلفی می باشند.

۳٫ میل شدید برای اغراق بیش از حد و نمایش چیزهایی که ندارند: همانطور که گفته شد، افراد خود خواه یک میل سیری ناپذیر برای نشان دادن خودشان به دیگران به هر قیمتی دارند. آنها برای این کار، از اغراق های بیش از حدی استفاده می کنند و از چیزهایی که ندارند سخن می گویند.

۴٫ برخورداری از هاله برتر: در تعریف رفتارهای خودخواهانه می شود گفت که آنها دارای باورهای غیر قابل باور می باشند. در واقع آنها فکر می کنند که جذاب ترین، هوشمند ترین و منطقی ترین افراد بر روی این کره خاکی می باشند و به جز خودشان به هیچکس اعتمادی نمی کنند و برای سخنان دیگران به هر حال یک نقض می گویند.

رفتار افراد خودخواه

افراد خود خواه به دنبال جلب توجه دیگران هستند

۵٫ نیازمند به توجه دیگران : وقتی موضوع یک بحث، آنها را شامل شود به هیچ وجه خود را در آن شریک نمی کنند مگر اینکه بتوانند تغییری در آن موضوع دهند که آنها را شامل شود. در این صورت در آخر بحث تمام نکات مثبت حتما و باید به آنها ختم بشود.

۶٫ نیاز به احساس کنترل : جای تعجب دارد که همه ی افراد خودخواه به این باور رسیده اند که راهی که آنها می روند همیشه بهترین راه است و غیر از آن، راه دیگری برای رسیدن به موفقیت که تنها برای آنها به وجود آمده و تنها آنها به آن خواهند رسید، راهی نیست و اگر هم باشد چنان جلوه می دهند که انگار نیست.

اگر کسی به دانسته های آنها احترام نگذارد و در پی راه آنها قدم نگذارد، آنها به شدت خشمگین می شوند و شروع به فریاد زدن به آنها می کنند و به عبارتی از کنترل خارج می شوند.

چنین نگرش و رفتاری در هر شخص، مشخص می کند که خودخواه است یا خیر. در جهان امروز، این یک باور درست و حقیقی است که اگر کارهای فردی و تکی به کارهای دسته جمعی و گروهی تبدیل شود، نتیجه بهتری خواهد داشت و آن کارها به جای اینکه چندین سال طول بکشند تا به اتمام برسند، در طی چند ماه و یا کمتر در یک گروه به نتیجه می رسند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=58996

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0