کاشت مو روشی برای رفع طاسی به صورت کاملا طبیعی و به دست اوردن زیبایی و اعتماد به نفس است. کاشت مو یک عمل زیبایی بدون بیهوشی است. برای کسی که تصمیم به کاشت مو می گیرد این سوال پیش می آید که آیا سن مناسبی برای کاشت دارم یا نه؟
جنسیت عامل مهمی در تصمیم گیری برای انتخاب نوع درمان است. برای مثال اگر پزشک تشخیص دهد که با توجه به علل ریزش مو و بیماری یک خانم نیاز به کاشت مو دارد سن اهمیتی نخواهد داشت و به احتمال بسیار زیادی نتیجه کاشت موفقیت آمیز خواهد بود.
اما برای آقایان موضوع متفاوت است. در آقایان نه تنها علت ریزش مو بلکه سن نیز عامل مهمی در انتخاب نوع درمان است و ممکن است پزشک کاشت مو را پیشنهاد نکند.
قبل از هرچیز باید علت ریزش مو کشف شود. ممکن است به علت کمبود برخی ویتامین ها یا برخی بیماری های خاص یا حتی مصرف برخی داروها موهای سر شروع به ریزش کنند. استرس، عوامل هورمونی و … نیز باعث ریزش مو می شوند.
ریزش موی برخی افراد ارثی است که منجر به طاسی می شود. این موضوع باعث افسردگی و کاهش اعتماد به نفس در اکثر افراد می شود.
بسیاری تصور دارند پیشگیری بهتر از درمان است و با شروع ریزش و قبل از طاسی تصمیم به کاشت میگیرند. بسیاری نیز در سن پایین علاقه به کاشت مو دارند اما آیا این کار درست است؟
مولفه های مهم برای کاشت مو
کاشت مو برای افرادی انجام می شود که ریزش موی آنها الگوی خاصی داشته و پس از گذشت مدتی سر فرد دچار طاسی می شود. پس برای پزشک سه مولفه الگوی ریزش، مدت زمانی که ریزش شروع شده و میزان طاسی سر مهم است تا بتواند بهترین روش کاشت مو را انتخاب کرده و عمل کاشت را انجام دهد.
بهترین سن برای کاشت مو
در افراد زیر بیست سال به راحتی نمی توان به الگوی ریزش مو پی برد به همین دلیل پزشکان برای افراد زیر بیست سال کاشت مو انجام نمی دهند.
پس هرچقدر کاشت مو در سنین بالاتری انجام شود نتایج بهتر خواهد بود. زیرا ممکن است فرد هنوز فاز ریزش موی خود را به اتمام نرسانده باشد و با کاشت مو نه تنها موهای جدید نیز ریزش پیدا کرده، بانک مو تضعیف شده و حتی ممکن است خطی که برای برداشت مو در سر ایجاد می شود دیده شود و از زیبایی سر بکاهد.
در افراد بین ۲۰ تا ۳۰ سال نیز احتمال تغییرات هورمونی و ریزش دوباره موها وجود دارد. از نظر متخصصان بهترین سن برای کاشت مو بین ۳۰ تا ۶۰ سال است با این حال با تشخیص پزشک برای سایر سنین نیز کاشت مو انجام می شود.
بهترین روش کاشت مو برای هر سنی چیست؟
در روش های مختلفی که وجود دارد سن عامل مهمی نیست بلکه شرایط فرد و بانک مو عامل تاثیرگذار در انتخاب روش است. در بخشی از مقاله بهترین روش کاشت مو کلینیک صدف می خوانیم “واقعیت این است که بهترین روش کاشت مو برای همه افراد یکسان نیست. در واقع بهترین روش کاشت مو بر اساس شرایط حال حاضر موهای هر فرد تعیین می شود. بنابراین بهترین روش کاشت مو روشی است که بیشترین سازگاری را با نیازها و شرایط شما داشته باشد. به طور مثال اگر بیماری خاصی داشته باشید ممکن است برخی روش ها برای شما مناسب نباشد. “
آیا استثنا در محدودیت سنی کاشت وجود دارد؟
برای مثال ممکن است کودکی بالای ۶ سال یا یک نوجوان زیر ۲۰ سال دچار ریزش مو یا طاسی شود. اگر پزشک علت ریزش را تشخیص داده و صلاح ببیند برای این سنین نیز کاشت مو انجام می شود. از طرفی دیگر برای افراد بالای ۶۰ سال نیز کاشت مو انجام می شود. در واقع همه چیز به تشخیص و نظر پزشک متخصص بستگی دارد ولی اصولا اگر فرد به سایر روش های درمانی جواب ندهد در این محدوده های سنی ، کاشت مو انجام می شود.
کاشت مو در سنین بسیار پایین یا بسیار بالا تضمین نتیجه خوب را دارد؟
تشخیص نتیجه بر عهده پزشک متخصص است و در واقع این پزشک است که باید تضمین دهید آیا کاشت نتیجه می دهد یا خیر! شرایط کاشت مو اقساطی درکلینیک صدف وجود دارد به طوری که این کلینیک تمام فعالیت های خود را با ضمانت انجام می دهد. هر گونه اشتباه یا کوتاهی که از طرف پرسنل و پزشکان سر زده باشد به طور کامل جبران شده و این ضمانت محدودیت زمانی ندارد. این ضمانت به پشتوانه بیمه ایران انجام می شود. در بیمه نامه روش کاشت، شماره بیمه گر و بیمه، نام و شماره پرونده درج خواهد شد. این بیمه نامه تنها با ارائه کارت ملی از طرف متقاضی و پس از ۱۴ روز صادر می شود..
نتیجه گیری
با توجه به این مقاله متوجه شدیم سن، جنسیت و الگوی ریزش مو اهمیت بسیاری در نتیجه گرفتن از عمل کاشت مو دارد.
بهترین و خلاصه ترین تعریف درباره اهمیت سن در کاشت مو از سایت کلینیک صدف است که در مقاله ای تخصصی توضیح می دهد” افراد جوانی که کمتر از ۲۵ سال سن دارند، به این دلیل که طرح ریزش موی آن ها معلوم نیست کاندید خوبی برای این عمل نیستند؛ مگر در موارد استثنایی. افرادی که در پشت سر یا کناره سر موی کافی ندارند هم کاندیدای خوبی برای این عمل نیستند. همچنین افرادی که دارای بیماری های التهابی در سر بوده یا به بیماری های خودایمنی مبتلا هستند و درمان دارویی می شوند، به این دلیل که ممکن است کاشت مو باعث عود بیماری شود، نباید نسبت به این عمل اقدام کنند.”