کدام فیلم ها رقبای ایران در اسکار ۲۰۱۸ هستند؟
رقبای ایران در اسکار ۲۰۱۸ را بشناسید
در حالی که رقابت برای ارسال بهترین فیلم ها به آکادمی اسکار وجود دارد ایران فیلم نفس ساخته نرگس آبیار را به عنوان نماینده در بخش فیلم های خارجی زبان ارسال کرد و کشورهای دیگر نیز بهترین های خود را برای آکادمی اسکار ۲۰۱۸ ارسال کردند که باید منتظر ماند و دید شانس کشورها برای دریافت جایزه اسکار چقدر است.
فیلم هایی که رقبای ایران در اسکار ۲۰۱۸ هستند

فیلم نفس نماینده ایران در اسکار ۲۰۱۸
میدان/ مربع
روبن اوستلند/ سوئد

معرفی رقبای ایران در اسکار ۲۰۱۸
محوشدگی
فاتح آکین/ آلمان

معرفی رقبای ایران در اسکار ۲۰۱۸
فیلم فیلمساز ترک از طرف آلمان برای حضور در رقابت بخش بهترین فیلم خارجی زبان معرفی شده است. یک درام دادگاهی انتقام جویانه با بازی دایان کروگر درباره نفرت نئونازی ها و جنایت های آنان. داستان زندگی کاتیا که بعد از مرگ شوهر و پسرش در یک بمب گذاری از هم فرو می پاشد. بعد از دوره سوگواری و بی عدالتی که در حقش می شود، می خواهد دست به انتقام بزند.
پایان خوش
میشاییل هانکه/ اتریش

معرفی رقبای ایران در اسکار ۲۰۱۸
هر سالی که هانکه فیلم ساخته باشد طبیعی است که از طرف اتریش به اسکار معرفی شود. امسال البته فیلم هانکه در جشنواره کن برنده جایزه نشد اما منتقدان همچنان تحسین اش کردند. این درامی درباره یک خانواده است که در جزیره کاله فرانسه اتفاق می افتد و در پس زمینه اش شاهد بحران های مهاجرت هم هستیم.
بی عشق
آندری زویا گنیتسف/ روسیه

معرفی رقبای ایران در اسکار ۲۰۱۸
فیلمی که از طرف روسیه معرفی شده با توجه به تحسینی که منتقدان در کن نثارش کردند کنار فیلم اوستلند یکی از مهم ترین گزینه ها برای حضور در فهرست ۵ فیلم نهایی خارجی زبان امسال است. پس از فیلم «لویاتان» که جوایز زیادی دریافت کرد این بار نیز آندری زویاگنیتسف اثری کوبنده، کینه جو و منتقد در برابر جامعه ای بی روح و سرد خلق کرده است. جامعه ای که غایب بزرگ آن عنصر «عشق» است.
نظم الهی
پترا بیوندینا وولپی/ سوییس

معرفی رقبای ایران در اسکار ۲۰۱۸
داستان این فیلم در سال های ۱۹۷۰ می گذرد و درباره مادر جوان سوییسی است که علیه مردسالاری مبارزه می کند و کمپینی برای رسیدن به حق رای زنان تشکیل می دهد. فیلم در جشنواره های مستقل توانست توجه منتقدان را به خودش جلب کند. حضور موفقش در ترایبکا می تواند توجه ها را جلب کند.
آنها پدرم را کشتند
آنجلینا جولی/ کامبوج

معرفی رقبای ایران در اسکار ۲۰۱۸
اینکه یک ستاره آمریکایی با یک فیلم غیرانگلیسی زبان به این بخش راه پیدا کند به خودی خود جذاب است. فیلم اقتباسی است از کتابی با همین عنوان نوشته «لانگ اونگ» که براساس داستان واقعی زندگی او نوشته شده است. آنجلینا جولی این فیلم را به درخواست پسرش مداکس ساخته، او که در کامبوج متولد شده، بسیاری از اعضای خانواده و اقوامش را در این حوادث مرگبار از دست داده است.
فیلم داستان نجات قهرمانش را از دست خمرهای سرخ روایت می کند. منتقدان فیلم را تحویل گرفتند و جدا از آن مسئله نسل کشی موضوعی است که برای اعضای آکادمی جذابیت ایجاد می کند.