چرا لاک ژل ناخن کنده میشود؟ دلیل کنده شدن چیست
علت کنده شدن لاک ژل چیست؟ ریموو ژلیش در خانه
یکی از دلایل اصلیای که خانمها این روزها به آرایشگاه و سالنهای زیبایی مراجعه میکنند، رسیدگی به ناخنهایشان است. کاشت ناخن، ترمیم کاشت یا ژلیش کردن ناخن، جز خدمات پرطرفدار سالنهای زیبایی هستند. خیلی از کسانی که نمیخواهند ناخن بکارند اما دوست دارند که ناخنهای زیبایی داشته باشند، گزینه لاک ژل را انتخاب میکنند. زیبایی لاک ژل، در صورت موادگذاری صحیح و اصولی، تا زمان ترمیم باقی میماند؛ اما گاهی اوقات هم لاک ژل خیلی زود کنده میشود و زیباییاش دوامی ندارد.
اگر دوست دارید ناخنهای زیبایی داشته باشید و بدون کاشت ناخن، با موادگذاری روی ناخن اصلیتان کمی فرم آن را به دلخواه تغییر دهید، میتوانید سراغ ژلیش ناخن بروید.
لاک ژل یکی از جذابترین خدمات ناخن است که دوام طولانیمدتی داشته و برخلاف لاک معمولی که کمی پس از لاک زدن خشک میشود، برای خشک شدن به دستگاه UV نیاز دارد.
تفاوت ژلیش ناخن با کاشت ناخن
در کاشت ناخن، ناخنهای مصنوعی متناسب با اندازه ناخنهای شما روی ناخن قرار میگیرند و موادگذاری میشوند. بعد از گذشت چیزی حدود ۱۵ روز، مجددا باید برگردید و موادگذاری را تمدید و طرح جدیدی روی ناخن خود پیاده کنید.
در لاک ژل، از ناخن مصنوعی استفاده نمیشود و مواد، روی خود ناخن شما مینشینند. گزینه ژلیش ناخن مناسب افرادیست که میخواهند ناخنهایشان حالت طبیعی خود را حفظ کند و شکل ناخن مصنوعی نداشته باشد. ژلیش ناخن نیز، باید حدودا هر دو هفته یکبار، با در نظر گرفتن سرعت رشد ناخن، ترمیم شود.
این روزها که مد و آرایش به سمت سادگی رفته، خیلی از خانمها ترجیح میدهند ناخنهای خود را ژلیش کنند و طرفداران این کار خیلی بیشتر از طرفداران کاشت ناخن هستند. در ادامه به علت کنده شدن لاک ژل از روی ناخن میپردازیم.
گفتیم که لاک ژل بادوام است و اگر نمیخواهید مدام مجبور شوید که لاک ناخن خود را تمدید کنید، میتوانید از گزینه لاک ژل استفاده کنید. اما بعضی از افرادی که ژلیش میکنند، از کنده شدن لاک ژل از روی ناخن خود شکایت دارند. یکی از دلایل به وجود آمدن این وضع، میتواند نگهداری نادرست از ژلیش باشد اما این تمام ماجرا نیست و ممکن است دلایل دیگری هم داشته باشد.
استفاده نکردن از پرایمر پیش از ژلیش
همانطور که موقع آرایش صورت از پرایمر استفاده میکنیم که چربی پوست کنترل شود، موقع ژلیش هم، کسی که روی ناخنهای شما کار میکند باید حتما از پرایمر ناخن استفاده کند. در صورتی که فرد فراموش کند این کار را کند یا به اندازه و بهدرستی نزند، یا حتی از پرایمر نامرغوبی استفاده کند، کیفیت لاک ژل روی ناخن شما پایین میآید و ممکن است دو سه روز بعد از این کار، ببنید ناخنها از ریخت افتادهاند. علت ترک خوردن لاک ژلیش و کنده شدن آن از روی ناخن، میتواند این مورد باشد.
استفاده نکردن از بیس ناخن
یکی دیگر از لایههای مهمی که ناخنکار باید روی ناخن شما بگذارد، بیس ناخن است. این لایه، ناخن شما را برای پذیرش رنگ آماده میکند و اهمیت زیادی در ژلیش ناخن دارد. چنانچه بیس یا پایه فراموش شود، لاک در آینده از روی ناخن ترک میخورد.
خوب خشک نشدن ناخنها
همانطور که زودتر هم اشاره کردیم، پس از قرار گرفتن لاک ژل روی ناخن شما، برای اینکه خشک شود، باید حتما از دستگاه UV استفاده کنید وگرنه ناخنها خشک نمیشوند. ناخنکار، در مراحل مختلف ژلیش از شما میخواهد که دست خود را به مدت یک یا دو دقیقه داخل دستگاه قرار دهید تا ناخنها با اشعه خشک شوند.
اگر ناخن به اندازه کافی داخل دستگاه نرود، درجهی دستگاه بهدرستی تنظیم نشده باشد، یا لامپ دستگاه ضعیف باشد و کارش را بهدرستی انجام ندهد، احتمال این که لایههای پایینی خیس بمانند وجود دارد. این مسئله میتواند علت چروک شدن لاک ژلیش و نهایتا کنده شدن آن از روی ناخنها شود.
لایههای ضخیمتر از حد نرمال
موادگذاری باید اصولی انجام شود. اگر لایهای ضخیم باشد، علاوه بر اینکه ناخن شما را از ریخت و قیافه میندازد، بهدرستی هم خشک نمیشود و ممکن است خیلی زود کنده شود.
تاپ ژل نامناسب
در پایان کار، یک لایه تاپ ژل یا تاپ کت روی ناخن زده میشود. این لایه باعث درخشش و براقی بیشتر ناخن و دوام آن میشود؛ چون نقش لایهای محافظ را دارد. اگر این لایه فراموش شود، یا کم و در اندازه نادرست زده شود، یا اگر پس از این لایه دست خود را داخل دستگاه نگذارید، لاک ژل شما کنده میشود.
زیاد ماندن لاک روی ناخن
شما باید بعد از حدود دو هفته الی ۲۰ روز برای ترمیم ناخن به سالن برگردید. بعد از گذشت این مدت، احتمال از بین رفتن تاپ کت و ضعیف شدن لاک قبلی وجود دارد. در این صورت میبینید که بخشهایی از لاک، به خصوص قسمت بالایی ناخن، کنده شده است. برای این که ناخنهایتان همیشه زیبا بمانند، ترمیم به موقع و تقویت ناخن را جدی بگیرید.
آموزش ریموو کردن ژلیش ناخن در منزل
احتمالا ژلیش ناخنتان خراب شده و فرصت مراجعه به سالن برای ریموو کردن آن را ندارید. شاید هم دیگر نمیخواهید آن را ترمیم کنید و ترجیح میدهید در خانه ژلیش را ریموو کنید.
در این مواقع، نباید با قند و لوازم زبر مشغول تراشیدن ناخن شوید! این کارها طاقت فرساست و فقط وقت شما را میگیرد. بهتر است برای اینجور مواقع، کیت مخصوص ریموو کردن ژلیش ناخن را داشته باشید یا لوازم آن را جداگانه از فروشگاههای لوازم آرایشی بهداشتی تهیه کنید.
برای ریموو کردن در خانه، حدودا نیم ساعت باید زمان بگذارید و لوازم زیر را احتیاج دارید:
سوهان ناخن (ترجیحا نیمه زبر)
ورق آلومینیوم نازک
استون
پنبه
گیرههای مخصوص نگهدارندهی ناخن (اختیاری)
روغن کوتیکول
مراحل کار
ابتدا با کمک سوهان، لایه رویی ناخن را بتراشید.
برای هر ناخن، یک گلوله پنبه بردارید و آغشته به استون کرده، و روی ناخن بگذارید.
آلومینیوم یا فویل را بردارید و تکهای از آن را روی هر ناخن قرار دهید. برای این که این ورق تکان نخورد، میتوانید با گیره روی ناخن فیکسشان کنید.
حدودا ۱۵ دقیقه باید صبر کنید تا ناخنها خوب خیس بخورند.
پس از گذشت این زمان، آلومینیوم را باز کنید و پنبه را بردارید. سپس با یک بافر یا سوهان نرم، لاک را از روی ناخن بردارید. نیاز نیست با ناخنها خشن رفتار کنید چون حالا لایهی لاک حسابی نرم شده و بهراحتی برداشته میشود.
وقتی ناخنها تمیز شدند، با روغن کوتیکول آنها را مرطوب کرده و ماساژ دهید.
سراغ دست بعدی بروید و همین مراحل را طی کنید.
پاک کردن ژلیش ناخن در خانه با چند روش ساده
ریموو کردن ژلیش ناخن
فراموش نکنید که این کار، دفعات اول کمی زمان بیشتری میبرد و وقتی که مراحل کار را خوب یاد بگیرید، سرعت عملتان بالاتر میرود.
ژلیش کردن ناخن، در عین حال که باعث زیبایی زیاد ناخن شما میشود، کار حساسی است و باید آن را پیش شخصی انجام دهید که در این کار تبحر کافی دارد. در صورت استفاده از وسایل نامرغوب و بیکیفیت و رعایت نکردن تمامی موارد در ژلیش یا کاشت ناخن، احتمال قارچ گرفتن ناخن و دیگر بیماریهای پوستی وجود دارد.