تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
2

کاربرد پودر بیک : اگر میخوای تا آخر مهمونی خوشگل باشی بیا تا یادت بدم چیکار کن !

کاربرد پودر بیک : اگر میخوای تا آخر مهمونی خوشگل باشی بیا تا یادت بدم چیکار کن !

روش زدن پودر بیک آرایشی : اگر می‌خواهید بدانید پودر بیک چیست و چه کاربردی دارد ، یا نحوه استفاده از این محصول چگونه است، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

کاربرد پودر بیک : اگر میخوای تا آخر مهمونی خوشگل باشی بیا تا یادت بدم چیکار کن !

همه خانم‌ها دوست دارند آرایششان ماندگاری زیادی داشته باشد جوری که تا پایان مهمانی آرایششان تغییری نکند و برای این کار از ترفندهای مختلفی استفاده می‌کنند. یکی از راه‌های تثبیت کردن آرایش، استفاده از پودر بیک است که اصطلاحاً به این کار بیک کردن نیز گفته می‌شود.

پودر بیک آرایشی چیست؟

پودر بیک یک لوازم آرایشی است که به ماندگاری میکاپ کمک می‌کند. این محصول در فصل تابستان بیشتر از همیشه مورد استقبال قرار می‌گیرد. چرا که تعریق و چربی پوست را کنترل کرده و مانع از براق شدن صورت خواهد شد.
این محصولات از ذرات پودری و بسیار ریزی تشکیل شده‌اند که به راحتی روی پوست صورت قرار می‌گیرند.

نکته مهمی که هنگام خرید پودر بیک باید در نظر بگیرید این است که در ترکیبات آن از موادی مانند سیلیکا، دی اکسید تیتانیوم یا زینک اکسید استفاده نشده باشد. چرا که این مواد معدنی هنگام عکاسی، باعث فلش بک روی صورتتان شده و موجب می‌شود تا ظاهری غیر طبیعی و بیش از حد سفید داشته باشید.

کاربرد پودر بیک چیست؟

در پاسخ به این سوال که کاربرد پودر بیک چیست می‌توان گفت این پودر، روغن و چربی اضافه پوست را به خود جذب کرده و آرایش شما را مات و زیبا می‌کند. همچنین استفاده از پودر بیک، کمک می‌کند تا از جمع شدن کرم پودر و کانسیلر در چروک‌های صورت و دور چشم جلوگیری شود.

پودر بیک آرایشی

در این بخش کاربرد پودر بیک برای نواحی مختلف صورت را بیان کرده‌ایم:

  • خط خنده

استفاده از پودر بیک روی خط خنده و کنار لب‌ها، از ایجاد خط عمیق و ترک در این ناحیه پیشگیری خواهد کرد.

  • زیر چشم و خط اخم

تقریباً همه خانم‌ها، خطوط ریز یا چین و چروک در زیر چشمشان دارند که با آرایش کردن بیشتر نمایان می‌شوند. می‌توانید با استفاده از پودر بیک، در این نواحی، کرم پودر و کانسیلر را خشک کنید تا با گذشت زمان، روی صورتتان خطوط ریز ایجاد نشود.

روش زدن پودر بیک

تی زون

T زون به ناحیه تی صورت گفته می‌شود که شامل بینی و پیشانی است. اگر این قسمت از پوستان چرب است، با استفاده از پودر بیک می‌توانید مانع از برق افتادن آن شوید.

چانه

چانه هم یکی از قسمت‌هایی است که بعد از آرایش، به سرعت چرب و براق می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم برای مات کردن این ناحیه مقداری پودر بیک روی آن بزنید.

روش زدن پودر بیک

پشت پلک

یکی از کاربردهای پودر بیک، زیرسازی آرایش چشم است. به این صورت که مقداری از آن را پشت پلک بزنید و سپس از سایه استفاده کنید.

علاوه بر این، پودر بیک راهی برای برجسته کردن گونه‌هاست و می‌توان با استفاده از آن، پوست را روشن کرد. اگر آرایشتان بیش از حد تیره شده است و می‌خواهید آن را کمی روشن‌تر کنید؛ با استفاده از براش آرایشی مقدار کمی از پودر بیک را روی کل صورتتان بزنید.

حالا که می‌دانید پودر بیک صورت چیست و چه کاربردی دارد بهتر است با نحوه استفاده از آن نیز آشنا باشید تا بتوانید ظاهری طبیعی روی پوستتان ایجاد کنید.

روش زدن پودر بیک طبق مراحل زیر است:

پودر بیک چیست

ابتدا کرم پودر خود را بزنید و آن را به خوبی روی پوست پخش کنید.
برای نقاط تیره مانند دور چشم و اطراف لب، از کانسیلر استفاده کرده و آن را محو کنید.
نحوه زدن پودر بیک به این صورت است که به کمک یک بلندر آرایشی مرطوب، لایه ضخیمی از پودر بیک را بردارید با ضربه‌های آرام، در نواحی زیر چشم، چانه و تی زون بزنید.
بعد از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه با استفاده از یک براش بادبزنی نرم، پودر اضافه را از روی پوستتان بردارید.
دلیل آنکه پیشنهاد می‌کنیم بعد از زدن پودر بیک، کمی صبر کنید این است که در این زمان، چربی کرم پودر و کانسیلر توسط این پودر جذب شده و ماندگاری آرایش بیشتر خواهد شد. علاوه بر این احتمال ایجاد خطوط ریز در صورت نیز کم‌تر می‌شود.

جالب است بدانید بعضی از افراد به جای این پودر، از پودر بچه استفاده می‌کنند که روش استفاده از آن نیز مانند روش زدن پودر بیک است؛ اما تالک به کار رفته در پودر بچه، باعث سفید شدن بیش از حد پوست می‌شود. همچنین هنگام عکاسی نیز این ماده باعث انعکاس نور و خراب شدن عکس‌های شما خواهد شد.

از این محصول برای افزایش ماندگاری آرایش، مات کردن پوست و جلوگیری از نمایان شدن خطوط و چروک ریز صورت استفاده می‌شود.

منبع : الانزا

منبع : www.delgarm.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=119341

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0